„Kibirkštis-VIČI“ Europos taurės varžybose patyrė antrąją nesėkmę
„Kibirkštis-VIČI“ Europos taurės varžybose patyrė antrąją nesėkmę
Nuotr. bckibirkstis.lt
Europos taurės rungtynėse triuškinančią nesėkmę patyrė Vilniaus „Kibirktšties-VICI“ (1-2) krepšininkės. Lietuvos čempionės namuose 53:84 (14:29, 13:23, 12:17, 14:15) neatsilaikė prieš Stambulo „Bešiktaš“ (2-1) ekipą.

Vilnietės varžoves paleido jau pačioje rungtynių pradžioje ir pirmajam kėliniui dar neįpusėjus atsilikinėjo dviženkliu skirtumu, o įpusėjus antrajam jau turėjo net 30 taškų deficitą – 20:50.

Trečiajame kėlinyje šeimininkės spurtavo ir bandė priartėti prie turkių, tačiau Fridos Eldebrink vedama „Bešiktaš“ ekipa neatsipalaidavo ir išsaugojo triuškinantį pranašumą iki pat finalinės rungtynių sirenos.

„Kibirkštis–VIČI“: Ieva Šimkutė 11, Eglė Šniokaitė 9, Ny Hammonds 8, Kristina Kraujūnaitė ir Vita Žilinskaitė po 6.

„Bešiktaš“: Frida Eldebrink 17, Petra Kulichova (9 atk. kam.) ir Ziomarra Morrison (10 atk. kam.) po 16, Gullsah Akkaya 14, Jordan Hooper 8.

Kitoje D grupės akistatoje Noginsko „Spartak“ (2-1) 73:67 nugalėjo Minsko „Horizont“ (0-3) krepšininkes.

Komentarai:
perblogas
nupirkit Kamilę Nacickaitę!!!
2014-11-28
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.