Paskutines rungtynes Liublianos „Union Olimpija“ komandoje Saulius Kuzminskas praleido ant atsarginių žaidėjų suolelio, o jo ekipa pralaimėjo Slovėnijos taurės finale. Sekmadienį „Union Olimpija“ 70:77 (19:26, 10:18, 21:15, 20:18) nusileido Domžalės „Helios“ klubui, kuris tapo Slovėnijos taurės laimėtoju.

Kuzminskui tai buvo paskutinės rungtynės vilkint „Union Olimpija“ marškinėlius. Vidurio puolėjas iš Lietuvos pareiškė, jog po Slovėnijos taurės turnyro paliks Liublianos komandą. Finalo rungtynes lietuvis praleido ant suolelio, aikštėje nepasirodęs nė sekundei.

Nuo dvikovos pradžios į priekį išsiveržė Domžalės ekipa, kuri pirmauja Slovėnijos čempionate. „Helios“ įpusėjus mačui turėjo 15 taškų pranašumą, kurio Eurolygos dalyviai panaikinti per antrąją susitikimo pusę nepajėgė. Į finalą „Helios“ klubas pateko įveikęs Novo Mesto „Krka“ komandą, kuriai atstovauja Matas Niparavičius.

 Naudingiausiu turnyro žaidėju pripažintas buvo „Helios“ krepšininkas Robertas Troha. Finale jis pelnė 16 taškų ir buvo rezultatyviausias nugalėtojų gretose. Be to, Troha atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

„Helios“: Robertas Troha 16 taškų, Aleksejus Laškevičius ir Smiljanas Pavičius po 14, Saša Dončičius 12, Jure Močnikas 8.

„Union Olimpija“: Teemu Rannikko 24, Manucharas Markoišvili 21, Domenas Lorbekas 10, Goranas Jurakas 7.

Komentarai:
Kaip čia laimės, kai toks supercentras ant suolelio...
2007-02-12
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.