Komentarai:
Donce_3000_Gryzo
Nepyk, bet lyginti LEBABY su Magicu ir vadinti geresne kopija su priedais jau kvaila :( Esme tame, kad Lebaby turi puiku kuno sudejima, zinoma fizine galia didele, puikus pirmas zingsnis apzaidziant varzovus kas yra subalansuota steroidais. Nera medis kaip koks Bobanas be kordinacijos, turi visas galimybes tobulinti po truputi kiekviena kaip krepsininko elementa. Meistriskumo prasme jis yra vidutiniokas, bet turi Dievo bei steroidu patobulinta dovana - puiku kuno sudejima, todel gali kiekviena komponenta gerinti kas automatiskai ji daro ale fenomenaliu. Duotu man ar tau tokia dovana, butumem ir mes auksciausio lygio krepsininkai kaip minimum Europoje :)
2015-02-14
+2
Atsakyti
Per zmones :D kada paskutiny karta ykrove per ka nors sitas vezliukas nindze.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-14
Atsakyti
Lance Stephenson
Jei sakai kad Kobe yra fenomenas nors jis tik MJ kopija tai tada ir LEBABY yra fenomenas nes jis M.Johnson kopija su priedais :)
2015-02-14
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Fenomenai yra Timmy, Kobe, MJ, Dirkas, KD, Bird, Magicas ir daugelis kitu, o LEBABY tik pinigu gaminimo irankis NBA lygai kitaip tariant melziama karve, byberio atitikmuo sporte :/
2015-02-14
+1
Atsakyti
Lance Stephenson
Nori pasakyti kad LEBABY "Jomanto&Mazucio gamino auksciausio lygio europinius PG" sitiek truksta iki fenomenalaus krepsininko tai tada ka galima pavadinti fenomenaliu?
2015-02-14
-4
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Kolega anonime drysciau priestarauti del jusu pasisakymu, LEBABY vadinti fenomenaliu krepsininku tas pats kai Butautas is Jomanto&Mazucio gamino auksciausio lygio europinius PG :/ Reziume: greiciau Mazutis bus Real pagrindinis PG, negu LEBABY fenomenaliu :((
2015-02-14
-1
Atsakyti
Lance Stephenson
LEBABY - fenomenalus krepsininkas

RW - Begalvis

Jeigu RW uzsidetu galva ant peciu eidamas i aikste tai butu 2 galvom zemiau uz LEBABY.
2015-02-14
-1
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Jeigu RW susitvarkytu savo ego ir pradetu aiksteleje dirbti galva o ne kas antroje atakoje liptu i medi tai manau be konkurencijos butu tarp TOP3 lygos zaideju o uz LEBABY traumu simulianta trimis galvomis auksciau :)
2015-02-14
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.