Deividas Dulkys pataikė 2 iš 5 tritaškių metimų
Deividas Dulkys pataikė 2 iš 5 tritaškių metimų
Nuotr. reyer.it
Italijos čempionate Venecijos „Umana Reyer“ (12/4) ekipa su Deividu Dulkiu namuose 79:71 (19:20, 21:20, 17:15, 22:16)įveikė Avelino „Sidigas“ (7-9) krepšininkus.

Gynėjas iš Lietuvos ant parketo praleido 19 min., per kurias pelnė 8 taškus (1/1 dvitaškiai, 2/5 tritaškiai), perėmė 1 kamuolį, kartą suklydo, išprovokavo 1 pražangą, pats 2 sykius pažeidė taisykles ir surinko 5 naudingumo balus.

Rezultatyviausiai tarp „Umana Reyer“ krepšininkų žaidė Hrvoje Peričius, pelnęs 28 taškus. Philo Gosso sąskaitoje – 14 taškų.

Pralaimėjusiųjų gretose pasižymėjo po 16 taškų pelnę Adrianas Banksas ir Daniele Cavaliero.

„Umana Reyer“ Italijos čempionate pakilo į antrąją vietą, tačiau dar dvi viena pergale atsiliekančios komandos yra sužaidusios rungtynėmis mažiau.

Komentarai:
Anonimas
Tai yra KREPSINIO zaidimas. Cia galesite tureti savo komanda, zaidejus. Su komanda galesite dalyvauti ivairiose lygose, zaidejus treniruoti. Galesite varzytis su kitais. Zaidime yra totalizatorius, viktorina ir daug kitu dalyku. TIESIOG UZSUKIT! Mes gyvuojame jau daugiau nei 5 metai. Zaidimas turi du serwerius. Viename is ju nuo 2015 01 10 zaidziame is realiu prizu.NEVELU PRISIJUNGTI IR TAU! IKI PASIMATYMO! http://m.youtube.com/watch?v=3k5CH-Yircw

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-01-25
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.