Andrew Goudelockas pelnė 24 taškus
Andrew Goudelockas pelnė 24 taškus
Nuotr. AFP – Scanpix
Devintą pergalę iš eilės iškovojo Eurolygos F grupėje rungtyniaujanti Stambulo „Fenerbahce Ulker“ (10-2) ekipa. Namuose Turkijos čempionai 78:63 (19:21, 20:12, 24:12, 15:18) nesunkiai įveikė Mindaugo Kuzminsko atstovaujamą Malagos „Unicaja“ (2-10) klubą.

„Fenerbahce Ulker“ jau užsitikrino patekimą į ketvirtfinalį ir su Maskvos CSKA kovoja dėl pirmos vietos grupėje. Tuo metu Joano Plazos vadovaujama „Unicaja“ šansų žengti tolyn nebeturi ir kartu su Stambulo „Galatasaray“ turi blogiausią pergalių ir pralaimėjimų balansą lygoje.

Andrew Goudelocko į priekį vedama Turkijos ekipa varžovus triuškino jau po trijų kėlinių (63:45). „Unicaja“ laimėjo ketvirtąjį kėlinį, tačiau Željko Obradovičiaus auklėtinių persvara išliko solidi – 78:63.

Kuzminskas pelnė 6 taškus (3/4 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai) per 20 minučių. Puolėjas atkovojo kamuolį, po kartą prasižengė ir suklydo.

„Fenerbahce Ulker“: Andrew Goudelockas 22, Nemanja Bjelica 15, Bogdanas Bogdanovičius 11.

„Unicaja“: Ryanas Toolsonas 14, Stefanas Markovičius 10, Calebas Greenas.

Vaizdo reportažas:

Komentarai:
:-D
Zmogus jumoristas tikri lyderiai:-Dorelikas, gecevicius vienas trajakus meto nes baudos aikstelei neatsimena kada gal buvo o kitas isvis neaisku kokio pozicijoi zaidzia gal ir pats nezino bet gi px jie juk tikri lyderiai:-D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-27
-1
Atsakyti
aintrachtzalgerio talentas, kaip ir maciulis,jankunas (atsarginio lygio zaidejas su kosmine alga) jau geriau rinktineje zaistu tikri lyderiai kaip orelikas, gecevicius, kavaliauskas, juskevicius, seibutis, valanciunas, motiejunas ir t. t.


...su jais bent jau galetu kovoti del medaliu, o anie inkarai tik temps i dugna ir net is grupes neiseisim
2015-03-26
+1
Atsakyti
zalgerio talentas, kaip ir maciulis,jankunas (atsarginio lygio zaidejas su kosmine alga) jau geriau rinktineje zaistu tikri lyderiai kaip orelikas, gecevicius, kavaliauskas, juskevicius, seibutis, valanciunas, motiejunas ir t. t.
2015-03-26
-10
Atsakyti
quickly
lavonas tas kuzia! vietoj jo geriau koks peciukevicius ar veikalas
2015-03-26
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.