Komentarai:
Optimistai :D Skaitom kaskaip Cavs daeina finala, bet,nesvarbu ka ten gaus, ar Spurs, Clippers ar Warriors, bet sansu neturi. Siaip noreciau vel pamatyt finale Cavs, gales Lebronas vel begt paverkt kai gaus skuron.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-20
-12
Atsakyti
KapitonasIII:Dbybonas kurgi tu nelinkesi spursam pralaimejimo gi tavo leflopa du kartus taip isdulkino finaluose kad nebezino kur detis uz tai reikia all staru pilnos komandos kad kazka pasiektu :D zek siais metais fiasko bus kitais metais jau penki all starai starte zais :D :D prognozuotojas jis atsirado kurva as tai prognozuoju kad uz lebrono suplysusia bei prakaituota maike paciultum, ar ne krepsinio zinove didysis? :D siais metais tai spurs patirs fijasko nepereja pirmo etapo, o kaip tu sakai leflopasims Nba finale iveikes 4:1 GSW.


Cavs finalą greičiausiai ims 4-2 laimėje seriją. Bet dar tikrai neaišku, ar tai bus prieš GSW. Nebent aš asmeniškai nenustebčiau, jei GSW gautų nuo Clippers, Rockets (viskas priklausytų, jei Howard dar labiau pagerintų savo žaidimą) ar Grizzlies.
2015-04-20
-5
Atsakyti
Aš kaip pats esantis profesionalus krepšininkas, tai už pilvo juokiuosi, kurie mato spurs stipresnius. Įdomu per kurią jie vietą šiemet stipresni už Clippers? Clippers laimės serija greičiausiai 4-2. Beje, vakar už Clippers pergale daugiaunei 6 taškais pastačiau 300 eurų. Pasidvigubinau pinigus! ;)
2015-04-20
-10
Atsakyti
:Dbybonas kurgi tu nelinkesi spursam pralaimejimo gi tavo leflopa du kartus taip isdulkino finaluose kad nebezino kur detis uz tai reikia all staru pilnos komandos kad kazka pasiektu :D zek siais metais fiasko bus kitais metais jau penki all starai starte zais :D :D prognozuotojas jis atsirado kurva as tai prognozuoju kad uz lebrono suplysusia bei prakaituota maike paciultum, ar ne krepsinio zinove didysis? :D
siais metais tai spurs patirs fijasko nepereja pirmo etapo, o kaip tu sakai leflopasims Nba finale iveikes 4:1 GSW.
2015-04-20
-18
Atsakyti
Namie tikrai yra sansu laimet :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-20
-3
Atsakyti
dar ines ir siame matce intrigos spurs, bet tikriausiai pasikraus siandien, ir apskritai abejoju ar jie ims serija, turbut clippers praeis i kita etapa
2015-04-20
+2
Atsakyti
:D
bybonas kurgi tu nelinkesi spursam pralaimejimo gi tavo leflopa du kartus taip isdulkino finaluose kad nebezino kur detis uz tai reikia all staru pilnos komandos kad kazka pasiektu :D zek siais metais fiasko bus kitais metais jau penki all starai starte zais :D :D prognozuotojas jis atsirado kurva as tai prognozuoju kad uz lebrono suplysusia bei prakaituota maike paciultum, ar ne krepsinio zinove didysis? :D
2015-04-20
Atsakyti
Žinau, kad vyksta, bet gauna -15 taškų ir Clippers tvirtai kontroliuoja žaidimą.

Stebūklų būna, kai per vieną paskutinį kelinį ir 20 taškų komanda atlošia, bet to nebūna per PO :)

Popas geras treneris, bet turbūt daugelis užmiršo Rivers'a. Tai treneris matęs ir šilto, ir šalto. Du kartus super finale buvęs. Jau prieš tris dienas prognozavau, kad Clippers ims šią seriją. Pamatysite.

Beje, Spurs gale sezono labai gerai žaidė, bet gal praleidote pro akis, kad ir Clippers galą sezono baigė 7 pergalėmis ir nepralimėje užbaigė sezoną?
2015-04-20
-11
Atsakyti
byronas bybonas
spurs dar nepikrove, dar runktynes viksta ka cia kliedi?
2015-04-20
Atsakyti
Šitie patys geriausia ir nei vieno mūsų jau nebestebina.

Taip pat džiaugiamės, kad Spurs pasikrovė malkų :D
2015-04-20
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.