„Panathinaikos“ fanai pažeidė Eurolygos taisykles
„Panathinaikos“ fanai pažeidė Eurolygos taisykles
Nuotr. AFP – Scanpix
Atėnų „Panathinaikos“ savininko Dimitrio Giannakopolouso išsišokimai jo klubui brangiai kainuos. Eurolyga paskelbė, kad Graikijos ekipai skyrė keturias baudas, kurių bendra suma siekia 180 tūkst. eurų.

Didžiausia bauda – 150 tūkst. eurų – skirta už Giannakopolouso veiksmus po dvikovos.

Skelbiama, kad „Panathinaikos“ savininkas įsiveržė į teisėjų rūbinę, kur bandė fiziškai smurtauti prieš vieną iš arbitrų.

Eurolyga už šį veiksmą ne tik skyrė piniginę baudą, bet ir paprašė Graikijos policijos pradėti tyrimą dėl galimo užpuolimo.

„Panathinaikos“ taip pat skirtos trys mažesnės baudos: 12 tūkst. eurų už tai, kad žiūrovai švietė lazeriu, 10 tūkst. eurų už fejerverkų naudojimą arenos viduje ir 8 tūkst. eurų už į aikštę mėtomus daiktus.

Atėnų klubas pirmadienį savo aikštėje 86:85 pranoko Maskvos CSKA ir sušvlenino serijos iki trijų pergalių rezultatą 1-2. Ketvirtoji dvikova šį vakarą vyks taip pat Graikijos sostinėje.

Komentarai:
Gerai, gerai - suda mala tie teisejai - pastoviai ispanus tempia - reikia kazka daryt...

Galetu kazka vertinimo sistema padaryti - po rungtyniu kiekvieno teisejo klaidas perziureti - jam parodyti - kad patys tobuletu. Kazkoks klaidu limitas turi buti - jeigu pastoviai pjauna teisejas - nafig jis isvis turi teisejauti ? Atsirastu kazkokia konkurencija tarp teiseju... O dabar kadangi jie nelieciami tai ir belieka slyvas dauzyt, nes per antras rungtynes irgi Anadolu gale 3 prazangu nesvilpe !!
2015-04-22
-7
Atsakyti
Dar vieni debilai...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-22
-13
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.