Praėjusią savaitę dėl širdies skausmo gydytojų akiratyje atsidūręs Vitorijos „Tau Ceramica“ strategas Velimiras Perasovičius padėti savo ekipai dar negali. Kroatas dar mažiausiai 2 savaites negalės atstovauti baskų klubui.

Perasovičius iš ligoninės buvo išrašytas šeštadienį (02.17). Šiandien (02.21) Vitorijos klubo strategas grįžo į savo gimtąjį Splito miestą Kroatijoje, kur ilsėsis mažiausiai 2 savaites.

„Tau Ceramica“ ekipa „Top 16“ etape be savo vyriausio trenerio turės verstis dar mažiausiai dvejas rungtynes – rytoj (02.22) išvykoje su Pau-Orthezo „Elan Bearnais“ bei kitą savaitę namie su Romos „Lottomatica“. Komandai vadovaus Perasovičiaus asistentas Nacho Lezcano.

Lezcano pirmąjį kartą prie ekipos vairo stojo praėjusią savaitę per rungtynes išvykoje su Tel Avivo „Maccabi“. Debiutas ispanui buvo sėkmingas – „Tau Ceramica“ 79:68 šventė pergalę.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.