Vilniaus „Kibirkšties-VIČI“ komandos gynėjos Vitos Gorobets trauma nėra tokia rimta, kaip atrodė iš pradžių.

Legionierė iš Ukrainos susižeidė per paskutines Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) reguliariojo sezono rungtynes su „Jaunųjų talentų“ ekipa, kai likus vienai minutei veržėsi link krepšio ir susižeidė kelį bei aikštę paliko padedama tik abiejų komandų gydytojų.

Atlikus magnetinio rezonanso tyrimus paaiškėjo, kad Gorobets nepatyrė kryžminių raiščių trūkimo ar meniško plyšimo. 18-metei 186 cm ūgio krepšininkei nustatytas stiprus sumušimas, susikaupęs skystis ir aukšta kelio girnelės padėtis.

Gorobets šiuo metu bus atliekamos atstatomosios procedūros ir gynėja po truputį jau galės pradėti sportuoti.

Gorobets šį sezoną LMKL pirmenybėse sužaidė 28 rungtynes, vidutiniškai aikštėje praleidžia po 21 minutę, pelno po 7 taškus, atkovoja po 4 kamuolius ir atlieka po rezultatyvų perdavimą.

Jau trečiadienį „Kibirkšties-VIČI“ komanda žais atsakomas LMKL ketvirtfinalio serijos rungtynes su Klaipėdos „Fortūnos“ komanda. Serijoje iki dviejų pergalių Vilniaus klubas atsilieka 0-1.

Komentarai:
Anonimas
„Kibirkšties-VIČI“ ;egionerei iš Ukrainos diagnozuotas kelio sumušimas

lol
2015-03-17
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.