Komentarai:
PPŽ labai patraukli komandą, tik labai gailą, bet fanų mažai turi. Nors Pasvalys labai mažas miestelis, bet kito, aikštam lygyje žaidžiančio sporto klubo kaip ir nėra, reikėtų vadovybei ieškot būdų kaip pritraukt gerbėjus.
2015-01-25
Atsakyti
djgaffer
Nu iš Juvės tikėjausi geresnio žaidimo,bet pritarsiu Kittciokui,jog Juvės aukštaūgiai anksti išsibaudavo ir kažkaip komanda išsibalansavo.O Žvaigždėms tai krito praktiškai viskas-Brusta primėtė trojcų,o Dixonas nardė,kaip tik norėjo.Žodžiu,Juvė tikrai sužaidė ne pagal savo galimybes,o Pasvalys atvirkščiai-viršijo jas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-25
Atsakyti
Pasvalys padare tai ka ir turėjo padaryt.Šaunuoliai,taip ir toliau.
2015-01-25
-4
Atsakyti
Su pergale pasvalieciai ir juos palaikancius sirgalius Pagarba utenos sirgaliams kuriu pilnas autobusas atvyko i svecius Mums pasvalieciams reiktu pasimokyt is utenos sirgaliu ..........
2015-01-25
-3
Atsakyti
KittciokasSveikinimai pasvaliečiams, šįkart puolimas nugalėjo gynybą o Žvaigždės žaidė nuostabiai, dvitaškius metė labai gerai, o ką jau kalbėti apie tritaškius, kuriuos metė 60 procentų taiklumu ir pataikė juos net 9. Manau pagrindinės Juventus pralaimėjimo priežastys buvo greitos centrų pražangos, bei visiškai tragiškas puolimas. Pirmoji priežastis paliko skylę po krepšiu, kur ir nardė Dixon'as kaip tik norėjo. Buvo keletas ir teisėjų abejotinų sprendimų, bet jų tikrai nebuvo daugiau, nei eilinėse rungtynėse, tai čia jų kaltint irgi negalėčiau. Pilnai pritariu Urbono komentarui, kad komanda tiesiog perdegė, matyt ir ta pergalių serija su žemesnėmis lentelės komandomis kėlė papildomą spaudimą. Manau, kad kažkokią įtaką turėjo ir vakarykštis Šerniaus pareiškimas, kad pirmose rungtynėse Pasvalyje teisėjai klydo neva į jų nenaudą, tai teisėjai galbūt kiek norėjo parodyti, kad taip nėra, bet kaip ir minėjau, pernelyg jokių tendencijų nepastebėjau. Pasvalys laimėjo visiškai pelnytai, nes puolė nuostabiai. Jie dabar ant bangos, laiku pasistiprinę Dixonu, Kisieliaus atsigavimu, bei dar sezono pradžioj pasipildytu Brust'u dabar ši komanda atrodo itin galingai. Šios rungtynės parodė, kad ji yra dar galingesnė, nei maniau. Be to, sakyčiau, kad šiemet Pasvalys turi pačius geriausius legionierius, motyvuotus, ir tikrai legionierių paieškoje šiemet padirbėjo geriau, nei tuo garsėję Šiauliai. Lenkiu galvą.


Nelabai suprantu, kur matei tas teisėjų klaidas PPŽ naudai, kad pirmam kėlinyje Juventus metė 17 baudų ir visiškai neaiški techninė pražanga Viskontui.
2015-01-25
+6
Atsakyti
Dar kart įrodymas ir buvo, kad priekinėj linijoj tikrai žmogaus reik..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-25
-2
Atsakyti
Juventus tikrai vertėtų stiprinti priekinę liniją kokiu mobiliu centru, tik šoklesniu nei Dabkus, nes pernelyg dažnai dabartiniai centrai per anksti išsibauduoja ir tai sukuria problemų baudos aikštelės gynyboje.
2015-01-25
+2
Atsakyti
Sveikinimai pasvaliečiams, šįkart puolimas nugalėjo gynybą o Žvaigždės žaidė nuostabiai, dvitaškius metė labai gerai, o ką jau kalbėti apie tritaškius, kuriuos metė 60 procentų taiklumu ir pataikė juos net 9. Manau pagrindinės Juventus pralaimėjimo priežastys buvo greitos centrų pražangos, bei visiškai tragiškas puolimas. Pirmoji priežastis paliko skylę po krepšiu, kur ir nardė Dixon'as kaip tik norėjo. Buvo keletas ir teisėjų abejotinų sprendimų, bet jų tikrai nebuvo daugiau, nei eilinėse rungtynėse, tai čia jų kaltint irgi negalėčiau. Pilnai pritariu Urbono komentarui, kad komanda tiesiog perdegė, matyt ir ta pergalių serija su žemesnėmis lentelės komandomis kėlė papildomą spaudimą. Manau, kad kažkokią įtaką turėjo ir vakarykštis Šerniaus pareiškimas, kad pirmose rungtynėse Pasvalyje teisėjai klydo neva į jų nenaudą, tai teisėjai galbūt kiek norėjo parodyti, kad taip nėra, bet kaip ir minėjau, pernelyg jokių tendencijų nepastebėjau. Pasvalys laimėjo visiškai pelnytai, nes puolė nuostabiai. Jie dabar ant bangos, laiku pasistiprinę Dixonu, Kisieliaus atsigavimu, bei dar sezono pradžioj pasipildytu Brust'u dabar ši komanda atrodo itin galingai. Šios rungtynės parodė, kad ji yra dar galingesnė, nei maniau. Be to, sakyčiau, kad šiemet Pasvalys turi pačius geriausius legionierius, motyvuotus, ir tikrai legionierių paieškoje šiemet padirbėjo geriau, nei tuo garsėję Šiauliai. Lenkiu galvą.
2015-01-25
-3
Atsakyti
Pasvalio legionieriai geriausi LKL'e - visada motyvuoti, uzsivede. Buna kaip zaidzia legionieriai ir atima tiesiog zaidimo laika is lietuviu, kurie yra tokio paties lygio zaidejai, o Pasvalio komandoje legionieriai zenkliai pakelia komandos lygi.
2015-01-25
+5
Atsakyti
Sveikinimai pasvaliui su pergale.Kartojuosi bet Pasvalio zaidima pastaruju metu grazu ziureti; matosi kad komandoje labai gera atmosfera.ŠAUNUOLIAI!!!...
2015-01-25
-2
Atsakyti
Suminde Juventusa
2015-01-25
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.