Komentarai:
Donce_3000_Gryzo
Maskoliunas, o tu pripazink kad esi eilinis BN'o vaikas (kuriu cia sudaro 80% visu lankytoju) ir nekerti krepsinio, o bandai kazka lauzti nes taip ir yra daroma pasaulyje, o dabar ir BN'e (mano pavyzdys - stumiama, nes visa pilkoji avinu mase taip daro): stumiama ant ryskiausiu, talentingiausiu, labiausiai issyskirianciu ar charizmatiskiausiu zmoniu :D

O kad Perkinsas medis kaip krepsininkas tai tik tokie patys medziai ir ta Perkinsa jau pries 3 metus mest lauk reikejo.
2015-02-22
Atsakyti
Thunderiams gal jau baigsis tas kiauru centru prakeiksmas, turbut nera lygoj kitos komandos, kuri butu tiek metu prazaidusi su tokio zemo lygio centrais, kaip Kirstic, Perkins.. Kirstic isvis nesuvokiamas zaidejas, kurie nei puldavo, nei gynesi, nei kovodavo del kamuoliu, Perkins tai bent aukstus pristabdydavo, kamuoliu kartais nusimdavo, bet rimtai komandai toks nebent ant suolo tinka.
2015-02-22
+10
Atsakyti
maskoliunas
donce pripazink kad vakar narkotikus vartojai
2015-02-22
Atsakyti
maskoliunas
donce pripazink kad vakar narkotikus vartojai
2015-02-22
+1
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Perkinsui koks skirtumas ar OKC ar Cavs komandoje is po kasio neimesti, svarbu komanda turi realius sansus pakovoti del ziedu. Man tai Perkinsas grynas Europinio medzio (Javtokas, Bobano ausys, Vasqezas, Duenesas ir t.t.) atitikmuo NBA lygoje :D
2015-02-22
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.