Vienas lauke – ne karys. DeMarcusas Cousinsas žaidė galingai, tačiau pagalbos iš komandos draugų jam pritrūko.
Vienas lauke – ne karys. DeMarcusas Cousinsas žaidė galingai, tačiau pagalbos iš komandos draugų jam pritrūko.
Nuotr. AP-Scanpix

Net ir ne pačios pajėgiausios sudėties Dalaso „Mavericks“ (34-18) ekipa Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionato rungtynėse išvykoje be didesnio vargo 101:78 (23:23, 37:20, 23:17, 18:18) įveikė Sakramento „Kings“ (17-31).

Be susižeidusio Rajono Rondo ir poilsio gavusio Dirko Nowitzki žaidę svečiai pirmajame kėlinyje su „Kings“ žengė koja kojon, tačiau antrąjį laimėjo 17 taškų persvara ir mačo baigtį nulėmė dar prieš ilgąją pertrauką.

Šeimininkų sudėtyje galingai žaidė DeMarcusas Cousinsas, tačiau be jo daugiau lyderių komandoje neatsirado. „Kings“ itin nesėkmingai mėtė tritaškius (14 proc.), suklydo 17 kartų („Mavericks“ – 9) ir pralaimėjo 9-ąjį kartą per pastarąsias 10 rungtynių.

„Mavs“ į priekį vedė 21 tašką surinkęs Monta Ellisas ir įspūdingu dvigubu dubliu (16 taškų, 16 atkovotų kamuolių) pasižymėjęs Tysonas Chandleris.

Dalaso komanda Vakarų konferencijos turnyro lentelėje yra 6-a, o Sakramento krepšininkai užima 11-ąją vietą.

„Mavericks“: Monta Ellisas 21, Tysonas Chandleris 16 (16 atk. kam.), Jose Barea 15, Devinas Harrisas 15, Richardas Jeffersonas 14.

„Kings“: DeMarcusas Cousinsas 23 (11 atk. kam.), Rudy Gay 11, Ramonas Sessionsas 7, Derrickas Williamsas 7, Darrenas Collisonas 6.

Trumpa mačo apžvalga:

http://youtu.be/bwjxsPDjGNo

Komentarai:
Anonimas
Jis spyko delto kad atleido treneri
2015-02-06
-2
Atsakyti
Yra bėdų Kings kolektyve kas beko. Jau tas blaiviu protu nepasizymintis savininkas is Indijos stabilumo nepriduoda...Bet mane siek tiek stebina, jog NBA daro is jo rimtą reklaminį veidą. Žodžiu nori sukurti dar vieną Šakilą ar D-12, kuris į arenas trauktų žmones ir galį gale atstovautų savo šaliai. O va jo tie verkšlenimai yra toleruojami, teisėjai atlaidžiau žiūri į jo emocijų proveržius nebe NBA viršūnėlių paliepimo. Dar kas baisiausia paėmė į All Stars renginį, tarsi už nuopelnus..

Man atrodo, kad jis yra labiausiai dominuojantis puolime aukštaūgis NBA, bet žinant kad krepšinis susideda ir iš gynybos, tai jis yra inkaras ir tiek,...Jokios motyvacijos ir dar ta užkrečiama nenuotaika verčia manyti ar ne geriau būtų iškeisti jį velniop. Kas būtų ir pačiam žaidėjui geriau..
2015-02-06
+7
Atsakyti
Guns_UpVargsas Cousins. Visiskai nenori jis Kings rungtyniauti. ir tai taip matosi, kad net komandos draugams persimeta jo ta emocija nesportiska. Zmogus su tokiu potencialu, bet ant gynybos visiskai dejes...6 klaidos, is kuriu 4 - ios bandant vaidinti izaideja.


neprofesionalu, bet galima ji suprast. pradzioj sezono ziurejau keleta Kings varzybu, tai Cousinsas gerai lose, komandiskai, protingai, net kolegas nuo galimu techniniu gincuose saugojo, atrode toks pasitaises. :) bet kai iskrito del traumos ir pamate, kokia ta komanda be jo, turbut pagalvojo nafig ardytis, jei taip ar taip komanda sedes arti dugno. tai matyt taip ir losia.
2015-02-06
-1
Atsakyti
Vargsas Cousins. Visiskai nenori jis Kings rungtyniauti. ir tai taip matosi, kad net komandos draugams persimeta jo ta emocija nesportiska. Zmogus su tokiu potencialu, bet ant gynybos visiskai dejes...6 klaidos, is kuriu 4 - ios bandant vaidinti izaideja.
2015-02-06
-4
Atsakyti
Cousins
geri peciai
2015-02-06
-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.