Vitorijos "Tau Ceramica" krepšininkai, prieš kelias dienas grįžę iš Maskvos, kur Eurolygos finalinio ketverto varžybose užėmė antrąją vietą, neatsipalaidavo. Ketvirtadienį (05.12) vykusiose ACB pirmenybių 33 turo rungtynėse jie iškovojo triuškinančią pergalę – 120:80 (24:14, 39:22, 30:23, 27:21) įveikė Leidos "Plus Pujol" ekipą.

Užtikrintai pradėję rungtynes "Tau Ceramica" žaidėjai išsiveržė į priekį, o po 39 per antrąjį ketvirtį surinktų taškų susitikimo baigtis tapo aiški.

Rezultatyviausias "Tau Ceramica" klube buvo Arvydas Macijauskas. Lietuvis per 21 aikštelėje praleistą minutę pelnė 24 taškus (5/7 dvitaškių, 4/5 tritaškių, 2/2 baudų) ir po krepšiais sugriebė 2 atšokusius kamuolius. Taip pat jis atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį, tačiau 3 kartus suklydo ir 2 sykius prasižengė.  

Be A.Macijausko, Vitorijos klube pasižymėjo Jose Manuelis Calderonas, pelnęs 14 taškų. Po 13 surinko Luisas Scola, Travisas Hansenas ir Kornelis Davidas.

Leidos ekipai Rasheedas Brokenboroughas įmetė 18 taškų. 

Tai buvo 27-oji "Tau Ceramicos" pergalė Ispanijos čempionate, garantavusi pirmąją vietą reguliariajame sezone.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.