Ela Briedytė – LKL snaiperio konkurso nugalėtoja
Ela Briedytė – LKL snaiperio konkurso nugalėtoja
Nuotr. Fotodiena.lt
Visus nustebinusi pripažinta Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) snaipėrė Ela Briedytė nušluostė nosį vyrams ir finale, surinkusi 21 tašką, tapo LKL snaiperio konkurso nugalėtoja.

Briedytė nuoširdžiai dėkojo „Siemens“ arenoje susirinkusiems žiūrovams už nuostabų palaikymą ir pripažino, kad ruoštis konkursui neturėjo laiko.

„Tikrai nesitikėjau laimėti, atvykau tiesiog į šou. Laiko ruoštis konkursui neturėjau, mūsų laukia pusfinalio kovos Lietuvos moterų krepšinio lygoje. Labai dėkoju sirgaliams, buvo „super“, – teigė 36-erių Marijampolės „Sūduvos“ gynėja.

Krepšininkės manymu, tokiuose konkursuose grumtis su moterimis tikrai būna lengviau: „Moterų konkursai nevyksta tokiose milžiniškose arenose, kurios pilnos žmonių. Manau, kad su moterimis kautis lengviau.“

Briedytė tikisi, kad toks jos sužibėjimas grumiantis su vyrais atkreips žiūrovų dėmesį į moterų krepšinį.

„Duok Dieve, kad visi sužinotų apie moterų krepšinį ir pritrauktume kuo daugiau žiūrovų ateityje“, – kukliai šypsojosi Briedytė.

„Sūduvos“ gynėja pirmajame konkurso etape surinko 25 taškus. Tai – geriausias 2015-ųjų snaiperio konkurso rezultatas. Finale ji pranoko Panevėžio „Lietkabelio“ atstovą Mantą Kazoną, pelniusį 16 taškų.

Snaiperių konkurso reportažas:

Komentarai:
rimtai
Nenustebino visai, to ir tikejausi :)

Tiesa, kam snaiperiui ruostis tritaskiu konkursui, kai kasdien ir taip eina i treniruotes ir meto tritaskius :)
2015-03-29
-16
Atsakyti
As
Tokia saunuole!!!
2015-03-29
-21
Atsakyti
to Jonis Bravo
ko cia zyzi kaip mazas vaikas pats, atejo moteris ir padejo i vieta lkl snaiprius ! ji savo noru nesiprase i ta svente bet isejo ir laimejo stipresne :D mldc Ela !!
2015-03-29
+3
Atsakyti
Jonis Bravo
Debilizmas , kitais metais dar vaiku su 3nr kamuoliukais pakvieskit , ir linija uz 3 m nupieskit.
2015-03-29
-3
Atsakyti
Anonimas
tas kur klausinėja tai toks olego surajevo pasekėjas ble...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-29
-13
Atsakyti
T T
Pirmam etape surinko ne 25, o 19. Antram etape 25

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-29
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.