Klaipėdiečiai pasirodymą Europos taurės turnyre baigs namų rungtynėmis
Klaipėdiečiai pasirodymą Europos taurės turnyre baigs namų rungtynėmis
Nuotr. Fotodiena/E. Blaževičius
Ketvirtojo kėlinio pradžioje mačo iniciatyvos perimti nesugebėję Klaipėdos „Neptūno“ (1-4) krepšininkai Europos taurės turnyro „Last 32“ etape patyrė ketvirtąjį pralaimėjimą bei prarado šansus žengti tolyn.

Rungtynių žaidėjas
Sharrod  Ford
PTS 20 | REB 9 | BS 3
Kazio Maksvyčio auklėtiniai trečiadienį penktojo turo M grupės rungtynėse Prancūzijoje 79:88 (21:22, 24:26, 21:20, 12:21) pralaimėjo Paryžiaus „Paris-Levallois“ (2-3) klubui ir liko šį sezoną nė sykio nelaimėję išvykoje.

Išvykos rungtynių prakeiksmo niekaip neįveikę klaipėdiečiai šį sezoną svečiuose pralaimėjo visus penkis Eurolygos reguliariojo sezono ir tris Europos taurės turnyro „Last 32“ etapo susitikimus.

Trečiojo ketvirčio pabaigoje sėkmingai sužaidęs Arnas Butkevičius panaikino minimalų svečių deficitą ir išlygino rezultatą (67:67).

M grupė
Pos Komanda GM W L HW HL Diff
1 Izmiro Pinar Karsiyaka 5 5 0 3 0 68
2 Paryžiaus Paris-Levallois 5 2 3 2 1 -7
3 Stambulo Besiktas 5 2 3 1 1 -38
4 Klaipėdos Neptūnas 5 1 4 1 1 -23
Tačiau tuomet lemiamo kėlinio pradžioje „Paris-Levallois“ vedliai Maleye'as Ndoye ir Sharrodas Fordas pelnė atitinkamai penkis bei keturis taškus, o 9:2 atkarpą laimėjusi Paryžiaus komanda išsiveržė į priekį ir įgijo saugią persvarą (76:69).

Kelias varžovus atakas sustabdžiusiems bei taškais į tai atsakiusiems klaipėdiečiams buvo pavykę sumažinti atsilikimą iki trijų taškų (80:77), bet ir tada Maksvyčio kariauna nesugebėjo perlaužti rungtynių eigos savo naudai.

Aikštės šeimininkai sėkmingai „Neptūno“ žaidėjų klaidas pavertė taškais ir prieš prasidedant paskutinei ketvirčio minutei pirmavo septynių taškų pranašumu, kuris vėliau tapo pergalingu (84:77).

„Paris-Levallois“: Maleye'as Ndoye 23, Sharrodas Fordas 20 (9 atk. kam.), Mike'as Greenas 12 (15 rez. perd.), Louisas Labeyrie 10.

„Neptūnas“: Donatas Zavackas 15, Martynas Mažeika 12, Arnas Butkevičius 10, Simas Galdikas 10, Deividas Gailius 10, Mindaugas Girdžiūnas 9.

Klaipėdiečiai pasirodymą Europos taurės turnyre baigs lygiai po savaitės, vasario 11 dieną, „Švyturioje“ arenoje vyksiančiose rungtynės prieš M grupės lyderius Izmiro „Pinar Karsiyaka“ ekipos krepšininkus. 

Komentarai:
swx dx
maskvytis zajabis jo didelis bibis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-05
+1
Atsakyti
taip gerai neptunas lose eurolygoje(savoje aiksteje) ir taip susisiko europos taureje.
2015-02-05
+2
Atsakyti
neptunkurve
neptunas gaidys susipis kaip bybys varzybas jis pralaimės ir bybius ciupines
2015-02-05
+2
Atsakyti
Anonimas
Vaje vaje pralose nepateko ot tragedija eikit sokit nuo tilto. Nebuvo niekad tas Neptunas kazkas tokio kad laimetu Eurocup ar kad butu aplamai Eurolygoje na pasiseke praitais metais ir ka ? Gal kokioje Fiba taureje ir laimetu o cia tikrai nematau ko nuliusti iskrito nes ir net neturejo ten but.
2015-02-05
+1
Atsakyti
vaidasz69asNeptunas eurolygoi 3 kartus laimejo, o eurocup tik 1 ne tas lygis, tegul geriau vel i eurolyga eina, ten nors pasispardit galiEuroleagoj kart laimėjo Neptūnas.


4 kart
2015-02-05
-15
Atsakyti
asNeptunas eurolygoi 3 kartus laimejo, o eurocup tik 1 ne tas lygis, tegul geriau vel i eurolyga eina, ten nors pasispardit gali


Euroleagoj kart laimėjo Neptūnas.
2015-02-05
+18
Atsakyti
as
Neptunas eurolygoi 3 kartus laimejo, o eurocup tik 1 ne tas lygis, tegul geriau vel i eurolyga eina, ten nors pasispardit gali
2015-02-05
-3
Atsakyti
yyy
Šiaip labai gaila Neptūno,bet tai konkretus įrodymas kokių vidutiniokų trinasi taip vadinamoje elitinėje europos lygoje-eurolygoje....
2015-02-05
+3
Atsakyti
na kai nuleisti neptunas ir neptinfaniai ant zemes..pasirodymas eurolygoj,tai kitu komamndu neneusiteikimas zaist pries neptuna pilna jega..zemesnej lygoj 1 pergale pries zymiai silnesnes komandas,nei buvo eurolygoj...lb prastas apsirodymas ir ne vienos pergales isvykoj net ir kibirtaurej..
2015-02-05
Atsakyti
Cia jau ne sindromas. Paskutinius du macus isvykoje tikrai galejo laimeti. Pamatai padeti ir visai neblogi. Kas cia ant Butkeviciaus ir Girdziuno varo tai nusisneka. Girdziunas tikiuosi nepaliks komandos, nes kitam sezone tikrai pagrimdinis PG gali buti, si sezona atzaide tikrai neblogai palyginus kur zaide pries 2 sezonus. Butkevicius truputi smigo Eurocupe, bet visgi dar jaunas, kitam sezone matau ji tikrai stipriu ramsciu komandos, nes matosi tiek gynyboje, tiek puolime jis patikimas. Dar visgi yra Nacius, kuris po keliu sezonu gales laisvai gales padeti komandai. Zavackas liks komandoje, tas jaubpasako, kad komandoje visgi liks gero lygio zaidejas. Manau dar keli Neptuno dabartiniai zaidejai kaip Mazeika, Vasylius, Galdikas liks, tas nera tikrai blogai. Aisku vienas, Gailiaus neislaikysim tikrai, kaip ir Shakur, bet visgi manau atsiras pinigu paimti dar viena auksto lygio zaideja. Kas akivaizdu reikia atsikratyti Bensono ir Sinica. Abudu puolime neblogi, bet gynyboje tai tragedija, o centras prastas gynyboje tai ne centras. Geriau Natyazka tikrai uz Bensona, nes akivaizdu, kad Seskus nemoko isnaudoti jo. Zodziu, kitame sezone nemanau, kad susilpnesime, svarbiausia islaikyti kiek galima daugiau siu zaideju.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-05
-2
Atsakyti
djgaffer
Nu ką,baigėsi Neptūno įsimintinas sezonas Europoje.Jei atvirai,tai po tokio gero pasirodymo EL galvojau,kad kibire klaipėdiečiai be vargo žengs į kitą etapą.Bet ir čia atsivilko ta pati bėda,kuri buvo ir EL-išvykų sindromas.Nu tiesiog protu nesuvokiama,kaip komanda gali turėti du tokius skirtingus veidus.Bet kita vertus,gal šitas sezonas padės tvirtesnius pamatus komandos ateičiai.Patirtis tikrai įgyta milžiniška.Dabar lieka tik ją išnaudoti.O visiems Neptūno fanams siūlau nenuliūsti-turėjot puikų sezoną Europoje ir padarėta daugiau,nei buvo galima tikėtis.Bus dar tų pergalių.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-05
+3
Atsakyti
Per ta jusu fuxa ar ne pateko, bet Eurolygoje namuose buvo neįkandamas riešutas niekam, Oly vargais negalais ištraukė pergalę per pratęsima vieninteliai. O kas dėl išvykų tai nieko keisto, parodykit bent vieną LT komandą, kurie padoriai žaistų išvykoje.
2015-02-05
+24
Atsakyti
Stai kokia ta eurolygos komanda, net nepateko kibire i kita etapa :DD
2015-02-05
+2
Atsakyti
Eurolygine komanda
Vat taip ir buna kai per fuksa i Europa patenka. Prisiminkim tas LKL pusfinalio kovas su Šiauliais :D
2015-02-04
+12
Atsakyti
carters "aš ant žalgirio niekada nestūmiau" ir prieš Žalgirio rungtynes su Zvezda kažkaip pasikeitė paveiksliukas į Zvezda logo, nors palaikai CSKA eurolygoje :D Tipo sutapimas ane? :DD
2015-02-04
+2
Atsakyti
Audrius
Teisybė egzistuoja. Negali begalvių komandai visa laiką sektis. Reikia ir krepšinį pradėti žaisti o ne vien tritaškius mėtyti.
2015-02-04
-4
Atsakyti
carterssdfDarkOgi2 mln euro biudzeto tiek pasieke, o jei Lrytas nepraeis, tai ka tada sneketi?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lttikrai kad nera cia ka sneket rytas per du metus 3 pergales, neptunas per vienus metus 4 ;)guodi savo draugeli.


Ka cia guost. Cia tau gaidy reikia guostis. O zmogus parase tiesa.
2015-02-04
+4
Atsakyti
sdfDarkOgi2 mln euro biudzeto tiek pasieke, o jei Lrytas nepraeis, tai ka tada sneketi?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lttikrai kad nera cia ka sneket rytas per du metus 3 pergales, neptunas per vienus metus 4 ;)


guodi savo draugeli.
2015-02-04
-3
Atsakyti
DarkOgi2 mln euro biudzeto tiek pasieke, o jei Lrytas nepraeis, tai ka tada sneketi?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Tada leisk visokiems arturiukams, carters ir i juos panasiems debilams reikstis. Nors jie ie be leidimo reiskkiasi cia per daug aktyviai.
2015-02-04
+13
Atsakyti
klaiė
Uzp.... Kazy, siaip esu ramus zmogus ir klubo sirgalius ir remejas, bet sios rungtynes davede. Rubgtynems reikia ruostis ir kai pasakai kad reikia zaisti per Bensona tai siam veilsmui ruostis is anksto t.y. Tau durnam sakant kad pasiruosma taikyti per lkl ir kintas rungtynes kai darosi nesmones per pirma ir antra kelini reikia nustoti zaisti savo kleckais ir istraukti rankas is kiseniu (manai komanda to nemato). Blin ne vienerius metus esu smarkiai dasidejas prie klubo finansu ir isvedimo is siknos. Galvoji kad tai lengva, o taip paprastai pabandyk uzdirbti ir padaryti pats. Galu gale buk vyras ir priim asmeniskai vyryskus sprendimus blin.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-04
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.