Laimonas Kisielius buvo vienas rezultatyviausių savo ekipoje, tačiau jo „William & Mary Tribe“ NCAA pirmenybėse patyrė penkioliktą nesėkmę, 68:70 nusileidusi „Georgia State Panthers“.

203 cm ūgio puolėjas iš Lietuvos mačą pradėjo starto penkete ir per 36 minutes pelnė 13 taškų (5/8 dvitaškių, 0/3 tritaškių, 3/3 baudų), atkovojo 5 ir perėmė 3 kamuolius, blokavo 2 metimus, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, po 3 kartus suklydo ir prasižengė.

Nesėkmę patyrė ir Tomo Pranciliausko „Pepperdine Waves“, 82:95 turėjęs pripažinti „San Diego Toreros“ pranašumą. Antrakursis gynėjas per 16 minučių pelnė 8 taškus (2/2 dvitaškių, 1/6 tritaškių, 1/2 baudų), atliko 2 rezultatyvius perdavimus, atkovojo ir perėmė po 1 kamuolį bei 2 kartus prasižengė.

Pergalę po atkaklios kovos iškovojo „Hartford Hawks“, kuriam atstovauja Aleksas Zimnickas, 49:47 įveikę „Stony Brook Seawolves“. Lietuvis mačą pradėjo starto penkete, tačiau per 18 minučių taškų nepelnė (0/1 dvitaškio, 0/1 tritaškio), perėmė 2 ir atkovojo 1 kamuolį, blokavo 1 metimą, 2 kartus suklydo ir 5 kartus prasižengė.

Komentarai:
Visų pirma, nepaminėta, jog prasidėjo konfenercijų turnyrai, o regulerusis sezonas baigėsi. Tai reiškia vieną - startavo taip ilgai laukta "Kovo beprotybė", kuri yra stebima visame pasaulyje. Antra Aleksas Zimnickas nėra Lietuvos pilietis. Jo šaknys slypi tik Lietuvoje. Jis gimė Toronte ir baigė "Bishop Allen" akademiją. Tad jo minėti, nemanau kad verta... Labai abejoju ar jis moka kalbėti lietuviškai ir išvis nesidižiuoja galbūt savo pavarde.
Nekaip naujiena parašyta... Trūksta ir įžangėlės...
2007-03-03
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.