Kanteris (dešinėje) pasiruošęs sugrįžti į rinktinę
Kanteris (dešinėje) pasiruošęs sugrįžti į rinktinę
Nuotr. AP-Scanpix

Nuo 2011 metų Europos čempionato nacionalinėje komandoje nežaidęs Oklahomos „Thunder“ puolėjas Enesas Kanteris šią vasarą planuoja prisijungti prie Turkijos rinktinės.

Puolėjas tris metus iš eilės dėl traumų ir kitų aplinkybių negalėjo padėti nacionalinei ekipai, o žmonės, pasak jo, išsigalvojo daugybę nebūtų priežasčių.

„Aš ir vėl esu pasiruošęs atstovauti savo šalies rinktinei. Per keletą metų apie mano dalyvavimą rinktinėje žmonės labai daug kalbėjo, tačiau nemažai tų kalbų buvo paremtos išgalvotais faktais. Kartais labai sunku visą tai matyti ir nekreipti dėmesio. Manau, kad myliu savo šalį tūkstantį kartų stipriau, negu tie asmenys, kurie taip apie mane atsiliepia“, – atviravo Kanteris.

Turkas keletą metų iš eilės savo šalies žiniasklaidoje buvo kaltinamas piktybiniu simuliavimu ir nepagarba gimtinei.

Kanteris šį sezoną Nacionalinėje krepšinio lygoje (NBA) per 27 minutes vidutiniškai pelno po 15 taškų ir atkovoja po 8,7 atšokusio kamuolio.

Komentarai:
djgaffer
Jei visi susirinks,tai turkų priekinė linija bus kažkas fantastiško-Kanteris,Ašikas,Aldemiras,Erdenas,tas pats Ilyasova.Šiemet turkai tikrai galingai turėtų atrodyti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-02
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.