„Žalgiris“ sieks bilieto į „Top 16“
„Žalgiris“ sieks bilieto į „Top 16“
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
250-osios rungtynės Eurolygoje, Arvydo Sabonio sveikinimas 50-mečio proga – Kauno „Žalgirio“ penktadienį laukia ir šventinės nuotaikos, tačiau visa tai – nuošalėje. Lietuvos čempionams iki tikros šventės reikia vieno – bilieto į „Top 16“ etapą, tad Gintaro Krapiko auklėtiniai sieks palaužti Sasaro „Banco di Sardegna“ krepšininkus, rašo „lrytas.lt“.

„Mažiau norisi kalbų, nes užduotis aiški – turime laimėti rungtynes. Nenorime kalbėti, o norime darbą dirbti iki galo“, – sakė Krapikas ir netrukus ėmė pasakoti apie varžovų braižą.

„Jie nori mėtyti daug tritaškių, perimti daug kamuolių greitoms atakoms. Tai nestandartinė Eurolygos komanda. Jie pirmosiose rungtynėse mus skaudžiai nubaudė. Tuomet praradome rekordiškai daug kamuolių. Svarbu, kad padarytume išvadas“, – sakė „Žalgirio“ treneris.

„Žalgirio“ legionierius Willas Cherry jau debiutavo ekipoje, tačiau kol kas Krapikas nesitiki, kad šis krepšininkas padėtų vyšnią ant pyrago viršaus.

„Na, kažkoks indėlis bus, kažkiek laiko jis žais. Kiek? Pamatysime iš to, kaip seksis žaisti. Supraskime, kad nėra lengva po poros treniruočių žaisti Eurolygoje, juolab, kad jis pirmą kartą Europoje, o čia taisyklės kiek kitokios. Bet tai krepšininkas, kuris žaidžia kitaip nei taip, kaip mes žaisdavome. Bet tokio ieškojome, o kaip jam seksis penktadienį – pamatysime“, – sakė Krapikas.

Jis pabrėžė, kad nenorėtų sugadinti Sabonio 50-mečio šventės.

Sasario komanda pirmąjį susitikimą laimėjo 92:80, bet Artūras Milaknis tiki, kad žalgiriečių antrą kartą toks likimas neištiks.

„Bilietą galėjome užsitikrinti anksčiau, bet taip jau gavosi. Esame tam pasirengę, padarėme visas išvadas“, – sakė Milaknis.

Žalgiriečiai per pirmąjį mačą padarė 31 klaidą.

„Stengsimės to išvengti. Juk net su tiek klaidų turėjome progą laimėti. Treniruotėse mėginome atkurti situacijas su jų spaudimu. Ruošiamės tam“, – sakė Milaknis.

Komentarai:
tau irgi sveikatos zmageli tu zmageli...
2014-12-18
+8
Atsakyti
Sekmes musu komandai! Uz Zalgiri! p.Saboni, sveikatos ir ilgu gyvenimo metu Jums!!!
2014-12-18
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.