LeBronas Jamesas sunkiai tramdė emocijas
LeBronas Jamesas sunkiai tramdė emocijas
Nuotr. AP – Scanpix
Emocinga kova pažymėtose rungtynėse tarp „Cavaliers“ ir Hjustono „Rockets“ komanda Klivlando klubo lyderis LeBronas Jamesas įsivėlė į ne vieną konfliktą.

30-metis 203 cm ūgio puolėjas iš pradžių pakritęs ant parketo susikibo su Patricku Beverley, o po to kelissyk apsistumdė Jamesu Hardenu, kuris vienoje iš situacijų įspyrė dukart NBA čempionui į tarpukojį.

„Taip nėra žaidžiamas krepšinis ir lyga turėtų į tai atsižvelgti. Nesuvokiu, kodėl Hardenas man spyrė“, – po 103:105 „Cavaliers“ pralaimėtų rungtynių sakė Jamesas.

Šį epizodą įvertinę teisėjai Hardeną nubaudė technine pražanga. Tuo metu Jamesas sankcijų nesulaukė.

Hardeno spyris:

Incidentas tarp Beverley ir Jameso:

 

Komentarai:
S
Ka tu cia savigsti i will beat you up nei tu zinai ar jis taip sake ar ne, o jei ir pasake tai netiesiogin zodzio prasme vaike tu bl, beat reiskia taip ir nugaleti tai yra krepsinio aiksteleje nugaletu o ne sumusti su bytom, kurva ziniuoniai blet atsirado kokie. Nezinau nei juoktis ar verkt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-03
-1
Atsakyti
Ooovaisa
Gana aiskiai matyti video kaip Karalius savo masyviu klynu traumuoja Hardeno koja. Le Bron James padeti ypac apsunkina tai, kad Rockets gynejas tiesiog gulejo ant parketo kai buvo brutualiai uzpultas genitalijomis. Ir sakykime visa laime kad smugi prieme tam kiek atsparesne ir prie fiziniu kruviu labiau pratusi kuno dalis kaip koja.

Sunku isivaizduoti pasekmes jei taip beatodairiskai besielgiantis Karalius butu smugiaves veido sritin ar pan....

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-03
-1
Atsakyti
deezer
visi zino kad lebronas koksa uosto
2015-03-02
+3
Atsakyti
Na vis dėl to tarpkojui stipraus smūgio nereikia, taip kad pilnai tikiu, jog nesuvaidino Lebronas. Būtų kur nors į koją spyręs geriau. Bet ir tai nepateisinama.
2015-03-02
-1
Atsakyti
djgaffer
Ok,jei jau Bronius prašo įvertint šitą kiaušinienės situaciją,tai tegul lyga taip pat įvertina jo pačio debilizmus.Visų pirma,situacija su Beverley,kur Bronius tyčia su ranka spaudė Beverly Hillsą prie žemės ir vos jam šonkaulių nesulaužė.Iq antra situacija,kai Bronius Arizai grasino-I'll beat you up.Kas nesupranta,išversiu-Aš tave primušiu.Taigi,ne jis vienas nukentėjo,taip kad tegul patyli.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-02
+3
Atsakyti
noone touches lebrončik
Aišku kad neliks nepastebėtas šis įvykis, bet jei lebrončikas būtų užkiudęs kokį ne žvaigždę (pvz. Ariza, d mo ar pan) tai nba akys liktų užmerktos...
2015-03-02
+1
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Bet tas Lebaby tai kaip boba gryna, truputi paprovokavo per rungtynes, Hardenas su koja kiausinius pakrapste, tai tas isterikuot pradejo :DD Idomu ka jis darytu zaisdamas pries senaja jugu karta ar pries tokias krepsinio etikos siuksles kaip Jomantas, Zavackas ar Babrauskas :D Ciuju atjungtu koki Jomantas :D
2015-03-02
+5
Atsakyti
Chicago BullsYoung BloodCelticsKiek jis gali verkt...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltTau į kiaušus įspirtu įdomu ką darytumKa ten yspyre? :D Varzybas pats stebejau, grumes del kamuolio Hardenas ten koja tiesdamas Lebronui pataike ir viskas. Net neskaudejo jam, vaiksciojo kaip niekur nieko.


Kas iš to, kad tu tas varžybas žiūrėjai, viskas aiškiai pakartojime matosi. Spyris, kad ir menkas, bet buvo. Dirty. LeBronas dar tvardosi, bet aš tikiuosi, kad kažkada nesusilaikys ir parodys tvirtesnę savo pusę.
2015-03-02
-4
Atsakyti
j.j
jo siaip atrodo kad James bereikalo verkslena ziniasklaidai, bet ir Hardenas spardydamas i kiausinius yra lopas, siaip is tikruju ir nezinom kaip cia buvo su tuo Jameso verkslenimu zurnaliugos stopu dovai isprovokavo savo klausimais apie ta epizoda
2015-03-02
+2
Atsakyti
maciau ir as kaip jam kleckus isdauze tas barzdonas
2015-03-02
+2
Atsakyti
Donce_3000_Gryzo
Per daug Dieva vaidint pradejo Lebaby, siaip tai sustras ir i akis puola uz nugaros stovedamas ar koki Beverly uzgriuves pizdavot pradeda, o kai Hardenas dviprasmiskai pasielge, tai kaip teliukas nei puse zodzio akis i aki nepasake, o per ziniasklaida kaip boba aiskinasi. Atsimetu buvo humoro klube apie Egio vyriskuma prikolas: "As sunu kaip tikras vyras prisiteisiau", tai ir su steroidu galima kazka uzvelt: "As kaip tikras vyras gaves i kiausinius pradedu verkt per ziniasklaida" :D
2015-03-02
+1
Atsakyti
Magnum
Paliekant visa situacija nuosalyje, nes mes niekad nesuzinosim skaudejo ar neskaudejo, kokiu kaushu reikia buti ir rasyt kosmosus, bardza geresnis uz broniu... Pasigydykit galvas... Kas praeitais metais absoliuciai uzsichokino per playoffs? Kieno gynyba lazdavojama per shaqtin a fool? Kas zaidzia kaip visiskas savanaudis?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-02
Atsakyti
Atom to FaustasK
Nu tu cia duodi :DDD organas tai turi omeny b*b*s? :DDD man tai visai neskauda jei ji susitrenkiu bet va kiausai kitas reikalas. Tu pats man atrodo nieko neturi jei tau desra skauda o ne kiausus. Ten tik istiese koja ir viskas ir pyst skandalas! :D jokio smugio nebuvo nieko ir jau vaidint del to reikia? Sokt ant ragu? Na jau ne

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-02
-5
Atsakyti
Young BloodCelticsKiek jis gali verkt...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltTau į kiaušus įspirtu įdomu ką darytum


Ka ten yspyre? :D Varzybas pats stebejau, grumes del kamuolio Hardenas ten koja tiesdamas Lebronui pataike ir viskas. Net neskaudejo jam, vaiksciojo kaip niekur nieko.
2015-03-02
+7
Atsakyti
CelticsKiek jis gali verkt...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Tau į kiaušus įspirtu įdomu ką darytum
2015-03-02
+5
Atsakyti
Edvinas5524FaustasKAtom:DDD jetau jetau istiese koja matai karalius vos neapsiverke :D mldc Harden. O James verksnys, panasiai kaip futbole vaidint jau pradejo :D--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltVerksnys sako :DD. Tau neskaudėtu jei tau spirtų į tarpukojį ? Nebent tu moteris ir neturi to organo kurį turį vyrai , ir nesi jautes kai ispiria ar dar iš kokio kamolio gavęs to skausmo. Tad verčiau ,patilėk.čia net nebuvo spyris jei tau kiaušinius prilietus juos skauda tai eik pas gydytojus....


tai vat kad pacio spyrio net nebuvo,koja istiese ir tiek... vakar ziurejau tiesiogiai,siaip seniau visai nieko jo zaidimas budavo nu bet vakar tai tikras lebaby,per ji neissimiegojau nes per tuos konfliktus keliniai po 40 min ejo....
2015-03-02
+8
Atsakyti
FaustasKAtom:DDD jetau jetau istiese koja matai karalius vos neapsiverke :D mldc Harden. O James verksnys, panasiai kaip futbole vaidint jau pradejo :D--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltVerksnys sako :DD. Tau neskaudėtu jei tau spirtų į tarpukojį ? Nebent tu moteris ir neturi to organo kurį turį vyrai , ir nesi jautes kai ispiria ar dar iš kokio kamolio gavęs to skausmo. Tad verčiau ,patilėk.


čia net nebuvo spyris jei tau kiaušinius prilietus juos skauda tai eik pas gydytojus....
2015-03-02
+2
Atsakyti
Joo
Aišku įvertins, šiaip duočiau 9 balus, nes tikslus bet nestiprus smūgis. Kaži kiek lyga įvertins.
2015-03-02
Atsakyti
cryAtrodo lyg tyčia būtų įspyręs... Man keista, kaip po susikibimo su Beverley nebuvo abu žaidėjai pašalinti iš aikštės, nes buvo jau galima numatyti, kad Lebaby provokuos ir toliau kitus žaidėjus. Hardenas visą galvą pranašesnis už Jamesa, turbūt dėl to nervai pastarojo ir nelaikė. Toks ir ir vedlys.. nesugebėjo išplėšti Cavsam pergalės paskutinėj atakoj, negana to ir per pratęsimą nesugebėjo sumesti baudų, tai įražydamas Cavsam pralaimėjimą. :)


neginu Lebrono - tikrai verksnys geras. ir kad vakar sufailino - ner diskusijos. nu bet kad Hardenas geresnis ir dar visa galva, tai cia jau besmegenio kliedesiai. individualiai yra atvirksciai, nes barzda kol kas dar nieko neirode. pernai irgi sezone buvo vienas geriausiu, bet atejus playofam apsisiko barzdocius kaip reikiant.
2015-03-02
+1
Atsakyti
Atom:DDD jetau jetau istiese koja matai karalius vos neapsiverke :D mldc Harden. O James verksnys, panasiai kaip futbole vaidint jau pradejo :D--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Verksnys sako :DD. Tau neskaudėtu jei tau spirtų į tarpukojį ? Nebent tu moteris ir neturi to organo kurį turį vyrai , ir nesi jautes kai ispiria ar dar iš kokio kamolio gavęs to skausmo. Tad verčiau ,patilėk.
2015-03-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.