Thomas Robinsonas kelsis į Filadelfiją
Thomas Robinsonas kelsis į Filadelfiją
Nuotr. AFP – Scanpix
Nors anksčiau buvo skelbta, jog iš Denverio „Nuggets“ atleistas Thomas Robinsonas kelsis į Bruklino „Nets“ ekipą, bet dabar JAV žiniasklaida skelbia, kad kita 23-ejų krašto puolėjo karjeros stotele taps Filadelfijos „76ers“.

Filadelfijos ekipa su žaidėju sudarys minimalų kontraktą iki šio sezono pabaigos. Denveryje Robinsonas atsidūrė po mainų su Portlando „Trail Blazers“, tačiau „Nuggets“ iškart išpirko 208 cm ūgio krepšininko kontraktą.

Šiame sezone Robinsonas Portlando ekipoje pelnydavo po 3,6 taško ir atkovodavo po 4,2 kamuolio.

Komentarai:
scotty
Trūksta Nelsono juoko HA HA!
2015-02-25
-5
Atsakyti
nba
protingas zingsnis is jo puses butu i ateiti ziurint. gaus lost i valias nes ner kam ten ir pasikels kaina per birza. atsiskleis gal viena kart.
2015-02-25
+2
Atsakyti
Geras jis zaidejas yra, tik Portlande jo pozicijoje Aldridge zaidizia, tai jam ir nelikdavo laiko, 76ers gaus daugiau laiko pasireikst.
2015-02-25
+2
Atsakyti
Manyčiau, nuvertintas žaidėjas jis. Kai praleidi aikštelėje vidutiniškai apie 11 minučių, tai yra solidūs rezultatai 3,6 PPG ir 4,2 REB

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-02-25
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.