LeBronas Jamesas nusivylęs savo komandos žaidimu
LeBronas Jamesas nusivylęs savo komandos žaidimu
Nuotr. AP - Scanpix
Klivlando „Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas nevyniojo žodžių į vatą po triuškinančio pralaimėjimo namuose 80:103 vienai prasčiausių šio sezonų NBA ekipų Detroito „Pistons“.

„Nesame gera komanda. Vis dar bandome rasti savo kelią. Kelis susitikimus laimėjome, kelis pralaimėjome. Nesame geri nė vienu žaidimo aspektu, kurie reikalingi norint varžytis kiekviename mače“, – kalbėjo Jamesas.

„Cavaliers“ šį sezoną namuose per 17 rungtynių pralaimėjo 6 kartus, o paskutinieji trys pralaimėjimai buvo patirti didesniu nei 17 taškų skirtumu. Tokie rezultatai netenkina gerbėjų, kurie rungtynių su „Pistons“ metu nušvilpė savo palaikomą komandą.

„Negaliu pasakyti, kas vyksta. Savo žiūrovų akivaizdoje turime žaisti daug geriau. Toks žaidimas nėra priimtinas“, – po pralaimėjimo kalbėjo Kevinas Love‘as.

Klivlando klubo vyriausiasis treneris Davidas Blattas pabrėžė, jog prie „Cavaliers“ nesėkmių svariai prisideda traumos. Kyrie Irvingas praleido antras rungtynes iš eilės dėl sužaisto kelio, o Achilo sausgyslės traumą patyrusiam Andersonui Varejao sezonas jau baigėsi.

„Išgyvename sunkius laikus. Dėl traumų iš rikiuotės iškrito keli svarbūs žaidėjai. Kiti krepšininkai turėtų pasistengti ir užkamšyti atsiradusias spragas, tačiau tai lengviau pasakyti nei padaryti“, – tikino Blattas.

Su 18 pergalių ir 12 pralaimėjimų Klivlando ekipa Rytų konferencijoje žengia penktoje vietoje.

Komentarai:
Anonimas
lebronas per praeitas varzybas arba lipa i medi arba stovi 1.5m uz trajako ir nedalyvauja puolime. Tikriausiai Blattas jam neitinka.
2014-12-29
-5
Atsakyti
GTR
Blatas ras būdų ir kelių į pergales. Jis visada jų randa.
2014-12-29
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.