Paulius Petrilevičius – rezultatyviausias Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ žaidėjas
Paulius Petrilevičius – rezultatyviausias Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ žaidėjas
Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ (18-10) Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) antrame etape iškovojo antrąją pergalę iš eilės. Marijampoliečiai svečiuose 73:72 (26:19, 18:16, 19:21, 10:16) privertė pasiduoti Šakių „Zanavyko“ (13-15) krepšininkus.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje „Zanavyko“ ekipa, po taiklaus Tauranto Tamošiūno tolimo metimo sumažino savo deficitą iki keturių taškų – 63:67. Neilgai trukus, Tomas Miškinis dvitaškiu išlygino rezultatą, tačiau kitoje aikštės pusėje Paulius Abramavičius atsakė tritaškiu – 67:70.

Rungtynių įtampa pasiekė aukščiausią tašką, kuomet iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus žaisti vieną minutę Paulius Malašauskas dar kartą išlygino rezultatą – 72:72.

Kitoje atakoje prie baudų metimų linijos stojęs „Sūduvos-Mantingos“ vidurio puolėjas Paulius Petrilevičius realizavo vieną metimą iš dviejų ir suteikė savo ekipai minimalų pranašumą – 72:73.

Lemiama ataka dar priklausė aikštelės šeimininkams, tačiau kamuolį perėmęs Paulius Kleiza nubraukė visas šakiečių viltis ir svečiai šventė sunkią pergalę – 72:73.

„Sūduva-Mantinga“: Paulius Petrilevičius 19, Paulius Abramavičius 12, Paulius Kleiza 10, Rokas Čepanonis, Maksimas Šustau ir Ignas Labutis po 9.

„Zanavykas“: Marijus Užupis 24, Šarūnas Beniušis 11, Justas Nausėdas 9, Taurantas Tamošiūnas 8.

Giedrius Žibėnas („Sūduvos-Mantingos“ vyr. treneris): „Galime sakyti, kad pas mus yra du ar trys krepšininkai traumuoti, tačiau skirtumo nėra – visi žaidėjai, kurie išeina į aikštelę turi kautis. Šiandien mes kovėmės. Dvi pirmas rungtynes varžovai pademonstravo stipresnį charakterį, tačiau šiandien mes nenusileidome. Todėl labai dėkoju vyrams, kuriems ne viskas sekėsi, tačiau jie atidavė visas jėgas.“

Komentarai:
elisa
Beliavicius turbut pinigo pasidare nors kazkiek tikiuosi po situ varzybu.
2015-01-18
-1
Atsakyti
cnxfg
Tai yra KREPSINIO zaidimas. Cia galesite tureti savo komanda, zaidejus. Su komanda galesite dalyvauti ivairiose lygose, zaidejus treniruoti. Galesite varzytis su kitais. Zaidime yra totalizatorius, viktorina ir daug kitu dalyku. TIESIOG UZSUKIT! Mes gyvuojame jau daugiau nei 5 metai. Zaidimas turi du serwerius. Viename is ju nuo 2015 01 10 zaidziame is realiu prizu.NEVELU PRISIJUNGTI IR TAU! IKI PASIMATYMO! http://m.youtube.com/watch?v=3k5CH-Yircw

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-17
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.