Taip atrodė 2005 metų kovo 10-ąją startavęs tinklalapis „BasketNews.lt“
Taip atrodė 2005 metų kovo 10-ąją startavęs tinklalapis „BasketNews.lt“
Nuotr. BasketNews.lt
Tinklalapis „BasketNews.lt“ šiandien, kovo 10-ąją, mini savo pirmąjį jubiliejų – 10 metų gimtadienį. 2005 metais veiklą pradėjęs tinklalapis per dešimtmetį tapo svarbia Lietuvos krepšinio pasaulio dalimi.

BasketNews.lt“ nuo pat savo veiklos pradžios stengėsi iš arti ir nešališkai nušviesti Lietuvos bei pasaulio krepšinio įvykius. Nuo 2005 metų kasmet būdavome su Lietuvos rinktine pasaulio ir Europos čempionatuose, 2011 metais kartu su visa šalimi džiaugėmės Senojo žemyno pirmenybėmis Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje.

Per savo gyvavimo metus taip pat dirbome ne viename jaunimo ir moterų čempionate, nušvietėme Eurolygos finalo ketvertus ir NBA žvaigždžių dienas.

Per dešimties metų gyvavimo laikotarpį keitėsi tinklalapio išvaizda ir darbuotojai, tačiau išliko nuolatinis tikslas pateikti kokybiškiausią informaciją.

Greta naujienų kuriami ir originalūs vaizdo reportažai, pateikiamos fotogalerijos iš Lietuvos ir užsienio.

Dabar „BasketNews.lt“ – ne tik tinklalapis, bet ir krepšinio protmūšiai Vilniuje bei Kaune, moksleivių taurės varžybos visoje Lietuvoje, krepšinio klubams ir lygoms kuriamos interneto svetainės, o taip pat vaikų, paauglių ir jaunimo krepšinio stovyklos vasarą.

Švęsdami dešimtmetį, pildome savo skaitytojų norus. Šiuo metu tinklalapyje vyksta akcija „Čia pildosi svajonės“, kurioje bet kuris mūsų skaitytojas gali pasidalinti savo svajone, susijusia su krepšiniu.

Jums tereikia užpildyti šią anketą ir laukti gerų žinių iš mūsų.

Ačiū, kad esate su mumis!

Draugaukite su mumis „Facebook“

Sekite mus „Instagram“

2007 metų vasarį tinklalapis „BasketNews.lt“ pakeitė savo „veidą“
2007 metų vasarį tinklalapis „BasketNews.lt“ pakeitė savo „veidą“
Nuotr. BasketNews.lt

Dabartinis „BasketNews.lt“ dizainas gyvuoja nuo 2011 metų birželio
Dabartinis „BasketNews.lt“ dizainas gyvuoja nuo 2011 metų birželio
Nuotr. BasketNews.lt

Komentarai:
Dar paaugliukas būdamas atradau šitą tinklapį, tiesiog ieškodamas kokio nors krepšinio aktualijas nušviečiančio vaizdinio savo gyvenime... buvo tai 2005 metų ruduo. Dabar dar galiu paskaityti tuos komentarus, kuriuos rašiau prieš beveik dešimtmetį. Pertraukų komentavimo "karjeroje" buvo didesnių, bet visad sekdavau naujienas bnews. Ačiū už darbą ir smagu, kad dar galiu pasižiūrėt kaip keitėsi mano mąstymas būtent šitam tinklapyje :))
2015-03-13
-2
Atsakyti
Anonimas
Donce3000LMbackDzekesasTu jau čia kažkokiam kitam pasaulyj gyveni, savo susikurtam arba esi tiesiog marsietis, kuo aš tikrai patikėčiau. O daugeliui esi tiesiog esi rakštis vienoj geroj vietoj. Basketnews tavęs negina lauk, nes tikriausiai žada ruošia tau vietą administracijoj, gi toks auksas esi, nors imk ir statyk į vieną eile šalia Radžio.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.ltMan patinka tokie kaip tu, pastoviai islenda ir rautis pradeda, verkia nuolat, kad as moku uz save pastoveti ir neleidziu vidutiniokams ir pilkajai avinu masei besivadovaujanciai kazkieno kito sugalvotais bei primestais stereotipais (bei tai laikant "tikraja tiesa) saves trypti, kad turiu savo nuomone (kad ir kokia ji butu skaudi, kandi, negalima tarp popso kulturos, bet dazniausiai objektyvi). BN niekada net nesiulytu man vietos pas save bei net nesuteiktu salygu rasyti tikrai argumentuotus ir rimtus straipsnius, nes popsui reikia sudo garbinimo ir saldaus melo bei tam tikru zmoniu atzvilgiu jokia kritika negalima - neformatas, kad ir koks butu teisus niekada nezybes sioje santvarkoje kaip demokratija. Svarbiausia pinigai, populiarumas, butaforinis "profesionalumas/kokybe". Nors tikrai galeciau parasyti bent tris rimtus straipsnius: "Jonas Kazlauskas - kelias i katastrofa", "Jonas Valanciunas - trenerio ikaitas?" "Lebronas James - labiausiai pervertintas ar krepsinio ikona?"Apie Radzi - tai tu bent tiek pasiek. Aisku sleptis uz kazkokio nicko ir rasyti nulines paklodes tau lengviausia, bet vidutinybes niekam neidomios. Kadangi prakalbai apie Radzi, pametejai ideja :DNiekada nebuvau Gabrielis, lakstantis iliuziju rojujeEsu tik paprastas Liuciferis skestantis realybes DunojujeMaciau kas yra juoda/balta, jauciau siluma ir saltiSupratau - gyvenimas tai pilka, skirta egzistuoti ir "galingesniam" vergautiTurtingieji budami moraliniai varguoliaiDrebedami is baimes kuria dogmas ir moko kaip gyventiTaciau zinau tik viena, kad zmones sirdyje yra duxus draskantys plesrunaiIr tik Visagalis bei sazine mane teisingai gali teistiNors skaitomes mes demokratija/civilizacijaKur dingo kritika ir zodzio laisveSakysit - mes klestim ir progresuojamTaciau pazvelkit - musu vaikai vis labiau grimzta i narkomanijaWord is my dickAnd You're my bitchDont' worryJust suck it and be happy


Jau tikrai pavargau muo tavo paistalų, pasakas kalbi, kiek galima, šūdai iš burnos krenta, negadink šventes basketnewsui, bo tikrai išsspirs tave iš čia kaip kalę iš lovos. Tavo pasakos įdomus įdomios tik tau pačiai ir kitiems vaikams.
2015-03-10
+3
Atsakyti
Linkiu maziau klaidu daryt. Ta proga galetut atsakingiau ir komentarus priziuret. Nebutina ten vaikiskus Zalgirio ir Ryto temad, bet visokius "trolius" galetut baust ip ban.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-10
+1
Atsakyti
DzekesasTu jau čia kažkokiam kitam pasaulyj gyveni, savo susikurtam arba esi tiesiog marsietis, kuo aš tikrai patikėčiau. O daugeliui esi tiesiog esi rakštis vienoj geroj vietoj. Basketnews tavęs negina lauk, nes tikriausiai žada ruošia tau vietą administracijoj, gi toks auksas esi, nors imk ir statyk į vieną eile šalia Radžio.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Man patinka tokie kaip tu, pastoviai islenda ir rautis pradeda, verkia nuolat, kad as moku uz save pastoveti ir neleidziu vidutiniokams ir pilkajai avinu masei besivadovaujanciai kazkieno kito sugalvotais bei primestais stereotipais (bei tai laikant "tikraja tiesa) saves trypti, kad turiu savo nuomone (kad ir kokia ji butu skaudi, kandi, negalima tarp popso kulturos, bet dazniausiai objektyvi). BN niekada net nesiulytu man vietos pas save bei net nesuteiktu salygu rasyti tikrai argumentuotus ir rimtus straipsnius, nes popsui reikia sudo garbinimo ir saldaus melo bei tam tikru zmoniu atzvilgiu jokia kritika negalima - neformatas, kad ir koks butu teisus niekada nezybes sioje santvarkoje kaip demokratija. Svarbiausia pinigai, populiarumas, butaforinis "profesionalumas/kokybe". Nors tikrai galeciau parasyti bent tris rimtus straipsnius: "Jonas Kazlauskas - kelias i katastrofa", "Jonas Valanciunas - trenerio ikaitas?" "Lebronas James - labiausiai pervertintas ar krepsinio ikona?"

Apie Radzi - tai tu bent tiek pasiek. Aisku sleptis uz kazkokio nicko ir rasyti nulines paklodes tau lengviausia, bet vidutinybes niekam neidomios. Kadangi prakalbai apie Radzi, pametejai ideja :D

Niekada nebuvau Gabrielis, lakstantis iliuziju rojuje

Esu tik paprastas Liuciferis skestantis realybes Dunojuje

Maciau kas yra juoda/balta, jauciau siluma ir salti

Supratau - gyvenimas tai pilka, skirta egzistuoti ir "galingesniam" vergauti

Turtingieji budami moraliniai varguoliai

Drebedami is baimes kuria dogmas ir moko kaip gyventi

Taciau zinau tik viena, kad zmones sirdyje yra duxus draskantys plesrunai

Ir tik Visagalis bei sazine mane teisingai gali teisti

Nors skaitomes mes demokratija/civilizacija

Kur dingo kritika ir zodzio laisve

Sakysit - mes klestim ir progresuojam

Taciau pazvelkit - musu vaikai vis labiau grimzta i narkomanija

Word is my dick

And You're my bitch

Dont' worry

Just suck it and be happy
2015-03-10
-2
Atsakyti
Anonimas
as Neptuno fanas ir ne joks "zalfanis", man pikta, kai perejus i eurocup, basketnews Neptuna iskart nurase ir visa demesi skyre eurocupe visa sezona zaidusiam rytui.
2015-03-10
-1
Atsakyti
Anonimas
dar jei trolius suvaldytu, isvis butu pasaka
2015-03-10
-5
Atsakyti
Geriausias tinklapis
2015-03-10
-1
Atsakyti
velnegradas
Geras puslapio dizainas ir gerai kad nekeiciat kardinaliai jo, o tik patobulinat. Akiai priimtiniausias is visu krepsinio portalu sitas dizainas!
2015-03-10
-10
Atsakyti
kooo
Nu kokios meiles rytui, cmon zalfaniai nebejuokaukit ok? Sveikinimai Bnews beje :)
2015-03-10
+2
Atsakyti
Kare
su gimtadieniu, Jonai Miklovai!:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-10
+1
Atsakyti
art
Sveikinu!
2015-03-10
Atsakyti
mldc bnews - sveikinimai!
2015-03-10
-4
Atsakyti
Anonimas
Oj gersi m

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-10
+9
Atsakyti
humpry
Butu idealus portalas, bet meiles jame Lietuvos Rytui stipriai perdaug. Kartais atrodo kad skaitytum lrytas.lt....
2015-03-10
-2
Atsakyti
okk
Siaip geras puslapis , kartas nuo karto uzsuku naujienu paskaitineti , nors nesu didelis krepsinio gerbejas. Va kas uzkliuva tai betvarke "diskusiju-forumo" skiltyje , nieko ten nesuprasi kas , kur , kaip ir kada , temu belenkokiu nesamoniu prikurta ir niekas ju netrina , galetu kas nors bent kartais pratrinti tas temas visiskai bereiksmes ir nereikalingas. Vat toks didziausias minusas is mano puses , na o siaip sveikinu :P
2015-03-10
+4
Atsakyti
Tu jau čia kažkokiam kitam pasaulyj gyveni, savo susikurtam arba esi tiesiog marsietis, kuo aš tikrai patikėčiau. O daugeliui esi tiesiog esi rakštis vienoj geroj vietoj. Basketnews tavęs negina lauk, nes tikriausiai žada ruošia tau vietą administracijoj, gi toks auksas esi, nors imk ir statyk į vieną eile šalia Radžio.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-10
-4
Atsakyti
Sveikinimai ir geros kloties toliau.
2015-03-10
-3
Atsakyti
DzekesasSveikinu sėkmimgai sulaukus 10 metukų sukakties ir linkiu nedaryt didelių klaidų straipsniukuose kaip esat įpratę. Taip pat būtų malonu kad išvalytumėt komentarus nuo Doncės trolinimų, nes tiek jis tiek jo komentarai tikrai dvokia.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


:) Jau toks skystalas ir uz save negalintis pastoveti, kad iskarto kaip koks ozys skundziasi :/ Butu noreje, butu senai sutvarke, bet suprask mano personazas yra unikalus/daug tiesos pasakantis neiprasta bei gana kandzia forma - kitaip tariant esu tai ko niekada oficialiai neisgirsi, tikras tabu, taciau dauguma paprasciausiai to nedrista pasakyti ir bijo aplinkiniu neigiamos nuomones.

P.S. gal pirma tegul nuo visokiu Lasaros klonu ir SPQR, 1999 ir kitu pradeda, o poto eina prie to kas dabar yra BN'e ant bangos - Donce3000 persona :D
2015-03-10
-4
Atsakyti
Sveikinu sėkmimgai sulaukus 10 metukų sukakties ir linkiu nedaryt didelių klaidų straipsniukuose kaip esat įpratę. Taip pat būtų malonu kad išvalytumėt komentarus nuo Doncės trolinimų, nes tiek jis tiek jo komentarai tikrai dvokia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-10
+1
Atsakyti
djgaffer
Didžiausi sveikinimai visam basketnews kolektyvui su gražiu jubiliejum.:-)Linkiu gyvuoti ilgai,pateikti dar daugiau krepšinio naujienų,išlikti išsamiems ir svarbiausia-nuoširdiems!Ilgų jums gyvavimo metų!:-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-10
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.