Thomasas Heurtelis buvo rezultatyviausias nugalėtojų gretose, tačiau užsidirbo dvi technines pražangas
Thomasas Heurtelis buvo rezultatyviausias nugalėtojų gretose, tačiau užsidirbo dvi technines pražangas
Nuotr. AFP-Scanpix
Trečiąją pergalę pasiekė ir Eurolygos D grupėje Klaipėdos „Neptūną“ (3-4) pavijo Vitorijos „Laboral Kutxa“ (3-4). Jie privertė pirmą kartą suklupti Pirėjo „Olympiakos“ (6-1) ekipą.

Rungtynes be Matto Lojeski ir Georgio Printezio žaidę svečiai pralaimėjo 70:89 (17:24, 20:20, 15:24, 18:21).

Beveik viso susitikimo metu pirmavę aikštės šeimininkai paskutinįjį ketvirtį pradėjo pirmaudami 70:52. Buvę žalgiriečiai iniciavo „Olympiakos“ spurtą ir skirtumą sumažino (59:70), tačiau labiau priartėti svečiai neįstengė.

Ketvirtajame kėlinyje netrūko aistrų, po antrąją techninę pražangą užsidirbę Dimitris Agravanis ir Thomasas Heurtelis turėjo palikti aikštę anksčiau laiko. Technine pražanga nubaustas buvo ir Vassilis Spanoulis.

„Olympiakos“ neišgelbėjo ir antrą pagal rezultatyvumą šiame mače sužaidęs Spanoulis. 2500 Eurolygoje pelnytų taškų ribą perkopęs graikas į „Laboral Kutxa“ krepšį įmetė 27 taškus (10/11 baudos).

„Olympiakos“ išlieka D grupės lyderiais, o „Laboral Kutxa“, kartu su „Neptūnu ir Stambulo „Galatasaray“ (3-3) turi po tris pergales.

„Laboral Kutxa“: Thomas Heurtelis 18 (7/9 baudos), Davis Bertanis 17, Tornike Shengelia 14, Mirza Begičius ir Fernando San Emeterio po 12.

„Olympiakos“: Vassilis Spanoulis 27, Bryantas Dunstonas 12, Tremmellas Dardenas ir Dimitris Agravanis po 7.

Efektingiausi mačo epizodai:

http://youtu.be/lSeNg1TYp5k

Komentarai:
Anonimas
Neptungaidziai ciulpia

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-28
-5
Atsakyti
To Anon
Valink is cia degenerate
2014-11-28
-6
Atsakyti
Anon55
Opa!!! LABAI GERAI,SILKEM LIKO O -LINIAI ŠANSAI PATEKT I TOP 16 ŠIUO MAČU,TURBŪT DAUG ŠOKOLADUKU VAGIU SIRGALIU ŽLIUMBIA PASPRINGINEDAMI JAIS... :DDD NIEKO-GALESIT DAR PAJUOKINT LIETUVĄ eurocup'e,dar spesit!!! :o :DDD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-11-28
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.