Komentarai:
KaravanasO kodėl turėčiau netikėti? Kad žaidėjai paduoda į teismą arba tas 2012/2013 sezoną skundėsi žaidėjai,kad Žalgiris algų nemoka(tiksliau Romanovas) ,vien už tą sezoną skola ir turėjo susidaryti apie 10-15 mln,nes pati komanda,tai brangi buvo surinkta.O Žalgiris tada prašydamas savivaldybės pagalbos tik sumokėjo už vieno mėnesio atlyginimą,o kur dar likę 8 mėnesiai?Aš manau,kad geriau,kad komanda lietuviška komandą su dviem amerikiečiai,negu pripirkta pigių legionierių,kurie netraukia Žalgirio lygio.Tokį atvejį galima puikiai matyti iš Ryto pusės,kur perkami neaiškūs legionieriai,bet naudos neduoda,net lietuviai geriau pasirodo.


kad skola yra visi zinom, bet kokia ji yra konkreciai, kodel atsirado, kiek ji mazeja, dideja, kaip elgiamasi su dabarties finansais, kokios yra algos, kiek sumazejo kai kuriu zaideju algos (tuo gyresni Motiejunas) mes nezinom, nes tai yra slepiama! nes poto negales isauti savo kozirio, t.y. ultimatumo: savivaldybes imones turi surinkti parama Zalgirio lodoriams..
2014-12-06
+3
Atsakyti
bbz
gaila,kad tas naujokas atims zaidimo laiko is jaunuju izaideju.Geriau jau centra amerikieti butu paeme,nes Robke jau nebelabai gali zaisti tokiame lygije.Nu bet ikrai gaila,kad atims Lekaviciaus ir Karinausko minutes
2014-12-06
-4
Atsakyti
Per vėlu, reikėjo tartis kol dar buvo vilčių patekt į TOP 16.
2014-12-06
-2
Atsakyti
Vaikai gal eikit viena karta nuo kompiuterio salin pieno isgerkit ir nerasykit nesamoniu spangalai cia Zalgiriui izaidejo normalaus reikia kaip jum pieno jum paprastas pavizdys kaip dabartinius izaidejus uzspaude tas srcario klubas ir kas gavos tada dundukai pagalvokit dabar visos komandos zino ka daryti su jeis tad reikia kazko rimciau kol dar laiko yra o jei norim juoktis is saves galima vargti toliau as nesakau kad jaunimas blogas bet jiems kaip ir jums turi pienas ant lupu nudziuti ir jie niera ismoke dar vieno dalyko nedaryti bereikalingu prazangu savo eiksteles puseje po nepavykusios atakos nes tai paskui degina pastoviai subines po 5 komandiniu prazangu vaikiukai geriau studijuokit milaknio bedas kaip ta durniuka ismokinti dirbti ginyboje ir kaip netingeti tiejo jo pora trajaku neatstoja jo 15 klaidu sukit smegenis kaip ta sutvarkyti ir iskur gauti jam nauja nosi ir kaip pakeisti jam kelenu sanarius nes laksto susmukes kaip prisisikes o ka tas vene daro komandoje tai isvis patyliu kazin senolis jesaitis ar nebutu geriau pasvarstykit vaikuciai o nepilkit savo nesamones cia lygtai ZALGIRIS kaip ir jus kiemo vaiku komanda ogi ne tad reikia gero suburto klubo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-06
+1
Atsakyti
Šiaip pamasčius ( nepradėkit rėkt, kad tai nesamonė, nes rašau TIK PAMSČIUS) Su tokia sudėtim kokia pas Žalgirį yra dabar paėmus Vyšnia ir dar kokį centrą amerikietį, būtent amerikietį o ne kokį serbą, ukrainietį ar dar bbž iš kur, kuris mokėtų normaliai kovot dėl kamuolių ir gavęs perdavimą dėt iš viršaus o ne stripiniuot 5sec kaip Javtokas dabar, tai žalgiris tikrai ir top16 galėtų pasikapot.
2014-12-06
+2
Atsakyti
wilno rusaslabai blogas izaidejas,ryto baronas 4galvom geresnis:)


apie dentmon ir cook visi ta patį rašė, kas buvo kas pamatėm sezono eigoje :)
2014-12-06
-4
Atsakyti
Gal ir nieko pastiprinimas, tiek Lekavičius tiek Kariniauskas gali SG pažaist nes abu neblogai pataiko, ypač Lekavičius, todėl galės labiau rotuoti sudėtim.
2014-12-06
Atsakyti
pagaliau... nes nuo kariniausko jau vemt vercia
2014-12-06
-3
Atsakyti
KalbajobasNelabai suprantu kam jo reikejo. I top 16 jau 99% kad pateks. Is top 16 i top 8 nepateks tikrai net ir su situo taip kad tikrai nelabai suprantu kam reikejo ji pirkti.


kam rytui apskritai reikejo kazka pirktiei kibiro taure sudo verta.
2014-12-06
+2
Atsakyti
Nelabai suprantu kam jo reikejo. I top 16 jau 99% kad pateks. Is top 16 i top 8 nepateks tikrai net ir su situo taip kad tikrai nelabai suprantu kam reikejo ji pirkti.
2014-12-06
+2
Atsakyti
lalalandnelabai zalgiriui ir reikejo izaidejo papildomo butu si sezona uzbaige ir su jaunimu :) vistiek nelabai manau kad pateks i top 16


Vakar ir skiedei,kad Žalgiris nepateks.Ar žinai kokia dabar situacija turnyrinėje lentelėje? Žalgiriui užtenka,kad Naugardas pralaimėtų arba Žalgiris laimėtų (veikiausiai prieš Sasari laimės,kurie jau nebeturi šansų jau kilti iki ketvirtos vietos,net iš šeštos vietos niekaip nekils).Iš vis kažkas iš fantastikos srities būtų,jei Žalgiris nepatektų į tą TOP 16,nes nelabai tikiu,kad Naugardas tą patį Efes'ą išvykoj nugalės.

zirnisKaravanaszirnisdar paemus toki aukstaugi, kaip pas rusus yra Fisher, Kinsley, Thompkins Zalgiris taptu gerokai visapusiskesne komanda. Gal net visai realu, jei NN neapteks i TOP16 gauti kazkuri i ju aukstaugiu, tada galetu drasiai praspirti Songaila ar issiusti i nkl.Ramiau tu:) Žalgiris ne ant pinigų maišo sėdi,kad galėtų švaistytis pinigais į kairę ir į dešinę.Čia buvo paskutinis Žalgirio pirkinys šį sezoną.Atsiradus įžaidėjui,tai gal Javtokas su Songaila pradės žaisti,nes sukurs geresnes progas įžaidėjas ir turėtų pagerėti statistika jų.Nes jei pats kaip matei,tai įžaidėjai Žalgirio iš vis nežaidžia to derinio arba žaidžia labai retai,o patys kaip matai nesisukuria gerų progų.kaip cia pasakius, jei nera pinigu, tai klausimas, ka Zalgiryje veikia dalis lietuviu? Is tiesu, tai maziau reikia klausyti Zalgirio skleidziamos informacijos apie finansus, nes yra net ne normali informacija ir realus faktai, o informacijos slepimas, melas, visokie ultimatumai, lipimai ant sazines ir t.t.As esu uz Zalgiri, kuris butu efektyvi krepsinio sistemos dalis, o ne biurokratu irstvos principais paremta organizacija, kuri slepia tiesa, svaisto pinigus beveik jokios naudos neduonantiems samdiniams.


O kodėl turėčiau netikėti? Kad žaidėjai paduoda į teismą arba tas 2012/2013 sezoną skundėsi žaidėjai,kad Žalgiris algų nemoka(tiksliau Romanovas) ,vien už tą sezoną skola ir turėjo susidaryti apie 10-15 mln,nes pati komanda,tai brangi buvo surinkta.O Žalgiris tada prašydamas savivaldybės pagalbos tik sumokėjo už vieno mėnesio atlyginimą,o kur dar likę 8 mėnesiai?

Aš manau,kad geriau,kad komanda lietuviška komandą su dviem amerikiečiai,negu pripirkta pigių legionierių,kurie netraukia Žalgirio lygio.Tokį atvejį galima puikiai matyti iš Ryto pusės,kur perkami neaiškūs legionieriai,bet naudos neduoda,net lietuviai geriau pasirodo.
2014-12-06
-5
Atsakyti
labai blogas izaidejas,ryto baronas 4galvom geresnis:)
2014-12-06
-3
Atsakyti
nelabai zalgiriui ir reikejo izaidejo papildomo butu si sezona uzbaige ir su jaunimu :) vistiek nelabai manau kad pateks i top 16
2014-12-06
+5
Atsakyti
Karavanaszirnisdar paemus toki aukstaugi, kaip pas rusus yra Fisher, Kinsley, Thompkins Zalgiris taptu gerokai visapusiskesne komanda. Gal net visai realu, jei NN neapteks i TOP16 gauti kazkuri i ju aukstaugiu, tada galetu drasiai praspirti Songaila ar issiusti i nkl.Ramiau tu:) Žalgiris ne ant pinigų maišo sėdi,kad galėtų švaistytis pinigais į kairę ir į dešinę.Čia buvo paskutinis Žalgirio pirkinys šį sezoną.Atsiradus įžaidėjui,tai gal Javtokas su Songaila pradės žaisti,nes sukurs geresnes progas įžaidėjas ir turėtų pagerėti statistika jų.Nes jei pats kaip matei,tai įžaidėjai Žalgirio iš vis nežaidžia to derinio arba žaidžia labai retai,o patys kaip matai nesisukuria gerų progų.


kaip cia pasakius, jei nera pinigu, tai klausimas, ka Zalgiryje veikia dalis lietuviu? Is tiesu, tai maziau reikia klausyti Zalgirio skleidziamos informacijos apie finansus, nes yra net ne normali informacija ir realus faktai, o informacijos slepimas, melas, visokie ultimatumai, lipimai ant sazines ir t.t.

As esu uz Zalgiri, kuris butu efektyvi krepsinio sistemos dalis, o ne biurokratu irstvos principais paremta organizacija, kuri slepia tiesa, svaisto pinigus beveik jokios naudos neduonantiems samdiniams.
2014-12-06
+8
Atsakyti
zirnisdar paemus toki aukstaugi, kaip pas rusus yra Fisher, Kinsley, Thompkins Zalgiris taptu gerokai visapusiskesne komanda. Gal net visai realu, jei NN neapteks i TOP16 gauti kazkuri i ju aukstaugiu, tada galetu drasiai praspirti Songaila ar issiusti i nkl.


Ramiau tu:) Žalgiris ne ant pinigų maišo sėdi,kad galėtų švaistytis pinigais į kairę ir į dešinę.Čia buvo paskutinis Žalgirio pirkinys šį sezoną.Atsiradus įžaidėjui,tai gal Javtokas su Songaila pradės žaisti,nes sukurs geresnes progas įžaidėjas ir turėtų pagerėti statistika jų.Nes jei pats kaip matei,tai įžaidėjai Žalgirio iš vis nežaidžia to derinio arba žaidžia labai retai,o patys kaip matai nesisukuria gerų progų.
2014-12-06
+4
Atsakyti
Stai ir pakeiciau jo Wikipedija

http://en.wikipedia.org/wiki/Will_Cherry
2014-12-06
-3
Atsakyti
dar paemus toki aukstaugi, kaip pas rusus yra Fisher, Kinsley, Thompkins Zalgiris taptu gerokai visapusiskesne komanda. Gal net visai realu, jei NN neapteks i TOP16 gauti kazkuri i ju aukstaugiu, tada galetu drasiai praspirti Songaila ar issiusti i nkl.
2014-12-06
-1
Atsakyti
Tikrai neblogai atrodo is video, panasaus stiliaus kaip Goudelock ir Langford, manau su Andersonu turetu sudaryt nebloga tandema.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-06
+8
Atsakyti
Buvo braske LKL dabar bus vysnia :D o jei rimtai manau turetu sudaryt su Andersonu gera dueta puolime :)
2014-12-06
-3
Atsakyti
Kibinasrytfanisanti z.k stiprinasi nereikalinga cavaliers siuksle. jau daugybe metu anti z.k nesugeba rasti normaliu zaideju o jai ir nusiperka tokiu tada visa sezona neismoka atlyginimo. anti z.k nebesupranta kad be sekmes, jie yra nieko neturi, todel yra visiski nevykeliai, tokius klubus kaip zalia konserva reikia naikinti nes uzima jie stipresniu klubu vietaPilnai tau pritariu isnaikint reik tas zalias siuksles


Kazkas ne taip su tavim :D
2014-12-06
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.