„CSU Asesoft“ vyriausiasis treneris Vladimiras Arnautovičius vieta ant komandos suolelio turi dalintis su klubo savininku
„CSU Asesoft“ vyriausiasis treneris Vladimiras Arnautovičius vieta ant komandos suolelio turi dalintis su klubo savininku
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Pipas
Vilniaus „Lietuvos ryto“ arenoje susirinkusiems žiūrovams į akis krito itin aktyvus vyriškis ant Ploješčio „CSU Asesoft“ atsarginių suolelio. Šviesiais marškiniais vilkintis ir šaliku kaklą apsivyniojęs vyras su barzda visą mačą energingai dalyvavo komandos pasitarimuose, patarinėjo treneriui ir netgi nurodinėjo žaidėjams.

Vyras nusiramino tik po mačo arbitrų įsikišimo. Įpusėjus rungtynėms už replikas jam buvo skirta techninė pražanga, po kurios rumunas kiek priblokštas trumpam prisėdo.

Paaiškėjo, jog šis aktyvus vyriškis – vienas iš „CSU Asesoft“ ekipos savininkų Alexandru Iacobescu. Šia informacija spaudos konferencijos metu pasidalijo rumunų treneris Vladimiras Arnautovičius.

BasketNews.lt“ paklaustas apie energingąjį vyriškį, serbas ironiškai skėstelėjo rankomis.

„Taip, techninę pražangą gavo vienas iš komandos savininkų. Rungtynių metu jis būna aktyvus, tačiau ką aš galiu padaryti?“ – retoriškai paklausė Arnautovičius.

„Galbūt jums ir labai juokinga, tačiau man tikrai ne. Tuo metu mes buvome pakilime ir ši situacija mus suglumino. Tačiau visi žino, kokie būna savininkai. Jūs juos irgi turite. Taigi, tokia mūsų situacija“, – trumpą savo monologą apie savininkus baigė „CSU Asesoft“ strategas.

Komentarai:
skatikasbnews tikrai nedės. Jie gi Vainausko kišenėj sėdi


siaip paranoja reiktu gydyti....
2014-11-27
+5
Atsakyti
bnews tikrai nedės. Jie gi Vainausko kišenėj sėdi
2014-11-27
-11
Atsakyti
Labai jau skirtingi terenrio žodžių vertimai pateikiami įvairiuose portaluose.

Tai ką jis sakė iš tiesų? Nenorit įdėt teksto originalo ar net audio.

Nes dabar akivaizdu, kad kažkuris iš portalų pateikia neteisingą vertimą, tikiuosi ne bnews.
2014-11-26
+3
Atsakyti
Žiauriai priminė Zach Galifianakis, iš Pagirių Las Vegase :D
2014-11-26
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.