Regionų krepšinio lygos (RKL) A diviziono lyderė - Telšių Telšių komanda - antradienį (12 02) iškovojo teisę žaisti Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) organizuojamos Mažosios taurės varžybų ketvirtfinalyje. Telšiškiai trečiajame varžybų etape pranoko Nacionalinėje krepšinio lygoje žaidžiančią Palangos Palangą.

Antroje RKL turnyrinės lentelės vietoje besirikiuojanti Telšių mieto komanda atsakomajame mače Palangoje po atkaklios kovos 70:72 (14:14, 23:19, 19:20, 14:19) nusileido palangiškiams. Tačiau užtikrintai laimėtas pirmasis šių komandų mačas (77:65) atvėrė telšiškiams duris į kitą etapą. 

Palangoje vykusiame susitikime Telšių gretose rezultatyviausiai žaidė Tomas Domarkas ir Mindaugas Tamušauskas, pelnę po 14 taškų. Rokas Danielius pridėjo 13, Laurynas Kaveckis  11.  

Palangos ekipoje po 13 taškų surinko Caleb Sutton, Simonas Kymantas ir Haroldas Venskus. 

Ketvirtajame varžybų etape, ketvirtfinalyje, Telšių komanda susitiks su NKL rungtyniaujančia Jonavos Petrochema. Komandos sužais dvejas rungtynes  išvykoje ir namuose. 

 

Komentarai:
neptuno fanas
man baisu kad prie naujo trenerio gali pradingt isvis kubilius, toks perspetyvus juo turi pasitiket, senasis treneris jau senai ji zinojo tai ir duodavo vos ne po 40min lost idomu kaip dabar bus
2014-12-03
+6
Atsakyti
fanas
O kur Kubilius,kuo toliau tuo blogiau bahuras gesta toj Palangoje,o toks perspektyvus atrodė.
2014-12-03
-5
Atsakyti
neptuno fanas
kazkodel su nauju treneriu, kuris lkl nezibejo palanga toliau neziba. gal visgi reikejo zaideju papildymo o ne trenerius keist. gal dabar kazkas pasikeis.
2014-12-03
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.