Darius Pakamanis dar turi galiojantį kontraktą su Utenos „Juventus“ komanda
Darius Pakamanis dar turi galiojantį kontraktą su Utenos „Juventus“ komanda
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
„Juventus“ komandoje vietą praradęs Darius Pakamanis artimiausiu metu veikiausiai persikels į kitą Lietuvos krepšinio lygos (LKL) klubą. 

Skelbiama, jog 33-ejų metų 192 cm ūgio mažeikiškis jau kurį laiką treniruojasi su gimtojo miesto „Mažeikių“ komanda. Šią informaciją patvirtino pati Mažeikių ekipa.

Pakamanis dar turi galiojantį kontraktą su Utenos „Juventus“, tačiau į jo vietą šios savaitės pradžioje Dainiaus Adomaičio treniruojama komanda pasikvietė Ovidijų Varanauską.

Atakų organizatorius šį sezoną LKL sužaidė 18 rungtynių, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 12,7 minutės, rinkdavo po 3,8 taško, atkovodavo po 1,2 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Pirmosios pergalės aukščiausioje Lietuvos lygoje siekiantys „Mažeikiai“ taip pat į savo gretas pasikvietė ir Simoną Serapiną.

Komentarai:
mzkNu va kaip gerai, gal ineš pasitikėjimo savo jėgom ir kitiems žaidėjams.
Nepuliuok
2015-01-16
-7
Atsakyti
Labai blogai zaidzia krepsi jis
2015-01-16
-3
Atsakyti
Pz
Per jį Šiauliai prapyle laimetas rungtynes ketvirfinalį. O tai kainavo eurolygą.
2015-01-15
Atsakyti
Nesuprantu, kas čia jam atsitiko.. Šiauliuose praitamet dar tikrai gerai lošė.
2015-01-15
-3
Atsakyti
mzk
Nu va kaip gerai, gal ineš pasitikėjimo savo jėgom ir kitiems žaidėjams.
2015-01-15
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.