Željko Obradovičius apie Eurolygos finalo ketverto varžybas dar negalvoja
Željko Obradovičius apie Eurolygos finalo ketverto varžybas dar negalvoja
Nuotr. AFP – Scanpix
„Fenerbahce Ulker“ klubo vadovų pasiūlymo pratęsti kontraktą sulaukęs Željko Obradovičius veikiausiai liks Stambule. 55-erių specialistas bendraudamas su žiniasklaida prabilo apie tai, jog norėtų ir toliau stovėti prieš šios komandos vairo.

„Esu patenkintas būdamas Turkijoje ir treniruodamas „Fenerbahce Ulker“ klubą. Tikiuosi, kad aš čia liksiu“, – teigė aštuoniskart Eurolygos čempionas.

Dabartinis serbo kontraktas su Turkijos komanda baigsis šių metų liepą. 

„Top 16“ etapo pradžioje buksavosi „Fenerbahce Ulker“ šiuo metu demonstruoja puikią sportinę formą. Turkijos klubas Eurolygoje pasiekė devynias pergales paeiliui ir dabar yra F grupės viršūnėje.

„Apie Eurolygos finalo ketverto varžybas galvoti dar anksti. Dar liko dvejos rungtynes „Top 16“ etape. Laukia labai sunkios atkrintamosios varžybos. Koncentruojamės ties kiekvienu savo žingsniu“, – kalbėjo Obradovičius.

Praėjusį sezoną Obradovičiaus vadovaujama Turkijos ekipa Eurolygoje sustojo „Top 16“ etape. Šis specialistas „Fenerbahcer Ulker“ vadovauja nuo 2013 metų.

Komentarai:
Donce_3000_gryzo
ce kaip lebronas nevykels
2015-04-02
-4
Atsakyti
To Songokas
Jei LITAIS aptekę būtų, tai jau seniai būtų grįžęs į krizinį PAO. ;D
2015-04-01
-6
Atsakyti
Songokas
o tai ko nenoret? litais apteke, kokio uzsigeidzia zaidejo ta turi. Istiktu krize kaip PAO ir akimirksniu dingtu senis.
2015-03-31
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.