Dovydo Rediko karjera Latvijoje baigėsi, kai jis pamelavo apie savo tėvo mirtį
Dovydo Rediko karjera Latvijoje baigėsi, kai jis pamelavo apie savo tėvo mirtį

Visą Lietuvos žiniasklaidą apskriejusi žinia dėl Dovydo Rediko melo apie savo tėvo mirtį nustebino patį Vidmantą Rediką, tačiau smerkti sūnaus vyras neskuba.

„Žinote, visi kažkada buvo jauni. Aš irgi buvau studentas, puikiai pamenu laikus, kai per sesiją kai kurie „palaidodavo“ visus senelius ir močiutes. Aišku, nemaloniai nustebau, bet neskubu Dovydo smerkti. Jis dar labai jaunas, viliamės, kad padarys tinkamas išvadas“, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė 22-ejų krepšininko tėvas.

Anot jo, sūnui prisiskambinti šiuo metu sudėtinga – jis bijo atsiliepti. Tačiau Dovydui jis pasiuntė SMS žinutę, kad šeima laukia jo prie Velykų stalo.

„Manau, jo didžiausia problema yra Vilnius ir šiame mieste supantys žmonės – draugai, moterys. Juk ir Latvijoje problemų nebuvo, kol jis į tą Vilnių nesugrįžo, – teigė V. Redikas. – Tačiau tai ne pabaiga. Dovydas labai jaunas ir talentingas. Tiesiog atėjo metas susiimti, susidėlioti taškus ir pasirinkti“.

Komentarai:
Mister_John7evenO kiek pagiezos ir pavydo komentaruose tam paciam Redikui ;D Px jam, ka jus rasot, kad ir koks jis nevykes pagal jus,jis turi galimybe 80-90% grynumo koksa uz 100 uz grama uostyt ir grazia merga pist ir is krepsinio pusetinai gyvent, kas daugeliui tik dangus.O tevas jo normalus zmogus ir pakalbejo ziniasklaidai labai vykusiai, nes tik degradu ir nevykeliu seimos vieni kitus smerkia ir su sudais maiso sudinoj ziniasklaidoj, kur zurnaliugos tik ir laukia issizioje, kad is oro sensacija padaryt.

Neblogi pas tave prioritetai gyvenime kad kokso uostyma bei kazkokios armaturos pisima galima iskelti kaip kazkoki nerealu dalyka.


Ne priorotetai, zinoma. Tik konstatuoju fakta.
2015-04-04
-26
Atsakyti
Redikui visos didžiosios problemos prasidėjo, kai susidėjo su jam vos ne į motinas tinkančia Valentaite. Apie šitą gerai žinomą matroną nėra nė vieno gero žodžio, gyvena savo barakudišką gyvenimą ir tegu gyvena, tai dar vaiką įtraukia į savo tuštutės gyvenimą.
2015-04-04
+28
Atsakyti
7evenO kiek pagiezos ir pavydo komentaruose tam paciam Redikui ;D Px jam, ka jus rasot, kad ir koks jis nevykes pagal jus,jis turi galimybe 80-90% grynumo koksa uz 100 uz grama uostyt ir grazia merga pist ir is krepsinio pusetinai gyvent, kas daugeliui tik dangus.O tevas jo normalus zmogus ir pakalbejo ziniasklaidai labai vykusiai, nes tik degradu ir nevykeliu seimos vieni kitus smerkia ir su sudais maiso sudinoj ziniasklaidoj, kur zurnaliugos tik ir laukia issizioje, kad is oro sensacija padaryt.


Neblogi pas tave prioritetai gyvenime kad kokso uostyma bei kazkokios armaturos pisima galima iskelti kaip kazkoki nerealu dalyka.
2015-04-04
-5
Atsakyti
CHA :D kas jis toks, kad nuemet anonimini komentavima? Ryzas. Taip. Bet tai nesuteikia jam kokiu tais nors isskirtiniu privilegiju.
2015-04-04
+1
Atsakyti
O kiek pagiezos ir pavydo komentaruose tam paciam Redikui ;D Px jam, ka jus rasot, kad ir koks jis nevykes pagal jus,jis turi galimybe 80-90% grynumo koksa uz 100 uz grama uostyt ir grazia merga pist ir is krepsinio pusetinai gyvent, kas daugeliui tik dangus.

O tevas jo normalus zmogus ir pakalbejo ziniasklaidai labai vykusiai, nes tik degradu ir nevykeliu seimos vieni kitus smerkia ir su sudais maiso sudinoj ziniasklaidoj, kur zurnaliugos tik ir laukia issizioje, kad is oro sensacija padaryt.
2015-04-04
-68
Atsakyti
koksas ir alkoholis savo daro,reikia jau rebilitacijos jam,tegul konsultuojasi kur geriau rebilituotis su miltanosiu vainovskiu...
2015-04-04
Atsakyti
ryziems repuxa gadina sitas myznius
bijo matai atsiliept, o jei atsiliepia trioxlinasi pa polnaj programe nebutas istorijas pasakodamas apie mistinius kitu komandu pasiulymus, o gale pokalbio - Alio Alio!? rysys blogas. Nutruko pokalbis. Gal sakau jis vartoja ir perdozaves baidos visu!? nes kito paaiskinimo tokiai myzalo balutei nematau. Krv ryzas visalaik asocijuodavosi su karstakosiu, nervu nelaikanciu asmeniu (Zavackas), o cia visu ryzu klana tersia sis apuokas. Neveltui su Petruska susidraugaves bei jo muza,. Nors dar neaisku kuri cia muza.
2015-04-04
+4
Atsakyti
Sitas Redikas dar savu laiku losdamas su ta "auksine karta" matyt mane, jog populiarumas niekada nesibaigs ir bus pastoviai ant bangos. Bet laikas prabego, kas i nba isvaziavo o sitas niekam tikes pacanas barstesi po ivairius klubus ir maisesi ju schemose kaip sudas po ekete. Kai tau tik 22 metai o tu jau pakeites tiek komandu kiek ant ranku pirstu, ir kai treneriai nepalankiai atsiliepia apie pati, gal laikas ir nebevadinti sito zmogaus "labai perspektyviu ir geru zaideju". Va atejo laikas paciam, be tos senosios komandos atsistoti ant krepsininko koju ir sugriuvo zmogus. O jo tevas matomai toks pat asilas kaip ir sunus. Kaip galima teisinti vaika kai jis tave viesai visam pasauliui tave palaidoja. Kokia dar dvasine geda turi jausti tevas. Nenustebciau kad tevas ir sunus Redikai susede dejo dvi 07 ir gerai pazvenge. Nes tevas gyvendamas Kursenu kaime galvoja : ka cia pyksi ant to asilo, bele jis pinigu uzdirbes gal kokia audine karavana ziek nupirks. Ir cia vel draugu ir merginu bloga ytaka...tai ka jis smegenu savu neturi?

Man kas keisciausia, kad yra zmoniu kurie turi sirdis sitam sportui, myli krepsini bet niekada neturejo tam salygu, niekada negavo galimybes prasimusti i aukstesni lygi. Uzdirbti is krepsinio pragyvenimui. O sitokiems asilams kaip Pedikas viskas duota reikia tik pasinaaudoti, bet ir to nesugeba. Jo karjeros lubos bus NKL'e kur pasakos koks jis kietas visa karjera buvo, kurios neturejo. Asilas kvailys ir visiskas degradas tu Redikai. Apsisikelis paskutinis kuriam net tevas nera sventa. Aisku gal tas tevas jy seksualiai isnaudodavo ar musdavo. Tada tokiam padugnei ir gyvam mirti ne nuodeme. Bet manau kad D Redikas yra sudo gabalas ir prasmirdusi Einikio kopija. Manau pradejes nuo 20 metu gali pagerinti Einikio statistinius duomenis.
2015-04-04
+5
Atsakyti
a
tevui nera ka kitaip sakyt, nesvarbu koks tas sunus, bet viesai savo vaiko jokie tevai nesmerks.
2015-04-04
-1
Atsakyti
NX
Redikas yra krepšinio Egidijus Dragūnas, px jam viskas, o dėl proto tai geriau būt jo proto ir Valentaite šveist, nei būt jūsų proto ir sėdėt prie pc ir komentarus rašinėt:-):-):-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-04
+4
Atsakyti
.
Asilas tas Redikas ir tiek , nera cia ka daugiau kalbeti apie ji. Nera jis toks talentingas kaip cia pastoviai kalbama. Nei jis izaidejas geras , nei SG - Sudo gabalas , be smegenu :)
2015-04-04
+3
Atsakyti
anon 58
nenoriu kažką blogo apie tėvą, bet toks pat kaip ir sūnus panašaus protelio ..:DDDDD aš pats kažkada buvau ir palaidojęs ar 7 klasėje tolimą tetą , bet čia tai iš vis 22 metų , kad ir studentas tokiais dalykais nerimtais , sakyčiau kvailais , nesubrendėliškais užsiimt - sugeba tik nesubrendėlis , faktiškai kokias 5 metais ne pagal protą ir amžių tas Redikas, Ridikas tikrai !!! :))) o tėvas sau toliau pritaria tokioms sūnelio nesamonėms, px jam , kad dauguma juokiasi iš tokių poelgių išsišokėlio Rediko !!.. :0000 :DDDD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-04
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.