Kiek uždirba didžiųjų LKL klubų krepšininkai?

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2015-03-27 08:30
Komentarai:
GB21Anderonas realiai turėtų gaut 45k pagal žaidimą, visi kiti max 20k.


Taip taip ekspertas išlindo kuris nusimano kas kiek turi uždirbti...
2015-03-27
-7
Atsakyti
D
ATINa va, pagaliau naujiena apie zaideju algas, kuri yra arciausiai tiesos. Bravo Basketnews su pavykusia zurnalistika! O siaip man labai idomu kiek Natiazhka gaudavo, manau panasiai kiek Kshishtofas Lavrinovicius dabar.


rase 22k doleriu i menesi
2015-03-27
+4
Atsakyti
ATI
Na va, pagaliau naujiena apie zaideju algas, kuri yra arciausiai tiesos. Bravo Basketnews su pavykusia zurnalistika! O siaip man labai idomu kiek Natiazhka gaudavo, manau panasiai kiek Kshishtofas Lavrinovicius dabar.
2015-03-27
+2
Atsakyti
sveiki vyrai, blm buvau biski dinges, nes uzgeres buvau, man idomu butu suzinot o kiek kazi uzdirba JUVENTUS krepsininkai ? kaip suzinoti ?
2015-03-27
+6
Atsakyti
D
antirytastrinkit ir sita, ir parodysit savo lygi.. jei parasai idiotui, kas laimejo pusfinali ir kur jo komanda atsidure, tai cia izeidziantis komentaras? o tai vadint zalgiri lizingu, zala p*** ir pan. nieko nekursto ?


dziaukis kad dar ban negavai ;DD nes cia uz zodi lashara duoda menesiui banana
2015-03-27
-8
Atsakyti
ir arkliui aisku,kad Zalgirio mazesnis biudzetas..bet neprastesnis zaideju suolelis.Lrytas daugiau turi moketi viena del fakto,kad nezaidzia eurolygoje.Neturi ko pasiulyti zaidejui.I zalgiri zatiena geresni zaidejai pasikelti verte.
2015-03-27
+9
Atsakyti
hmmm, vien ant suolo sedint gauti 1700 euru yra stipru. mes jamam sita darba!
2015-03-27
+3
Atsakyti
klausimas degraduojanciam Bnews tinklapiui - tai zalgirio fanam net negalima komentuot tada, taip suprast? ko musu komentarai trinami, o tokiu kaip lizinginis-markasz, arturas97 paliekami? ar cia specialiai bandoma tyciotis is normaliu komentatoriu?
2015-03-27
-5
Atsakyti
Natyaxkos alga perejo broliui.beje priminsiu kad vadars rytas skelbe kad stpriai mazins biudzeta.iazkaip atrodo kad padidino

Rytad kibire neblogai padirode pirmam etape 1vt antram etape 2vt ir tada gavo izmira kurio biudzetad tikrai daug didesnis

Verta pamineti kad antr etape grupe apgailetina buvo bligiausia eurolygis komanda, blogiausia ispanu komanda ir dar blogesne uz sias dvi komandas belgai ir tai nuo visu pasikrove.butu rytas buves BET KURIOJE KITOJE grupeje tai sezonas baigtusi jau 2etape

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-27
+13
Atsakyti
Tarolio vietoje susitasciau geriau apmokama darba

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-27
-5
Atsakyti
Anderonas realiai turėtų gaut 45k pagal žaidimą, visi kiti max 20k.
2015-03-27
Atsakyti
JD
Ksystofas cia gerai prasisuko numelzdamas vainauskine klounada. Atejo velai, trauma, zaidzia mazai ir 35,000 EUR per menesi. Fantastiska pensija seniui.
2015-03-27
+29
Atsakyti
Logiska kad ryto biydzetas didesnis nes geresnes pavardes ir atsoindejo paskutine grandu dvikova

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-27
+8
Atsakyti
Sutinkant kad kaina kokybe santykis geriausias lukauskio?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-27
+4
Atsakyti
o dar "protingieji" rytfaniai sake kad Zalgirio biudzetas x2 didesnis ;DD
2015-03-27
+2
Atsakyti
normalūs atlyginimai šiaip, tik, kad akivaizdu, kad pagal žaidimą - kai kuriems yra žiauriai permokama, o kai kuriems dar žiauriau nedamokama...
2015-03-27
-1
Atsakyti
lizinginisDonce3000LMbacklizinginistele2pildykRonBurgundyBasketnews, prasau neklaidinkite skaitytoju, jeigu nezinote tiesos. Su kai kuriom algom gal ir pataikete , bet i kitas ziurint juokas ima :D krepsinis.net kur ks taikliau surase algas.Ir ka jie ten surase tiksliau? is kur tu zinai? Beveik viskas tas pats ten parasyta, skiriasi tik Lavrinoviciaus atlyginimas, o visu kitu jei ir skiriasi tai tik 1-2k €. Beje, stebiesi kad Rytas zaidejams isleidzia daugiau? Atsimink kad Rytas neaukoja trecdalio savo biudzeto senoms skoloms apmoketi.tame esmė kad aukoja, šis sezonas buvo įvardintas kaip "skolų išmokėjimo snorui" sezonas, čia tau ne lizingėlis visokius juodžius nba žvaigždes perkantis ir pastoviai skolinantis iš visokių tiltų, kapinių ar dar kokio šūdovienas duxas rytfaniu forume pakliedejo prisiskaites Purlio pasakeliu, o kitas patikejo :DParodyk oficialius dokumentus/saltinius, kurie pagrystu tavo sapaliones kad Rytas pilnu chodu atidavineje skolas, o Zalgiris tik knisa prota ir vagia pinigus ar juos plauna prisidengdami skolu grazinimu.Debilus kubu esi kokiu reta :Dtai kad niekur net nėra rašoma apie žk skolų grąžinimą, visur rašoma tik, kad žk skolinasi, kad grąžintų kitas skolas, pats motiejus gi buvo sakęs kad ten maldauja visų bankų paskolint, bet neskolina :D o čia tų įrodymų nereikia, viskas akivaizdu, čia tas pats kas aš tavęs prašyčiau oficialaus tyrimo apie lebrono steroidų naudojimą, tą patį sakytum :DD


nusisneki vaikas kaip reikalas... nei kapines nei tiltai zalgiriui pinigu neskolino, o ji pareme, tu pinigu zalgiriui nereikes jiems grazinti.. as nesneku apie Ryto reikalus nes nieko apie tai nezinau. Bet del zalgirio tai klysti. Skolos mazeja, atiduotos skolos Popoviciui ir Raoviciui, po truputi grazinamos ir kities zaidejams..
2015-03-27
+1
Atsakyti
RonBurgundyBasketnews, prasau neklaidinkite skaitytoju, jeigu nezinote tiesos. Su kai kuriom algom gal ir pataikete , bet i kitas ziurint juokas ima :D krepsinis.net kur ks taikliau surase algas.


Ir ka jie ten surase tiksliau? is kur tu zinai? Beveik viskas tas pats ten parasyta, skiriasi tik Lavrinoviciaus atlyginimas, o visu kitu jei ir skiriasi tai tik 1-2k €. Beje, stebiesi kad Rytas zaidejams isleidzia daugiau? Atsimink kad Rytas neaukoja trecdalio savo biudzeto senoms skoloms apmoketi.
2015-03-27
-14
Atsakyti
Basketnews, prasau neklaidinkite skaitytoju, jeigu nezinote tiesos. Su kai kuriom algom gal ir pataikete , bet i kitas ziurint juokas ima :D krepsinis.net kur ks taikliau surase algas.
2015-03-27
-7
Atsakyti
lizinginisDonce3000LMback:D Projektelis galima daryti isvada isleidzia zaideju atlyginims apytiksliai tiek pat kiek ir Zalgiris, taciau gaunama nauda kaip diena ir naktis - Vieni turi LKF taure, be 5 minuciu LKL cempionai eilini syki, o kuo Rytukas gali pasigirti? Geda kibire? :Do kuo tavo lizingėlis gali pasigirt? dar vienu eiliniu sezonu kur padaryta gėda europoj?


Mes bent galime pasigirti tuo, kas jums yra utopija - dalyvavimu Eurolygoje, jau nekalbant apie jums nepasiekiama dalyka kaip TOP 16, isleidziant maziau pinigu zaideju atlyginimams. Bet aisku, pagal optimistu ir kompleksuojanciu rytfaniu logika juk: "isleidziami didesni pinigai zaidejams ir pasidaroma geda kibire>negu protingai pinigu suma investuojama i komanda pasiekiant TOP16, kur iskovojama daugiau pergaliu negu pagrindinis konkurentas iskovojo per du sezonus Eurolygos RS" :)

Apie gedas dunduk galetum patyleti, kai patys prapylet poros zaideju turku streetbolninku komandejei, kuria kaip suda ismete net i ACB PO nepatenkanti komanda :D
2015-03-27
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.