Čikagos lietuvių krepšinio lygos (ČLKL) čempionate po atsakomųjų ketvirtfinalio rungtynių paaiškėjo visos keturios stipriausios 2014/2015 m. sezono komandos, kurios balandžio 11-12 dienomis vyksiančiame „Final Four” turnyre išsiaiškins finalo dalyvius.

Kaip jau skelbėme anksčiau, be kovos ketvirtfinalio varžybose į ČLKL pusfinalius pateko reguliariojo sezono nugalėtoja „Lituanica” (14/2) ir „Švyturio” (13/3) krepšininkai. Prie šių komandų po praėjusio šeštadienio ketvirtfinalio varžybų prisijungė nesunkias pergales prieš savo varžovus iškovojusios „Radviliškio” ir „Juodkrantės” komandos.

ČLKL čempionų titulą ginantys „Radviliškio” krepšininkai ketvirtfinalyje dukart, rezultatu 75:54 ir 66:55 nugalėjo vėlgi be medalių likusią ČLKL senbuvę „Atleto” komandą, o lygos debiutantai „Juodkrantės” krepšininkai neįtikėtinai lengvai – 86:55 ir 100:52 sutriuškino triskart ČLKL čempionę „Kunigaikščių” komandą.

Atsakomosiose rungtynėse „Radviliškio” komandoje rezultatyviausiai rungtyniavo Tomas Rekštys – 22 taškai, Ernestas Stanulis – 14, Skomantas Pocius – 11, o „Atleto” gretose pasižymėjo komandos vadovas Aivaras Majus – 18 taškų ir Laurynas Inokaitis – 12.

„Juodkrantės” ir „Kunigaikščių” komandų susitikime ČLKL debiutantams Martynas Einikis pelnė 29 taškus, Jasonas Warrenas – 26, Edvinas Masilionis – 21, o krepšinio sezoną baigusiems „kunigaikščiams“ 22 taškus pelnė Tomas Klimovas, 12 – Matas Kuokšys, 11 – Modestas Masilionis.

„Iššūkio” taurės ir „Mėgėjų” lygos pusfinaliai Antro pagal pajėgumą ČLKL komandų šešeto grupės, kovojančios dėl „Iššūkio” taurės, pusfinaliuose žais balandžio 11 ir 12 dienomis žais „Vilnius” – „Lietkabelis” ir „Prima-Lituanica” – „Stumbras”.

ČLKL mėgėjų lygos čempionato pusfinaliuose balandžio 11 - 13 dienomis rungtyniaus „Arka” – „Britė” ir „Jaguaras” – PLC. Pusfinalių rungtynių serijoje visos komandos tarpusavyje susitiks po dukart, o į kitą varžybų etapą pateks geresnį taškų santykį (skaičiuojant dviejų rungtynių rezultatus) turinčios komandos.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.