Stephenui Curry sukako 27-eri
Stephenui Curry sukako 27-eri
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix
„Golden State Warriors“ (52-13) lyderiai praleidę mačą su Denverio „Nuggets“ vėl grįžo į aikštelę ir Stepheno Curry 27-ojo gimtadienio proga namuose sutriuškino Niujorko „Knicks“ (13-52) 125:94 (26:27, 47:25, 38:21, 14:21).

Pirmasis laimėtas kėlinys „Knicks“ teikė vilčių, tačiau jų ambicijas aikštės šeimininkai atšaldė pelnydami net 47 taškus per antrąjį ketvirtį.

Po trijų kėlinių „Warriors“ pirmavo 111:73 ir Steve‘as Kerras leido atsikvėpti komandos lyderiams. Atsarginiai žaidėjai puolime nežaidė taip dominuojančiai ir „Knicks“ pavyko šiek tiek sumažinti skirtumą, kuris išliko labai didelis – 125:94 „Warriors“ naudai.

Aikštės šeimininkai pataikė 19 tritaškių iš 34 (55,9 proc.), o Stepheno Curry ir Klay Thompsono tandemas 12 iš 20.

„Tai buvo labai smagus vakaras. Mes tikrai pasilinksminome“, – kalbėjo gimtadienį šventęs Curry.

„Warriors“: Klay Thompsonas 27, Stephenas Curry 25 (11 rez. perd.), Justinas Holiday 13, Draymondas Greenas 12, Davidas Lee 10.

„Knicks“: Andrea Bargnani 18, Aleksejus Švedas 14, Timas Hardaway Jr 13, Lance‘as Gallowayus ir Cleanthony Early po 10.

Rungtynių epizodai:

http://www.youtube.com/watch?v=uU2ikkDh98c 

Komentarai:
Spree
GSW kaip ir visos komandos turi minusu, tai ne Bulls 96-97 su 70 pergaliu. Puolime neiztiktinai stoja prie baidu metimo linijos, kas PO labai svarbu. Gynyboj Greenas gali tureti ugio problemu, kovojant pries POR, MEM, LAC. Bet isesmes tai geriausia komanda siuo metu ir ju stiprybe ne puolime, nors jis vienas geriausiu lygoje, bet gynyba. Vien tik bogut, green ir iggy verti pirmo gyn penketo, o green bus vienas pagrindiniu konkurentu i DPOY. Dadekim dar barnesa, thompsona, ezili ir livingstona ir gaunam geriausia gyn komanda, tad pats curry pirmauja pagal stl. Tai va gal tai ir jump shooting team, bet tokios gynybos ir puolomo suderinimo, nieks neprisimena nuo chi laiku.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-15
-7
Atsakyti
djgaffer
Pykit nepykit,bet GSW žaidimas šiemet tikrai atrodo įspūdingas,bent jau RS.19 trajakų,34 rez.perd.,111tšk.per 3 kėl.įspūdį tikrai padaro.Jų žaidimo stilius ir komandiškumas kol kas tikrai juos paverčia rimtais favoritais laimėti žiedus,bet vėlgi-tai tik RS.Viskas pasirodys per PO,ar jie verti šiemet kažkc laimėt ar ne.Nedaug laukt liko.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-15
Atsakyti
to Donce
Tau žiūriu viskas fuxai ane? Turbūt ir savo gimimą laikai fuxu? Nes realiai tai vienintelis fuxas ir yra.
2015-03-15
+1
Atsakyti
hahKaip laukiu PO, ir labiausiai norėčiau, kad tie "fuxiniai" GSW susitiktų su Mavs ir išpistų juos lauks 4-0 :DDD oi kaip tada smagiai pasijuokčiau iš pydvarpio Donatėlio, kuris garantuojų ieškotų naujo portao arba atsirastu kitu nick. bet žinok, tokie pyderai kaip tu toli nepabėgs, savo bukom smegenim vėl išlysį į šviesą ir toliau iš tavęs juoksis.


Pydvarpio? :DDD Ant tiek siuolaikiniai vaikai nevykeliai kad nevykusius "krutus" zodzius pradeda kurti noredami pasirodyti :DD Gryni muxamorai bei kojiniu plovimo didmeistriai - nei daugiau nei maziau...

P.S. Nebegau, nebegu ir nebegsiu niekur bet kuriuo atveju, kad ir ivyktu fuksas ir GSW su Mavs susitiktu bei imtu serija 4:0 kas butu tik atsitiktinumas/fuksas bei Mavsu nenoras zaisti ir laimeti bei NBA navotkes ivykdymas padedant iskelti dirbtinai Karius.
2015-03-15
-4
Atsakyti
Heh, šios komandos dabar turi simetriškai priešingą pergalių ir pralaimėjimų santykį. :)
2015-03-15
-3
Atsakyti
donce gaidys
balvonas tas donce tipo apie kase kazka supranta, raso bele rasyt nesamones :D
2015-03-15
+1
Atsakyti
hah
Kaip laukiu PO, ir labiausiai norėčiau, kad tie "fuxiniai" GSW susitiktų su Mavs ir išpistų juos lauks 4-0 :DDD oi kaip tada smagiai pasijuokčiau iš pydvarpio Donatėlio, kuris garantuojų ieškotų naujo portao arba atsirastu kitu nick. bet žinok, tokie pyderai kaip tu toli nepabėgs, savo bukom smegenim vėl išlysį į šviesą ir toliau iš tavęs juoksis.
2015-03-15
+1
Atsakyti
Anonimas
nevykes heiteris tas donce, keista, kad dar atrasot tam mulkiui.
2015-03-15
-7
Atsakyti
pradurtasDonce, eik toliau varpu vaksuot


Niuxink tik is cia iskrypeli mazas
2015-03-15
-9
Atsakyti
Donce, eik toliau varpu vaksuot
2015-03-15
+1
Atsakyti
kasioguruDonce3000LMbackkasioguruDonce3000LMbackZaista pries NDBL lygio komanda tai nera ko noreti kad zaidimas grazus/lengvas ir kitoks. Ateis PO gaus per barzda fuksininkai nuo OKC ir baigsis visas grazumas - nevykeliu komanda su nevykeliu treneriu ir nevykeliu mentaliteta turinciais teliukais Klay ir Curry pasmerkta fiasko patyrimui, o gal teisingiau butu sakyti tam ko ir yra realiai verta 1/2 PO etapai maxpuiki asiliuko "logika" - verti 1/2 etapu, bet jau 1-ame gaus nuo OKC. :D tai verti jie 2-o etapo, ar ne? :D ir del OKC dar ?, nes siai dienai vel uz borto sedi. liko jau tik keliolika varzybu, o jokiu garantiju del top8 vis dar nera.Tu gal mink tik ir baik mano sloves spinduliais sildytis :DKo cia nusupranti tame pasakyme 1-2 PO etapo komandele? Galiu paaiskint - tiketina kad iskris 1 rounde, o per fuksa maksimum paklius i 2, jeigu 8 seeda uzims Pelikanai ir tai dar neaisku kas cia favoritas butu.nedaug jau tau liko - vienas menuo. po to teks arba nekist ausu is po krumo, arba rast kita vieta savo sloves spinduliuose sildytis. :D


Ir? Jei klysiu pripazinsiu, kad eilinis fuksas buvo :) O ka tu darysi jeigu mano turincios rimta pagrinda izvalgos issipildys? Klyksi kad sensacija, kai krepsinio nesupranti ir apsimeti esąs ekspertu? :D
2015-03-15
-3
Atsakyti
Donce3000LMbackkasioguruDonce3000LMbackZaista pries NDBL lygio komanda tai nera ko noreti kad zaidimas grazus/lengvas ir kitoks. Ateis PO gaus per barzda fuksininkai nuo OKC ir baigsis visas grazumas - nevykeliu komanda su nevykeliu treneriu ir nevykeliu mentaliteta turinciais teliukais Klay ir Curry pasmerkta fiasko patyrimui, o gal teisingiau butu sakyti tam ko ir yra realiai verta 1/2 PO etapai maxpuiki asiliuko "logika" - verti 1/2 etapu, bet jau 1-ame gaus nuo OKC. :D tai verti jie 2-o etapo, ar ne? :D ir del OKC dar ?, nes siai dienai vel uz borto sedi. liko jau tik keliolika varzybu, o jokiu garantiju del top8 vis dar nera.Tu gal mink tik ir baik mano sloves spinduliais sildytis :DKo cia nusupranti tame pasakyme 1-2 PO etapo komandele? Galiu paaiskint - tiketina kad iskris 1 rounde, o per fuksa maksimum paklius i 2, jeigu 8 seeda uzims Pelikanai ir tai dar neaisku kas cia favoritas butu.


nedaug jau tau liko - vienas menuo. po to teks arba nekist ausu is po krumo, arba rast kita vieta savo sloves spinduliuose sildytis. :D
2015-03-15
-2
Atsakyti
Anonimas
eik nx curi
2015-03-15
+4
Atsakyti
kasioguruDonce3000LMbackZaista pries NDBL lygio komanda tai nera ko noreti kad zaidimas grazus/lengvas ir kitoks. Ateis PO gaus per barzda fuksininkai nuo OKC ir baigsis visas grazumas - nevykeliu komanda su nevykeliu treneriu ir nevykeliu mentaliteta turinciais teliukais Klay ir Curry pasmerkta fiasko patyrimui, o gal teisingiau butu sakyti tam ko ir yra realiai verta 1/2 PO etapai maxpuiki asiliuko "logika" - verti 1/2 etapu, bet jau 1-ame gaus nuo OKC. :D tai verti jie 2-o etapo, ar ne? :D ir del OKC dar ?, nes siai dienai vel uz borto sedi. liko jau tik keliolika varzybu, o jokiu garantiju del top8 vis dar nera.


Tu gal mink tik ir baik mano sloves spinduliais sildytis :D

Ko cia nusupranti tame pasakyme 1-2 PO etapo komandele? Galiu paaiskint - tiketina kad iskris 1 rounde, o per fuksa maksimum paklius i 2, jeigu 8 seeda uzims Pelikanai ir tai dar neaisku kas cia favoritas butu.
2015-03-15
-1
Atsakyti
MiamiBig3Manau iki finalo turetu eit.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
niekam cia neidomu ka tu manai
2015-03-15
-8
Atsakyti
Donce3000LMbackZaista pries NDBL lygio komanda tai nera ko noreti kad zaidimas grazus/lengvas ir kitoks. Ateis PO gaus per barzda fuksininkai nuo OKC ir baigsis visas grazumas - nevykeliu komanda su nevykeliu treneriu ir nevykeliu mentaliteta turinciais teliukais Klay ir Curry pasmerkta fiasko patyrimui, o gal teisingiau butu sakyti tam ko ir yra realiai verta 1/2 PO etapai max


puiki asiliuko "logika" - verti 1/2 etapu, bet jau 1-ame gaus nuo OKC. :D tai verti jie 2-o etapo, ar ne? :D ir del OKC dar ?, nes siai dienai vel uz borto sedi. liko jau tik keliolika varzybu, o jokiu garantiju del top8 vis dar nera.
2015-03-15
Atsakyti
Manau iki finalo turetu eit.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-15
+18
Atsakyti
piktc
Kad ir kaip nemegstu donces, bet jam pritariu. Pastatys prieš GSW gynyba orienyuota i.du maziukus ties tritaskiu ir viskas. PO baigti GSW namo. Iš Curry NBA dabar labai bando žvaigždę padaryt, garanyuotai ir MVP gaus, kaip pora metu atgal buvo daroma su D. Rose :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-15
-3
Atsakyti
Zaista pries NDBL lygio komanda tai nera ko noreti kad zaidimas grazus/lengvas ir kitoks. Ateis PO gaus per barzda fuksininkai nuo OKC ir baigsis visas grazumas - nevykeliu komanda su nevykeliu treneriu ir nevykeliu mentaliteta turinciais teliukais Klay ir Curry pasmerkta fiasko patyrimui, o gal teisingiau butu sakyti tam ko ir yra realiai verta 1/2 PO etapai max
2015-03-15
-4
Atsakyti
idomu
52 pergale , step ir klay lose 52min pelne abu 52 tsk :)
2015-03-15
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.