Monta Ellisas iki traumos pelnė 18 taškų
Monta Ellisas iki traumos pelnė 18 taškų
Nuotr. AP - Scanpix
Dalaso „Mavericks“ (22-10) ekipa namuose po atkaklios kovos 112:107 (33:26, 31:32, 17:30, 31:19) palaužė Oklahomos „Thunder“ (15-17) krepšininkų pasipriešinimą.

„Mavericks“ šiame mače vertėsi be nugaros skausmus pajautusio Tysono Chandlerio, o vidurio puolėjo vietą startiniame penkete užėmęs Dirkas Nowitzki sužaidė vienas geriausių sezono rungtynių. Vokietis per 29 minutes pelnė 30 taškų ir atkovojo 5 kamuolius.

Oklahomos klubui šeštose rungtynėse iš eilės negalėjo padėti traumuotas Kevinas Durantas. „Thunder“ gretose sublizgėjo 26 taškus pelnęs ir geriausią sezono mačą sužaidęs Serge‘as Ibaka. Tuo tarpu Russelui Westbrookui šiame susitikime iki trigubo dublio pritrūko atkovoto kamuolio ir rezultatyvaus perdavimo.

Viso mačo metu komandos kovėsi taškas į tašką, o likus žaisti kiek daugiau nei 2 minutes po Reggie Jacksono tritaškio „Mavericks“ pranašumas ištirpo iki minimalaus (106:105).

Iniciatyvos tuomet bandęs imtis Monta Ellisas po netaiklaus sudėtingo metimo skausmingai nusileido ant parketo bei nebegalėjo tęsti rungtynių.

„Thunder“ nepasinaudojo galimybe įsiveržti į priekį – Westbrookas prametė du metimus ir suklydo, o progų nešvaistę ir užtikrintai paskutinę rungtynių atkarpą sužaidę šeimininkai iškovojo pergalę.

„Mavericks“: Dirkas Nowitzki 30, Chandleris Parsonsas 26, Monta Ellisas 18, Rajonas Rondo 15 (7 rez. perd.)

„Thunder“: Serge‘as Ibaka 26 (10 atk. kam.), Reggie Jacksonas 21, Russelas Westbrookas 18 (9 atk. kam., 9 rez. perd.).

Rungtynių vaizdo reportažas

http://www.youtube.com/watch?v=EoYwqc519OU

Monta Elliso trauma

http://youtu.be/V20DfI3uUB8

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.