Saulius Kuzminskas pelnė 10 taškų
Saulius Kuzminskas pelnė 10 taškų
Nuotr. A.Čižos, ezerunas.lt
Molėtų „Ežerūnas-Karys“ (23-11) iškovojo pergalę NKL lyderių dvikovoje. Molėtiškiai šeštadienį išvykoje 86:77 (26:22, 19:14, 25:21, 16:20) pranoko lygoje pirmaujančią Vilniaus „Perlo-MRU“ (26-9) komandą.

Molėtiškiai pirmavo visas rungtynes, o prasidėjus ketvirtam kėliniui jų persvara pasiekė net 17 taškų ribą (74:57). Spurtą 11:2 surengę vilniečiai dar sumažino atsilikimą iki 76:68, tačiau Molėtų ekipa pergalės iš rankų nebepaleido.

Po šios dvikovos Molėtų ekipa išliko antroje turnyrinės lentelės vietoje.

„Perlas-MRU“: Remigijus Sugintas 19, Tadas Rinkūnas 15, Edvinas Jezukevičius 12, Antanas Udras 10 (11 atk. kam.).

„Ežerūnas-Karys“: Deividas Kumelis 21, Evaldas Baniulis ir Gintautas Matulis po 16, Žygimantas Šeštokas 15, Saulius Kuzminskas 10.

Komentarai:
to valdas
Prie ko čia tas nepraėjimas? Gerai žinau, kad jis yra universalus ir neblogas žaidėjas, bet gi visai ne apie tai yra šnekama. Šnekama apie tai, kad jis po kiekvieno nepataikyto savo metimo kaltina teisėjus, o kaltas ten būna tik tai jis pats ir daugiau niekas. Tai paskui ir atrodo, kad teisėjai būna patys kalčiausi. Spaudimas toks į teisėjus buvo visas rungtynes, tad Perlas labai natūraliai užsidirbo tas technines pražangas, o gale turėjo treneriui ir kapitonui baigtis dar blogiau, bet teisėjai jiems nieko nedarė ir tiesiog žiūrėjo kaip juos tiesiai šviesiai siuntinėjo. Taip, kad neimkit pavyzdžio iš savo komandos..
2015-02-22
-4
Atsakyti
valdas
...teisejai vakar visiskai nevalde situacijos!Tiek klaidu patys pridare, kad tiesiog tylejo.O Moletiskiams Sugintas nepraejo,kad buvo rezultatyviausias.Tik tiek,o jis nekaltas kad teisejai grybavo.
2015-02-22
-2
Atsakyti
to tadas: Pritariu tau,kad teisėjai pasigailėjo Perlo vyr trenerio ir kapitono,įžengė į aikštele skeryčiojasi,siunčia teisėjus.Už tokius pat epizodus Straupis tada dar vyr treneris Šilutės už dvi techninės buvo išvarytas iš aikštes,o Perlo treneris galima sakyti nuo pradžių rungtynių buvo nepatenkintas teisėju darbu.Sugintas tai apskritai verksnys po kiekvieno epizodo rankas kelia ir išputęs akis žiūri į teisėjus visada taip buvo,atrodo,kad jis niekada neprasižengia,o teisėjai jį vis skriaudžia.Šaunuoliai Ežerūno-Kario vyrai gerai kovojo.Su pergale
2015-02-22
+1
Atsakyti
to tadas
Sutinku, kad gale teisėjai buvo tikrai pasimetę, kai Perlo komandos kapitonas ir treneris jau net aikštelėje tiesiai į akis teisėja siuntė į visas puses ir ne po viena kartą. Ten jie abu turėjo būt išvaryti iš aikštelės ir dar susilaukt kažkokių nuobaudų, nes kai taip nereaguojama, tai jiems atrodys ir toliau, kad viskas yra galima. Varžybos buvo kietos, teisėjavimas tikrai nebuvo labai blogas. Tik va Perlui tas kietumas nelabai patiko, po vos ne kiek vieno nepataikymo ar nepasisekimo vis kaltinami teisėjai, puikus pavyzdys to buvo Sugintas, vis kiek prameta vis kaltas teisėjas. Taip, kad tos 3 techninės dar nieko, jų turėjo būt ir dar daugiau.
2015-02-22
+5
Atsakyti
tomas
Teisėjavimo lygis tikrai absurdiškas ir ne tik šiose varžybose, bet ir visoje lygoje,o nuo to kenčia tik Lietuvos krepšinis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-21
+1
Atsakyti
tadas
Nors ir laimėjo Molėtai, bet teisėjai nevaldė rungtynių visiškai buvo visiškai pasimetę,dalindami technines pražangas perlo nenaudai bandė nuo savęs nusimesti atsakomybe už savo klaidas kuriu buvo begalės. Tegul žaidžia žaidėjai o ne teisėjai. O Molėtus su pergale, tai ne jų kaltė kad teisėjai grybą pjovė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-21
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.