Martynas Gecevičius vaikystėje yra žaidęs vidurio puolėjo pozicijose
Martynas Gecevičius vaikystėje yra žaidęs vidurio puolėjo pozicijose
Nuotr. Fotodiena.lt/D.Pipas
Vilniaus „Lietuvos ryto“ kapitonas Martynas Gecevičius socialiniame tinkle „Facebook“ sulaukė įvairiausių sirgalių klausimų.

Vienas aktualiausių buvo, ar 26-erių metų 193 cm ūgio vilnietis tikisi patekti į Lietuvos rinktinę, į kurį Gecevičius atsakė nė neabejodamas: „Ne“.

Gynėjas paskutinį kartą pakvietimo dalyvauti rinktinės stovykloje buvo sulaukęs 2013 metais, o paskutinįsyk Lietuvai atstovavo 2010 metais Turkijoje vykusiame pasaulio čempionate, kuriame pasidabino bronzos medaliu.

Fanai taip pat teiravosi, ar tiesa, kad Gecevičius paauglystėje kurį laiką žaidė vidurio puolėjo pozicijoje.

„Taip, nes buvau vienas aukščiausių tarp bendraamžių. Sunku pasakyti, ar sekėsi žaisti, nes tai buvo trumpas laikotarpis“, – kalbėjo Gecevičius.

Snaiperis prisiminė pataikytų tritaškių rekordus, atskleidė, kuriai NBA komandai ir žaidėjui labiausiai simpatizuoja.

„Mokykloje per rungtynes buvau pataikęs, ko gero, 17 tritaškių. Profesionalo karjeros rekordas, jei neklystu, 8 pataikyti tritaškiai.

NBA čempionate labiausiai patinka „Golden State Warriors“. Žaidėjas - Stephenas Curry“, – teigė gynėjas.

Gecevičius taip pat atskleidė, kad praeityje buvo sulaukęs kvietimo atstovauti amžiniems „Lietuvos ryto“ varžovams iš Kauno, papasakojo apie ritualus prieš krepšinio rungtynes, socialinius tinklus, auginamą barzdą.

„Barzda man tinka. Nemanau, kad pasieksiu Jameso Hardeno lygį, nes kas per daug, tas nesveika“, – pokštavo žaidėjas.

Gecevičiaus atsakymai:

Komentarai:
jau jis senai nereikalngas rinktinei,tai manau nera ko jam svajot,geriau miluj sanca duotu.
2015-02-11
+6
Atsakyti
Nu dar graziau , gal jei butu lyderis gecas tai gal ir kurta derinius ir schemas ant jo,nu bet toki kiaura zaideja imt i rinktine kad po to del jo braizyt gynybos schemas ir sudaryt diskomforta kitiem zaidejam? Plius jie musiet prisirinktu daugiau prazangu uz prasileistus gynamuosius bei isnaudotu daugiau jegu nei reikia gynyboje.... lekavicius tokio pacio lygio gynyba demonstruoja ,bet pala jis uz geca 13-14cm mazesnis...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-11
+3
Atsakyti
Nu dar graziau
2015-02-11
-1
Atsakyti
Xzaltys1999Net Juskeviciui nelabai liks vietos, uz ji geresnis jaunasis Lekavicius, o sitam projektelis jau karjeros lubos, gi buvo rinktinej, poto persikele su savo talentu i olimpekosa, kaip virtuoziskai jis moka ranksluoscius komandos draugams perdavinet ohoho...ai tai jau lekavicius geresnis :D ka jis padarytus pries elitinius izaidejus ? Llulas spanoulis parkeris rodriguezas ir eile kitu kurie ji kaip vilna dorotu, tokio izaidejo igudzio manau jis niekada netures koki turi sie


Sutinku, visi šitie išvardinti geresni už Lekavičių. Bet... tavo mintis implikuoja man du dalykus: 1. Juškevičius Llull, Spanuolis, Parker ir t.t... yra vos ne lygiavertis. 2. Tau tikriausiai labai tolimas svajonės ir ėjimo jos link supratimas.

Kas dėl Geco, tai manau, kad dažnai visai be reikalo jis yra nurašomas. Taip, gintis jam 101 yra dažnai sunku, neretai praleidžia savo žmogų, ždž turi daug minusų.

kita gi vertus, jo staigus išmetimas, o jei paeina ir taiklumas, tikrai gali praverst net ir rinktinei + jis moka kur, gerai mato aikštę, žino kaip žaist pick n roll. Jei tik būtų komandoj tokia sistema, kad jam būtų padedama gintis komandiškai, tai tikrai naudos atneštų.

Apskritai, manau, kad talento jis turi nemažai, tik savu laiku biškį primiršo matyt fizinei jėgai padirbėt.
2015-02-11
-1
Atsakyti
1999Net Juskeviciui nelabai liks vietos, uz ji geresnis jaunasis Lekavicius, o sitam projektelis jau karjeros lubos, gi buvo rinktinej, poto persikele su savo talentu i olimpekosa, kaip virtuoziskai jis moka ranksluoscius komandos draugams perdavinet ohoho...


ai tai jau lekavicius geresnis :D ka jis padarytus pries elitinius izaidejus ? Llulas spanoulis parkeris rodriguezas ir eile kitu kurie ji kaip vilna dorotu, tokio izaidejo igudzio manau jis niekada netures koki turi sie
2015-02-11
+7
Atsakyti
sdf
PoidorasTo 1999:Cha cha cha joke of the day :D lekavicius uz juske geresnis :D tai gal dar kariniauskas uz ji geresnis? Kaip zalias taip protu nepasizimi. P.s gecas bent eurolygos cempionu tapo o ka tu pasiekiai ? mokyklos nebaiges vaikas cia peza kazka--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


gustas irgi EL cempionas
2015-02-11
-6
Atsakyti
vaidasz30Gia_souvaidasz30Džiugu kad nesitiki, nes nevertas jis ten būti.jau tikrai, kad ne tavo snapui spręst kas vertas, o kas nevertas būti rinktinėj.Sprendžiu pagal tai kad gecevičius tik tritaškius moka mėtyti, gynybos nėra pas jį. Jau Turkijoj kemzūra pasiemęs buvo tai taip visą čempionatą ir prasedėjo ant suoliuko, džiugu kad kedą bent paskolino Kalniečiui rungtynėse su Serbija dėl bronzos.
cia Geco ispudingiausias momentas rinktinej :D jei nebutu paskolines to kedo tai galejom likt be bronzos :D
2015-02-10
-6
Atsakyti
PoidorasTo 1999:Cha cha cha joke of the day :D lekavicius uz juske geresnis :D tai gal dar kariniauskas uz ji geresnis? Kaip zalias taip protu nepasizimi. P.s gecas bent eurolygos cempionu tapo o ka tu pasiekiai ? mokyklos nebaiges vaikas cia peza kazka--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
kad kibire pries visokius rumunus, ar kalev lygio spali zaidzia tai reiskia geresnis ? :D Kariniauskas per 3 rungtynes pries ryta meta po 9 taskus, po 4,3 perdavimo, paskutinese 11 tasku, 5 perdavimai, 3 perimti, 3 atkovoti, ir nelabai ka galejo tas Adas nuveikt, nebent ant bek ir mesk kanors :D
2015-02-10
+8
Atsakyti
Gia_souvaidasz30Džiugu kad nesitiki, nes nevertas jis ten būti.jau tikrai, kad ne tavo snapui spręst kas vertas, o kas nevertas būti rinktinėj.


Sprendžiu pagal tai kad gecevičius tik tritaškius moka mėtyti, gynybos nėra pas jį. Jau Turkijoj kemzūra pasiemęs buvo tai taip visą čempionatą ir prasedėjo ant suoliuko, džiugu kad kedą bent paskolino Kalniečiui rungtynėse su Serbija dėl bronzos.
2015-02-10
+6
Atsakyti
To 1999:

Cha cha cha joke of the day :D lekavicius uz juske geresnis :D tai gal dar kariniauskas uz ji geresnis? Kaip zalias taip protu nepasizimi. P.s gecas bent eurolygos cempionu tapo o ka tu pasiekiai ? mokyklos nebaiges vaikas cia peza kazka

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-10
-3
Atsakyti
WEEDasFlamboyantSako kad barzda jam tinka. Na, jeigu priziuretum ja tai gal ir tiktu, bo dabar kaip alkoholikas nesiskutes kiaura dekada atrodo. As nesuprantu, jie bent zmonas turi, ir jei taip, tai kaipjos nepasako kad toks Gecevicius panasus i bomza. Ryza issipesiojusi ir nepriziureta barzda - tikrai tinka! O del rinktines tai...nu baikit, negi jis rinktines lygio zaidejas? Sugeba tik mesti tritaski. Ir aplamai, juk zaidzia labai prastai.Visiems dalbajobams ir Gecevičiaus hateriams kaip tu: Gecevičius yra naudingiausias Ryto žaidėjas kibire ir LAST 32 etape pelno po 20 taškų ir atlieka beveik po 6 assistus, kas SG pozicijos žaidėjui yra įspūdingas rodiklis. Bet jis pasak tamstos LABAI PRASTAI žaidžia. Gecevičius ir po 50 taškų galėtų rinkti, bet vis tiek kas nors prisipistų, nes kaip ir kiekvienais metais, visada turi būti žaidėjas - atpirkimo ožys, iš kurio fanai galėtų pasipyzdavoti.
aisku nieks cia neabejoju kad kibiras belekaip aukstas lygis, grupej kur silpniausia eurolygos komanda su 1 pergale dauzo visus is eiles :D
2015-02-10
+2
Atsakyti
i Lietkabeli ji !!!
2015-02-10
-4
Atsakyti
FlamboyantSako kad barzda jam tinka. Na, jeigu priziuretum ja tai gal ir tiktu, bo dabar kaip alkoholikas nesiskutes kiaura dekada atrodo. As nesuprantu, jie bent zmonas turi, ir jei taip, tai kaipjos nepasako kad toks Gecevicius panasus i bomza. Ryza issipesiojusi ir nepriziureta barzda - tikrai tinka! O del rinktines tai...nu baikit, negi jis rinktines lygio zaidejas? Sugeba tik mesti tritaski. Ir aplamai, juk zaidzia labai prastai.


Visiems dalbajobams ir Gecevičiaus hateriams kaip tu: Gecevičius yra naudingiausias Ryto žaidėjas kibire ir LAST 32 etape pelno po 20 taškų ir atlieka beveik po 6 assistus, kas SG pozicijos žaidėjui yra įspūdingas rodiklis. Bet jis pasak tamstos LABAI PRASTAI žaidžia. Gecevičius ir po 50 taškų galėtų rinkti, bet vis tiek kas nors prisipistų, nes kaip ir kiekvienais metais, visada turi būti žaidėjas - atpirkimo ožys, iš kurio fanai galėtų pasipyzdavoti.
2015-02-10
-6
Atsakyti
Sako kad barzda jam tinka. Na, jeigu priziuretum ja tai gal ir tiktu, bo dabar kaip alkoholikas nesiskutes kiaura dekada atrodo. As nesuprantu, jie bent zmonas turi, ir jei taip, tai kaipjos nepasako kad toks Gecevicius panasus i bomza. Ryza issipesiojusi ir nepriziureta barzda - tikrai tinka! O del rinktines tai...nu baikit, negi jis rinktines lygio zaidejas? Sugeba tik mesti tritaski. Ir aplamai, juk zaidzia labai prastai.
2015-02-10
+9
Atsakyti
Kaip snaiperis taip,jis butu reikalingas,bet daugiau... kazkaip per tiek metu as vis tikejausi is jo jog ne tik tritaskius gerai svaidys bet ir ismoks prasiverzinet ir tt..
2015-02-10
-4
Atsakyti
Net Juskeviciui nelabai liks vietos, uz ji geresnis jaunasis Lekavicius, o sitam projektelis jau karjeros lubos, gi buvo rinktinej, poto persikele su savo talentu i olimpekosa, kaip virtuoziskai jis moka ranksluoscius komandos draugams perdavinet ohoho...
2015-02-10
-5
Atsakyti
vaidasz30Džiugu kad nesitiki, nes nevertas jis ten būti.


jau tikrai, kad ne tavo snapui spręst kas vertas, o kas nevertas būti rinktinėj.
2015-02-10
+16
Atsakyti
nu keistas tas atsakymas apie LT rinktinę, bet matyt jis jau pats puikiai žino, kad Kazlauskui netinka, o gal ir nepatinka.
2015-02-10
+8
Atsakyti
Džiugu kad nesitiki, nes nevertas jis ten būti.
2015-02-10
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.