NBA nėra Alejandro Abrineso ateities planuose
NBA nėra Alejandro Abrineso ateities planuose
Nuotr. AFP – Scanpix
Vienas perspektyviausių Ispanijos krepšininkų Alejandro Abrinesas 2013 metų NBA naujokų biržoje 32-uoju šaukimu buvo pasirinktas Oklahomos „Thunder“ ekipos.

Vis tik netrukus naują ilgalaikę sutartį su „Barcelona“ klubu sudarysiantis 21 metų 198 cm ūgio puolėjas apie karjerą už Atlanto negalvoja.

„Norėčiau, kad mano karjera būtų panaši į Juano Carloso Navarro. Noriu likti Katalonijoje, būti komandos veidu ir padėti jai laimėti titulus“, – sakė ispanas.

Nauja Abrineso sutartis su Ispanijos čempionais galios iki 2020 metų. „Barcelona“ marškinėlius krepšininkas vilki nuo 2012 metų.

Šį sezoną Eurolygoje Abrinesas per mačą vidutiniškai įmeta po 8,3 taško, atkovoja po 1,7 kamuolio bei atlieka po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
nerėkit
ko jus rėkiat,kad ėjo į tą biržą. Jaunas pacukas dar, sugalvos po kelių metų,kad nori į nba ir išvažiuos
2015-04-10
Atsakyti
Anatolij
debilas bybrineses, matos kad navaro kekse dirba po rungtynių
2015-04-10
-4
Atsakyti
ShL
tai kam i birza is vis ejo durnelis
2015-04-10
-17
Atsakyti
as
jis tai dx
2015-04-10
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.