Komentarai:
macas87
ko cia daug kas putojasi vertas,nevertas? prisiminkit kaip kinai uz minga anksciau basuodavo. jis budamas jaunas pati saka aplenkdavo nors jo rezultatai tikrai nebuvo kaip sakilo. arba kaip pries pora metu kinai balsavo uz jeremy lina manot jie labai gilinosi i statistika? aisku ne.. balsavo tdl kad mingas kinas o linas azijos saknu turi. tai ko nepabalsuot mums uz saviskius?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-15
-2
Atsakyti
Sąžiningai stengiausi prabalsuoti. Ir pykit nepykit nu niekaip Jonas į trejetuką nepateko...Blaiviai pagalvokit, o ne lietuvybes ten kur nereikia ieskokit.
2015-01-15
+3
Atsakyti
lkldonce as nezinau tu gal su negale kazkokia ar tave skriaudzia kas,kad tu toks piktas ant viso pasaulio.nueik pas pschologa ar pas kuniga issiverk,tau turetu padeti.o del jono tai taip jis nera super staras bet uz hardena daleiskim grazesni sou parodytu.ir as tau aiskinu,kad ji ten nori matyti amerikos lietuviai,ar tau nedasunta???


tai tu gal atsiciukink viena karta su tais amerikos lietuviais :D kokia ju populiacija Amerikoje? Siekia bent 1% visu gyventoju? Cia tas pats kaip cigonai pradetu klykti kad per kokius svarbius muzikinius apdovanojimus rodytu Radzi, nes daug cigonu Lietuvoje gyvena ir jie nori matyti savo dievaiti. Kas tie amerikos lietuviai tam NBA, kad kazkoki vidutinioka, i All Star Game kistu? Atsimenu buvo Ilgauskas tose rungtynese, nu aisku kaip lietuviui smagu kad ji paeme, bet rungtynese tai tragedija - nei zvaigzde, nulis charizmos, jokio sou, totalus bustas. Tokioms rungtynems reikia vardu kaip Hardenas, Kobe, LBJ, Griffinas ir t.t. Jeigu tokiu dalyku neikerti tai nekomentuok ir nebelysk JV nepelnytai i subine vien del to kad jis musu tautietis :)
2015-01-15
Atsakyti
lkl
donce as nezinau tu gal su negale kazkokia ar tave skriaudzia kas,kad tu toks piktas ant viso pasaulio.nueik pas pschologa ar pas kuniga issiverk,tau turetu padeti.o del jono tai taip jis nera super staras bet uz hardena daleiskim grazesni sou parodytu.ir as tau aiskinu,kad ji ten nori matyti amerikos lietuviai,ar tau nedasunta???
2015-01-15
+8
Atsakyti
N-E-N-U-S-I-P-E-L-N-Ė.

Geriau balsuokit už Teague, ar Millsapa ar kitus žaidėjus kurie turi fantastiškus sezonus ir turėtu būti pagerbti kaip nors.
2015-01-15
+3
Atsakyti
lklgaila man tokiu zmoniu kaip donce3000 sedi prie kompo ir apsikineja kitus zmones.jonas labai daug pasiekes gyvenime,dar budamas tokio jauno amziaus.o tau turbut del to pavydas bamba griauzia.sakai visi nori matyti super starus? o nepagalvojai,kad amerikoj gyvena daug lietuviu kurie nori matyti jona ir donata? sakai apsepes kaimietis is utenos?bet visas pasaulis ji zino,kaip jauniausia ir auksciausiu piku pakviesta lietuvi i nba.ir kuris zaidzia starto 5,ir renka dvigubus dublius.dar galiu pasakyti,kad jis siuo metu geriausias lietuvos centras ir dar ilgai tokiu bus.ps tik nesprok is pykcio


is kur tokiu kaip tu bulviagalviu dar atsiranda :D beveik menesi sitoje troliu ir save laikanciais "ekspertais" landyneje nebuvau todel neklyk kaip teliukas apie sedejima ir apsikinejima. Kad Jonukas nera Jav ir Kanadoje o tuo labiau pacioje NBA super zvaigzde tai cia faktas, net savo komandoje max yra tik 3 zaidejas, tai apie kokius isrinkimus cia kliedi? Man tai juokinga kai toks kaip tu galvoja jeigu Lietuvos kaime esi zvaigzde, tu toks pats busi ir Amerikoje :D Pilnas NBA tokiu kaip Valanciunas ar D-Mo, kurie nera verti All Star Game ir tik tokie subinlaiziai kaip tu gali juos statyti i geriausiu NBA krepsininku gretas :)
2015-01-15
+8
Atsakyti
ltu
donce3000lmback ar koks tu ten man attodo tavo vardas donatasz. lenkas, nebalsuoji nebalsuok o nekomentuok negatyviu komenturu kaimieti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-15
Atsakyti
lkl
gaila man tokiu zmoniu kaip donce3000 sedi prie kompo ir apsikineja kitus zmones.jonas labai daug pasiekes gyvenime,dar budamas tokio jauno amziaus.o tau turbut del to pavydas bamba griauzia.sakai visi nori matyti super starus? o nepagalvojai,kad amerikoj gyvena daug lietuviu kurie nori matyti jona ir donata? sakai apsepes kaimietis is utenos?bet visas pasaulis ji zino,kaip jauniausia ir auksciausiu piku pakviesta lietuvi i nba.ir kuris zaidzia starto 5,ir renka dvigubus dublius.dar galiu pasakyti,kad jis siuo metu geriausias lietuvos centras ir dar ilgai tokiu bus.

ps tik nesprok is pykcio
2015-01-15
+1
Atsakyti
valanciunasE valinkit apsigime sutraukos, pastoviai varo ant savu, slikstynes, Jonelis nba yra ir 30 suleides ir t.t., kodel negalit tiesiog jo palaikyt? Jaunas ir tobulejantis zaidejas, butina peikt sava ir neduot ne menkiausio sanso? Patekimas jam ne tik motyvacijos suteiktu, bet ir pasitikejimo


suprantikad ten super zvaigzdes pakliuna butent esancios tuo metu, o ne del ateities menamu perspektyvu ir tobulejimu ten paima geriausius, o tas JV kad ir lietuvis bet vidutiniokas NBA mastais. Ateje ziurovai ir sumokeje nemazus pinigus nori matyti Kobe, LBJ, Carmelo, Hardena, Curry ir kitus, o ne kazkokie apsepusi kolukieti is Utenos, kuris pasikviestu Juozuka ir lakstytu ji uzsidejes ant peciu :D
2015-01-15
-4
Atsakyti
yra geresniu
pirma ten reik nusipenlyti. jeigu jis nebutu lt, 100% nenoretume jo ten matyti.
2015-01-15
Atsakyti
E valinkit apsigime sutraukos, pastoviai varo ant savu, slikstynes, Jonelis nba yra ir 30 suleides ir t.t., kodel negalit tiesiog jo palaikyt? Jaunas ir tobulejantis zaidejas, butina peikt sava ir neduot ne menkiausio sanso? Patekimas jam ne tik motyvacijos suteiktu, bet ir pasitikejimo
2015-01-15
-6
Atsakyti
kad ir kaip noretusi lietuviu rungtynese, bet tai nera NBA All Star lygio zaidejai ir aplamai idomu ka toks kaip JV kuriam tik LKL'o dienose su mediniais bajeriais ir sedet parodytu, todel reikia jiems palinketi toliau daug ir sunkiai dirbti (kas ypac siame sezone atsispindi zenkliai pagerejusiame D-Mo zaidime) ir galbut viena diena gales juos deleguoti i All Star Game. Ir aplamai tokioms sventems daugiau soumenu reikia, nes kartais budavo nesmagu ziureti kaip koks Nowitzki ar Duncanas laksto kaip medinukai ir meto is vidutiniu ar laisvi is po krepsio :/
2015-01-15
+6
Atsakyti
Geriau balsuot NBA.com svetainėje, o ne savo socialinio tinklo paskyrą teršti. + Garantuotai jūsų balsas nueis.
2015-01-15
-5
Atsakyti
Linas
dar anksti jam i zvaigdziu diena
2015-01-15
-3
Atsakyti
Sepas
Dar nevertas jis pries lavonus visi gali palosti,o kai ateina rimtas varzovas vaikis sedi ant suolo..
2015-01-15
+2
Atsakyti
Bnews patarimas ateičiai, tokius dalykus, kur nors puslapio pradzioje sone prisekt, kad visi matytu, o ne likus 4 dienom paskelbt.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-15
+3
Atsakyti
Anonimas
Kas cia per zodis hashtagu, tipo jau naujas LT zodis? :D
2015-01-15
-1
Atsakyti
to awa
juk kalbama tik apie Rytų konferenciją, su kurios puolėjais ir konkuruoja Jonas
2015-01-15
+3
Atsakyti
awa
Nu bnews vapse nusisneka siandien. Pirma parase, kad slam dunk turnyras vyks Madison Square Garden, o dabar raso, kad zaidejus rinksis vienas treneris, nors ta darys visu komandu treneriai rytu ir vakaru konferencijose...
2015-01-15
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.