Iš Eurolygos pasitraukusi Zgoželeco (balta apranga) komanda prieš Europos taurės turnyrą stiprina puolėjų grandį
Iš Eurolygos pasitraukusi Zgoželeco (balta apranga) komanda prieš Europos taurės turnyrą stiprina puolėjų grandį
Nuotr. AFP-Scanpix
Lenkijos čempionė Zgoželeco „PGE Turow“ ekipa Europos taurės turnyro antrojo etapo išvakarėse savo gretas papildė 24-erių metų 203 cm ūgio puolėju Oleku Czyzu.

Sunkiojo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose galintis rungtyniauti lenkas mokslus yra baigęs JAV – už Atlanto jis gynė Diuko ir Nevados universitetų komandų garbę.

2012-2013 m. jis žaidė Italijoje, Romos „Virtus“ komandoje, o praėjusį krepšinio sezoną praleido JAV, NBA plėtojimosi lygoje. Vasarą lenkas dalyvavo NBA Vasaros lygoje.

Taip pat skelbiama, kad „PGE Turow“ išsiskyrė su kitu Lenkijos krepšininku. Galimybe nutraukti sutartį su komanda pasinaudojo 30-metis 189 cm ūgio gynėjas Lukaszas Wisniewski.

Šio sezono Eurolygos turnyre jis sužaidė tik trejas rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 3,3 taško ir atkovojo po 1,7 kamuolio.

„PGE Turow“ varžysis vienoje Europos taurės grupėje su Vilniaus „Lietuvos rytu“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.