Michaelas Dixonas surinko 23 taškus
Michaelas Dixonas surinko 23 taškus
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nesustabdomai rungtynių pabaigoje rungtyniavęs Michaelas Dixonas surinko 10 taškų ir išplėšė pergalę Pasvalio „Pieno žvaigždėms“ (15-11) Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

Manto Šerniaus auklėtiniai išvykoje 93:91 (24:26, 26:23, 24:20, 19:22) tik po atkaklios kovos įveikė „Prienų“ (6-20) klubo pasipriešinimą.

Ketvirtojo kėlinio viduryje „sausą“ atkarpą 9:0 laimėjusi Tado Stankevičiaus kariauna turėjo minimalų – keturių taškų pranašumą (85:81).

Ir tuomet iniciatyvos ėmėsi „Pieno žvaigždžių“ vedlys Dixonas, kuris smeigė du tritaškius paeiliui, realizavo keturis baudų metimus bei likus žaisti 15 sekundžių išvedė savo ekipą į priekį (91:88).

Po minutės pertraukėlės Osvaldo Olisevičiaus pražangą išprovokavęs Paulius Ivanauskas nepasinaudojo šansu sumažinti atsilikimo ir prametė abu baudų metimus.

Griebdamiesi už šiaudo, aikštės šeimininkai prasižengė prieš Gytį Sirutavičių, kuris šaltakraujiškai pataikė abi baudas bei įtvirtino „Pieno žvaigždžių“ pergalę (93:88).

„Prienai“: Martynas Linkevičius 21, Simonas Kymantas 20, Domantas Šeškus 15, Paulius Ivanauskas 12, Arnas Labuckas 9, Gediminas Maceina 8.

„Pieno žvaigždės“: Michaelas Dixonas 23, Gytis Sirutavičius 14, Laimonas Kisielius 12, Benjaminas Brustas 9, Aidas Viskontas 9, Alexanderis Oriakhi 8, Tauras Jogėla 8.

Komentarai:
djgaffer
Kažkokie beprasmiai tie jūsų ginčai.O Prienai šaunuoliai,kad pasipriešino stipresniems.Jau galvojau,kad byrėt pradės komanda,bet po biškį atrodo atsigauna.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-15
-9
Atsakyti
Donce_3000_GryzoVaikas, ne tavo reikalas kaip as troliu forume rasau :)


Tai ko čia savo reikalus į maniškius kaišai ? Krč virink mulki
2015-02-14
-5
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Vaikas, ne tavo reikalas kaip as troliu forume rasau :)
2015-02-14
-2
Atsakyti
Donce_3000_GryzoKad tavo mastymas ir sakiniu ryslumas kaip paauglio - nera ka cia net irodyneti :)


Į savo sakinius pasižiūrėk nepezėdamas, ryšlumą lygina su savo beraštiškumu... Geriau eik į 0 klasę :DDD
2015-02-14
-3
Atsakyti
ZenKomPats sau fainasZenKomPats sau fainasZenKomDonce_3000_GryzoNu blyn permeciau komentarus tai graudu darosi: du mazi Lietuvos miestai turi neblogas komandas, kuo turetu dziaugtis ir malalietkiniai anonimai bando kazkokia priespriesa tarp klubu dirbtinai kurti kaip mini Zalgiris-Rytas. O tokie dundukai kaip PPŽ logotipinis iskart matos mini lasariukas pagal IQ - tik kad paklykt kokia nesamone kaip lenciuginis rudis :DDDGyvenkit draugiskai, nesipykit ir neprovokuokit, o palikite krepsininkams issiaiskinti aiksteje saziningai kas yra kas siais metais ;)Visiškai pritariu. Tas pienburnis su žvaigždių logotipu bando čia primest kažką :D Tegul vyrai aikštelėj aiškinas, o čia ne kažkokias intrigas skleist. O jeigu atvirai "Pats sau fainas" tu mažiau floodink čia, o jeigu ir rašai, tai bent apmastyk ką nors. Sako finalai bus Pasvalys-Žalgiris nors pagal formata to visiškai neimanoma. Dar vienas piengrybio perliukas (Nieko neturiu prieš normalius Pasvalio fanus)Ko tau dar reikia, irgi neskaityk, čia kažkas blogo ? Paaiškinu kitiems ką manau, atsakau kas ko nežino, ar čia kažkas blogo ? Jei doncis neprisi*isinėtų prie kiekvieno komento nebūtų problemų.P.s. ką pats spangsti, kaip negali ? :Kauno „Žalgiris“ – Panevėžio „Lietkabelis“Klaipėdos „Neptūnas“ – „Šiauliai“Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Alytaus „Dzūkija“Utenos „Juventus“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-81898-lkf-...http://www.basketnews.lt/news-81934-saka...Pasiskaityk pirma :)Taigi viską laimės ir susitiks :DDAš nesuprantu, per kokią tu šikną skaitai? Kaip jie gali susitikt jeigu 1 pora (Juventus - PPŽ) ketvivirtinalį lošia su pusfinali (Žalgiriu - Lietkabeliu).


Nepamačiau, bet nesąmonė, kaip galima 1-4, 2-3, geriau iš eilės padarytų, dabar jau nusivažiujam iš vis...
2015-02-14
+2
Atsakyti
Pats sau fainasZenKomPats sau fainasZenKomDonce_3000_GryzoNu blyn permeciau komentarus tai graudu darosi: du mazi Lietuvos miestai turi neblogas komandas, kuo turetu dziaugtis ir malalietkiniai anonimai bando kazkokia priespriesa tarp klubu dirbtinai kurti kaip mini Zalgiris-Rytas. O tokie dundukai kaip PPŽ logotipinis iskart matos mini lasariukas pagal IQ - tik kad paklykt kokia nesamone kaip lenciuginis rudis :DDDGyvenkit draugiskai, nesipykit ir neprovokuokit, o palikite krepsininkams issiaiskinti aiksteje saziningai kas yra kas siais metais ;)Visiškai pritariu. Tas pienburnis su žvaigždių logotipu bando čia primest kažką :D Tegul vyrai aikštelėj aiškinas, o čia ne kažkokias intrigas skleist. O jeigu atvirai "Pats sau fainas" tu mažiau floodink čia, o jeigu ir rašai, tai bent apmastyk ką nors. Sako finalai bus Pasvalys-Žalgiris nors pagal formata to visiškai neimanoma. Dar vienas piengrybio perliukas (Nieko neturiu prieš normalius Pasvalio fanus)Ko tau dar reikia, irgi neskaityk, čia kažkas blogo ? Paaiškinu kitiems ką manau, atsakau kas ko nežino, ar čia kažkas blogo ? Jei doncis neprisi*isinėtų prie kiekvieno komento nebūtų problemų.P.s. ką pats spangsti, kaip negali ? :Kauno „Žalgiris“ – Panevėžio „Lietkabelis“Klaipėdos „Neptūnas“ – „Šiauliai“Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Alytaus „Dzūkija“Utenos „Juventus“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-81898-lkf-...http://www.basketnews.lt/news-81934-saka...Pasiskaityk pirma :)Taigi viską laimės ir susitiks :DD


Aš nesuprantu, per kokią tu šikną skaitai? Kaip jie gali susitikt jeigu 1 pora (Juventus - PPŽ) ketvivirtinalį lošia su pusfinali (Žalgiriu - Lietkabeliu).
2015-02-14
-5
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Kad tavo mastymas ir sakiniu ryslumas kaip paauglio - nera ka cia net irodyneti :)
2015-02-14
-2
Atsakyti
Donce_3000_GryzoPPŽ logotipini gi matosi is tavo sakiniu, kad esi dar nepilnametis, tikriausiai paauglys, nes bandai kiekviename komentare man, pripazintai BN'o zvaigzdei, galima sakyti autoritetui ir TOP3 komentatoriui priesginiauti su nepamatuotais issireiskimais ir zinok puikiai tave suprantu - paauglyste toks laikotarpis kai norima priestarauti visam pasauliui, protingesniems kuriu nuomene yra teisinga ir t.t. Nieko visi mes suaugusieji isgyvenome tai, isgyvensi ir tu bei pradesi po kurio laiko kitaip mastyti,vertinti situacijas, daryti logika pasitelkes iszvalgas bei suaugsi.O dabar raminkis bei pats prisitaikyt labanakt vaikuciams pavyzdi ir miegot eik, o ne bandyk provokuoti fanus - bus Rytas-Zalgiris tada ir draskykis uz viena ar kita puse, o mazieji klubai gyvenkit draugiskai - vistiek medaliu nei vieni, nei kiti nepaimsit siemet LKL'e :)


O tu dar vistiek maišaisi kaip koks asilas tarp vištų :DD Vištos tave užvarto, o tu lyg tvirtas asilas atsistojęs kovoji, pz. Ant kiek garbėtroška esi, nusišneki ne į temą. Krč dėjau ant tokio. P.s. kuris sakinys rodo, kad aš piplys ?
2015-02-14
+2
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
PPŽ logotipini gi matosi is tavo sakiniu, kad esi dar nepilnametis, tikriausiai paauglys, nes bandai kiekviename komentare man, pripazintai BN'o zvaigzdei, galima sakyti autoritetui ir TOP3 komentatoriui priesginiauti su nepamatuotais issireiskimais ir zinok puikiai tave suprantu - paauglyste toks laikotarpis kai norima priestarauti visam pasauliui, protingesniems kuriu nuomene yra teisinga ir t.t. Nieko visi mes suaugusieji isgyvenome tai, isgyvensi ir tu bei pradesi po kurio laiko kitaip mastyti,vertinti situacijas, daryti logika pasitelkes iszvalgas bei suaugsi.

O dabar raminkis bei pats prisitaikyt labanakt vaikuciams pavyzdi ir miegot eik, o ne bandyk provokuoti fanus - bus Rytas-Zalgiris tada ir draskykis uz viena ar kita puse, o mazieji klubai gyvenkit draugiskai - vistiek medaliu nei vieni, nei kiti nepaimsit siemet LKL'e :)
2015-02-14
+5
Atsakyti
ZenKomPats sau fainasZenKomDonce_3000_GryzoNu blyn permeciau komentarus tai graudu darosi: du mazi Lietuvos miestai turi neblogas komandas, kuo turetu dziaugtis ir malalietkiniai anonimai bando kazkokia priespriesa tarp klubu dirbtinai kurti kaip mini Zalgiris-Rytas. O tokie dundukai kaip PPŽ logotipinis iskart matos mini lasariukas pagal IQ - tik kad paklykt kokia nesamone kaip lenciuginis rudis :DDDGyvenkit draugiskai, nesipykit ir neprovokuokit, o palikite krepsininkams issiaiskinti aiksteje saziningai kas yra kas siais metais ;)Visiškai pritariu. Tas pienburnis su žvaigždių logotipu bando čia primest kažką :D Tegul vyrai aikštelėj aiškinas, o čia ne kažkokias intrigas skleist. O jeigu atvirai "Pats sau fainas" tu mažiau floodink čia, o jeigu ir rašai, tai bent apmastyk ką nors. Sako finalai bus Pasvalys-Žalgiris nors pagal formata to visiškai neimanoma. Dar vienas piengrybio perliukas (Nieko neturiu prieš normalius Pasvalio fanus)Ko tau dar reikia, irgi neskaityk, čia kažkas blogo ? Paaiškinu kitiems ką manau, atsakau kas ko nežino, ar čia kažkas blogo ? Jei doncis neprisi*isinėtų prie kiekvieno komento nebūtų problemų.P.s. ką pats spangsti, kaip negali ? :Kauno „Žalgiris“ – Panevėžio „Lietkabelis“Klaipėdos „Neptūnas“ – „Šiauliai“Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Alytaus „Dzūkija“Utenos „Juventus“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-81898-lkf-...http://www.basketnews.lt/news-81934-saka...Pasiskaityk pirma :)


Taigi viską laimės ir susitiks :DD
2015-02-14
-3
Atsakyti
Pats sau fainasZenKomDonce_3000_GryzoNu blyn permeciau komentarus tai graudu darosi: du mazi Lietuvos miestai turi neblogas komandas, kuo turetu dziaugtis ir malalietkiniai anonimai bando kazkokia priespriesa tarp klubu dirbtinai kurti kaip mini Zalgiris-Rytas. O tokie dundukai kaip PPŽ logotipinis iskart matos mini lasariukas pagal IQ - tik kad paklykt kokia nesamone kaip lenciuginis rudis :DDDGyvenkit draugiskai, nesipykit ir neprovokuokit, o palikite krepsininkams issiaiskinti aiksteje saziningai kas yra kas siais metais ;)Visiškai pritariu. Tas pienburnis su žvaigždių logotipu bando čia primest kažką :D Tegul vyrai aikštelėj aiškinas, o čia ne kažkokias intrigas skleist. O jeigu atvirai "Pats sau fainas" tu mažiau floodink čia, o jeigu ir rašai, tai bent apmastyk ką nors. Sako finalai bus Pasvalys-Žalgiris nors pagal formata to visiškai neimanoma. Dar vienas piengrybio perliukas (Nieko neturiu prieš normalius Pasvalio fanus)Ko tau dar reikia, irgi neskaityk, čia kažkas blogo ? Paaiškinu kitiems ką manau, atsakau kas ko nežino, ar čia kažkas blogo ? Jei doncis neprisi*isinėtų prie kiekvieno komento nebūtų problemų.P.s. ką pats spangsti, kaip negali ? :Kauno „Žalgiris“ – Panevėžio „Lietkabelis“Klaipėdos „Neptūnas“ – „Šiauliai“Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Alytaus „Dzūkija“Utenos „Juventus“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-81898-lkf-...


http://www.basketnews.lt/news-81934-saka...

Pasiskaityk pirma :)
2015-02-14
-3
Atsakyti
ZenKomDonce_3000_GryzoNu blyn permeciau komentarus tai graudu darosi: du mazi Lietuvos miestai turi neblogas komandas, kuo turetu dziaugtis ir malalietkiniai anonimai bando kazkokia priespriesa tarp klubu dirbtinai kurti kaip mini Zalgiris-Rytas. O tokie dundukai kaip PPŽ logotipinis iskart matos mini lasariukas pagal IQ - tik kad paklykt kokia nesamone kaip lenciuginis rudis :DDDGyvenkit draugiskai, nesipykit ir neprovokuokit, o palikite krepsininkams issiaiskinti aiksteje saziningai kas yra kas siais metais ;)Visiškai pritariu. Tas pienburnis su žvaigždių logotipu bando čia primest kažką :D Tegul vyrai aikštelėj aiškinas, o čia ne kažkokias intrigas skleist. O jeigu atvirai "Pats sau fainas" tu mažiau floodink čia, o jeigu ir rašai, tai bent apmastyk ką nors. Sako finalai bus Pasvalys-Žalgiris nors pagal formata to visiškai neimanoma. Dar vienas piengrybio perliukas (Nieko neturiu prieš normalius Pasvalio fanus)


Ko tau dar reikia, irgi neskaityk, čia kažkas blogo ? Paaiškinu kitiems ką manau, atsakau kas ko nežino, ar čia kažkas blogo ? Jei doncis neprisi*isinėtų prie kiekvieno komento nebūtų problemų.

P.s. ką pats spangsti, kaip negali ? :

Kauno „Žalgiris“ – Panevėžio „Lietkabelis“

Klaipėdos „Neptūnas“ – „Šiauliai“

Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Alytaus „Dzūkija“

Utenos „Juventus“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“

Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/news-81898-lkf-...
2015-02-14
-1
Atsakyti
Donce_3000_GryzoNu blyn permeciau komentarus tai graudu darosi: du mazi Lietuvos miestai turi neblogas komandas, kuo turetu dziaugtis ir malalietkiniai anonimai bando kazkokia priespriesa tarp klubu dirbtinai kurti kaip mini Zalgiris-Rytas. O tokie dundukai kaip PPŽ logotipinis iskart matos mini lasariukas pagal IQ - tik kad paklykt kokia nesamone kaip lenciuginis rudis :DDDGyvenkit draugiskai, nesipykit ir neprovokuokit, o palikite krepsininkams issiaiskinti aiksteje saziningai kas yra kas siais metais ;)


Visiškai pritariu. Tas pienburnis su žvaigždių logotipu bando čia primest kažką :D Tegul vyrai aikštelėj aiškinas, o čia ne kažkokias intrigas skleist. O jeigu atvirai "Pats sau fainas" tu mažiau floodink čia, o jeigu ir rašai, tai bent apmastyk ką nors. Sako finalai bus Pasvalys-Žalgiris nors pagal formata to visiškai neimanoma. Dar vienas piengrybio perliukas (Nieko neturiu prieš normalius Pasvalio fanus)
2015-02-14
+4
Atsakyti
Donce_3000_GryzoNu blyn permeciau komentarus tai graudu darosi: du mazi Lietuvos miestai turi neblogas komandas, kuo turetu dziaugtis ir malalietkiniai anonimai bando kazkokia priespriesa tarp klubu dirbtinai kurti kaip mini Zalgiris-Rytas. O tokie dundukai kaip PPŽ logotipinis iskart matos mini lasariukas pagal IQ - tik kad paklykt kokia nesamone kaip lenciuginis rudis :DDDGyvenkit draugiskai, nesipykit ir neprovokuokit, o palikite krepsininkams issiaiskinti aiksteje saziningai kas yra kas siais metais ;)


Tu pagyrų puode, tave visi varto kaip negaila, dar drįsti lyst, neskaityk tų komentarų jei jau taip graudu, matosi, kad vos 10 metukų (ne daugiau) turi, eik labanakts vaikučiams pasižiūrėt, tuoj liuli reiks eit, girdi, išsiaiškinam kieno IQ didesnis, gal ne, nes nusišneki kiekvienam komente, šaa mažyli... labos nakties :)
2015-02-14
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Nu blyn permeciau komentarus tai graudu darosi: du mazi Lietuvos miestai turi neblogas komandas, kuo turetu dziaugtis ir malalietkiniai anonimai bando kazkokia priespriesa tarp klubu dirbtinai kurti kaip mini Zalgiris-Rytas. O tokie dundukai kaip PPŽ logotipinis iskart matos mini lasariukas pagal IQ - tik kad paklykt kokia nesamone kaip lenciuginis rudis :DDD

Gyvenkit draugiskai, nesipykit ir neprovokuokit, o palikite krepsininkams issiaiskinti aiksteje saziningai kas yra kas siais metais ;)
2015-02-14
-8
Atsakyti
Numeskit nors vieną gandą, kad Dilys jau Utenoj :D Visi svaigt pradėjo, atsigaukit biški
2015-02-14
-8
Atsakyti
OOOO, Juve pirmi lalalalalalalalalalajuve pirmi!!! pieno zvaigzdes kieti per fuxa laimejot tai jau profais.... nuo prienu vos negauna :DD juokas jema :DD


Fuxas +20 ? :D Geras fuxas, jūs čia fuxais laimit, 1 mačą laimėjom pas mus, 2 per liustrą jūs pas mus laimėjot, 3 mes namie laimėjom +20, pradėk mįslint biški :)
2015-02-14
+4
Atsakyti
RytFanisPiengrybiai isisiauteja kaip turi but :D Jau fantazuoja jie kaip nukals juventusa per lkf ar bbl :DDDD Matosi jau ju pajegumas, dar su mum sustiks tai visiskai bus sunesioti kaip sunis, laimejo jau karta su teiseju pagalba pries mus antro karto nebebus :) Apgailetini piengrybiai


:DDD Žvengsiu kaip vėl jus papurtysim, Rytkur*iai, LKF finalas bus PPŽ-Žalgiris, bet manau praknisim nuo Žalgirio :)
2015-02-14
-3
Atsakyti
ekspertaso salenga kiek tasku pelne?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Šalenga už Lietkabelį žaidžia, ne ta tema :)
2015-02-14
+2
Atsakyti
KabangaDilys jau Utenoj, baiges pasaka sureliniam


Tuoj pratęsim :)
2015-02-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.