Rashaunas Broadusas vedė „Juventus“ į pergalę
Rashaunas Broadusas vedė „Juventus“ į pergalę
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Aštuonis taškus per mažiau nei 4 minutes trečiajame kėlinyje pelnęs Rashaunas Broadusas kažką leptelėjo Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ atsarginių žaidėjų suolui ir šypsodamasis nubėgo į savo aikštės pusę.

Utenos „Juventus“ tuo metu atsiliko 47:51, tačiau amerikiečio vedamas aukštaičių klubas jau buvo panaikinusi beveik visą deficitą, kurį įgijo pirmoje mačo dalyje.

Greitai bėgdami į puolimą, „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai antro ketvirčio viduryje pirmavo 38:23 ir atrodė, kad nušluos varžovus taip, kaip tai prieš mėnesį padarė Pasvalyje.

Tačiau po ilgosios pertraukos darbo ėmėsi Broadusas. Jis vien per trečią kėlinį pelnė 12 taškų ir varė į neviltį varžovus.

„Jis stengėsi išnaudoti mūsų gynėjus, kurie silpniausiai stovi ant kojų. Rashaunas žaidė vienas prieš vieną, metė jam nepalankius metimus, bet pataikė. Jis pademonstravo charakterį“, – varžovą gyrė „Pieno žvaigždžių“ strategas Mantas Šernius.

Broadusas per 37 minutes pelnė 18 taškų ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. „BasketNews.lt“ paklaustas, ar atsakomybės puolime ėmėsi pasitaręs su treneriais, Broadusas pripažino, kad tai buvo jo paties sprendimas.

„Esu vienas komandos lyderių ir mano atsakomybė – įtraukti visus į žaidimą. Jaučiau, kad man reikia imtis atsakomybės, mečiau į krepšį dažniau nei pirmoje mačo dalyje ir tai pasiteisino“, – po dvikovos džiaugėsi Broadusas.

Tai buvo ketvirtoji „Juventus“ ir „Pieno žvaigždžių“ akistata šį sezoną, po kurios rezultatas tapo 2-2. Prieš mėnesį Pasvalyje vykusiame mače šeimininkai laimėjo 89:64.

Jau kitą savaitę šių komandų keliai susikirs dar kartą – jos kovos BBL ketvirtfinalyje.

Komentarai:
Mldc :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-20
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.