Jameso Hardeno sąskaitoje – 24 taškai Nuotr.: AP – Scanpix
Joshas Smithas buvo itin naudingas – atkovojo 8 kamuolius ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus Nuotr.: AP – Scanpix
Dirkas Nowitzki pataikė 3 iš 14 metimų Nuotr.: AP – Scanpix
Ariza sveikina Corey Brewerį Nuotr.: AP – Scanpix
Jameso Hardeno reidas po krepšiu Nuotr.: AP – Scanpix
Jameso Hardeno sąskaitoje – 24 taškai Nuotr.: AP – Scanpix
Joshas Smithas buvo itin naudingas – atkovojo 8 kamuolius ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus Nuotr.: AP – Scanpix
Dirkas Nowitzki pataikė 3 iš 14 metimų Nuotr.: AP – Scanpix
Ariza sveikina Corey Brewerį Nuotr.: AP – Scanpix
Jameso Hardeno reidas po krepšiu Nuotr.: AP – Scanpix

Dwightas Howardas sužaidė vienas geriausių rungtynių šį sezoną, o jo atstovaujama Hjustono „Rockets“ įpusėjo žygį NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijoje.

Teksaso derbyje „Rockets“ savo aikštėje 111:99 (23:24, 30:27, 28:29, 30:19) pranoko Dalaso „Mavericks“ ir serijoje iki keturių pergalių pirmauja 2-0. Kitos dvejos rungtynės bus žaidžiamos Dalase.

Howardas pelnė 28 taškus ir atkovojo 14 kamuolių, taip sužaisdamas geriausias rungtynes šiais kalendoriniais metais. Rezultatyviau jis buvo sužaidęs tik kartą, dar lapkričio mėnesį, kai pelnė 32 taškus.

Dalaso komanda ketvirto kėlinio pradžioje pirmavo 84:81, tačiau tada „Rockets“ pelnė 11 taškų iš eilės, o net šešis iš jų – Howardo dėjimais, sugavus kamuolį ore po Josho Smitho perdavimų.

Po šio spurto šeimininkai išsiveržė į priekį 92:84 ir nebesižvalgė atgal.

„Mavericks“ komandai vos 10 minučių padėjo Rajonas Rondo. Trečiojo kėlinio pradžioje jis užsidirbo dvi paprastas ir vieną techninę pražangą per mažiau nei minutę ir daugiau aikštėje nebepasirodė.

„Rockets“: Dwightas Howardas 28 (14 atk. kam.), Jamesas Hardenas 24, Joshas Smithas (9 rez. perd., 8 atk. kam.) ir Corey Breweris po 15.

„Mavericks“: Monta Ellisas 24, Tysonas Chandleris 11 (8 atk. kam.), Dirkas Nowitzki 10 (3/14 metimai, 13 atk. kam.). 

Komentarai:
To architektas
Neverk tu cia su savo proteviais. Paskeisk foto y normalia, o ne zuliku herba,

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-22
-3
Atsakyti
Guns_UpArchitektasnesuprantu, kaip mūsų civilizuotoj šaly tas antisemitinis komentaras dar nepašalintas?? nekalbant apie tai, kad mano tautos patyrusios tiek daug negandų, nekentėjas (visai neaišku dėl kokių priežasčių) taip ir liks neišsisukęs... pzdcSiaip sakyciau uz tai nera ir prasmes bausti. Blogiau yra, kai tiesiog isliejamas pyktis per klaviatura uz nieka. O su zydais nera taip viskas svaru ir grazu. Aisku bent minimalios pagarbos zydai verti kas be ko, bet dramatizuoti gal nereiktu.


nelabai suprantu, ką pavyzdžiui mano senelio giminaičiai, kurie buvo suversti į duobę ir sušaudyti prie Žiobiškio, yra nešvaraus padarę daugiau nei tarkim lietuviai ar lenkai, rusai??? o scumbag'ų pasitaiko visose tautose, tame tarpe ir pas žydus. O tas žmogus, jis kabinėjasi prie tautybės, etnoso, o ne kažkokio konkretaus žydo, kuris tarkim yra koks nors loxas ir pan.

nemanau, kad aš kažkuo blogesnis Lietuvos pilietis, nei jis
2015-04-22
+3
Atsakyti
Rondo geras žaidėjas, bet deja, jis tipinis įžaidėjas, jam būtina pastoviai laikyti kamuoli ir to pasekoje Bostone atlikdavo po dviženklius rez. perdavimus rungtynėse. Bet Mavs komandoje taip pat svarbu kamuolį laikyti ir Ellis, kuris ir užbaiginėja atakas. Tad Rondo manau tiesiog komandoje turėtų nebūti arba Rondo, arba Ellis. Greičiausiai Rondo eis kitą sezoną i LAL. Bet ten Kobe mėgsta laikyti kamuolį, tad labai įdomu ar nebus tas pats kas Mavs, kai visiškai bus nesavas Rondo. Be kamuolio jis juk neturi ka veikti ką aikštėje, metimo neturi. Rondo labiau tiktu Raptors komandai, bet ten begalvis treneris nurodinėja kada kam duoti kamuolį, o kam neduoti net būnant laisvam :))) Man atrodytų net žlugdo specialiai Valančiūną. Juk pastarasis turi metimą iš vidutinio nuotolio, ir būnant laisvas galėtų pataikyti, bet trenerio paliepimas Valančiūnui net laisvam kamuolio neperduoti, jei jis ne baudos aikštelėje. Tai priešininkams iškart supaprastėje gynyba prieš Valančiūna, kai žino, jog jis negaus nemes is toliau :))
2015-04-22
-6
Atsakyti
Spree
Na aisq Rondo zaidimo lygi itakojo trauma, kas be ko. Taciau jis neturejo metimo ir Bostone savo laiku, o rode stebuklus. Mano manymu zaidimo filosofija Riverso ir Carlisle yra kardinaliai skirtinga, o Rondo efektyvumas priklauso nuo tam tikro zaidimo stiliaus. Jis turi tureti zaidimo ir improvizacijos laisve, kuris stabdo kamuolio judejima, kurio reikalauja Carlisle. O sioje sistemoje, Ronde be metimo, tai kai zuvis ant kranto....
2015-04-22
+7
Atsakyti
Spree
Tiesa dar nepatvirtinta 100%, bet greiciausiai Parsonas out is PO...Tai dar viena vinis i Dall karsta.
2015-04-22
+7
Atsakyti
Volgininkas  ⭐ 
Jau reguliaraus sezono antroj pusėj, po Rondo mainų matės, kad jis Mavs'ams visiškai netinka - puolimo efektyvumas krito per maždaug 10 taškų lyginant kaip buvo su Nelsonu. Ir bendrai paėmus - koks iš jo gali būti naudingumas, kai jis gali tik pasuoti. tritaškių nepataiko, baudų nepataiko, dėl to ir nesiveržia po krepšiu (meta 1,1 bauda per rungtynes). šiuolaikiniam NBA su tokiu įžaidėju niekur nenueisi. Labiausiai iš Mavs man gaila Nowitzkio - susimažino alga dešimtimis milijonų, dėl komandos, kurios chemistry sezono vidury buvo sugadintas ir apskritai, jinai toliau pirmo raundo neis.
2015-04-22
-1
Atsakyti
Spree
Dall yra SIUO METU silpniausia PO vakaru komanda. Neblizga ir HOU su tragiskai zaidzianciu Hardenu (30% Fg), plius suprta Rockets padare butent MVP kandidatui sedint ant suolo. Speju Dallase komandos pasidalins po pergale ir serija bus baigta Houstone. Realiai sios poros laimetojas bus nusluotas konf pusfinalyje. Dallas'o komandai nesiklijuoja nei gunyba (kas yra nieko stebetina), nei puolimas (kas tikrai stebina). Trenerio ir izaidejo tandemas kaip matome turi labai didelia reiksme, bet kai Rondo sedi ant suolo 4 kelinyje, o vietoj jo zaidzia Barea ir Feltonas (kuris dengia Hardena), tai parodo tikrai prasta padeti komandoje...
2015-04-22
-1
Atsakyti
Architektasnesuprantu, kaip mūsų civilizuotoj šaly tas antisemitinis komentaras dar nepašalintas?? nekalbant apie tai, kad mano tautos patyrusios tiek daug negandų, nekentėjas (visai neaišku dėl kokių priežasčių) taip ir liks neišsisukęs... pzdc


Siaip sakyciau uz tai nera ir prasmes bausti. Blogiau yra, kai tiesiog isliejamas pyktis per klaviatura uz nieka. O su zydais nera taip viskas svaru ir grazu. Aisku bent minimalios pagarbos zydai verti kas be ko, bet dramatizuoti gal nereiktu.
2015-04-22
-2
Atsakyti
nesuprantu, kaip mūsų civilizuotoj šaly tas antisemitinis komentaras dar nepašalintas?? nekalbant apie tai, kad mano tautos patyrusios tiek daug negandų, nekentėjas (visai neaišku dėl kokių priežasčių) taip ir liks neišsisukęs... pzdc
2015-04-22
+7
Atsakyti
ByronSavaime aišku, kad Hardenas nežais kaip reg. sezone. Juk čia atkrintamosios. Su viena komanda žaidžiama kelias rungtynes išeilės, tad vien dėl to, kad priešininkai itin dėmesingai vieni kitus studijuoja kaip sustabdyti lyderius. Bet kaip jau sakiau prieš kelias dienas - jei tik Howardas pradės žaisti kaip anksčiau ir kaip iš jo tikimasi, tai Rockets tikrai gali labai toli eiti. Nenustebčiau jei ir iki konf. finalo eitų. Bet viskas priklausytų ne tik nuo Hardeno, bet daug ir nuo Howardo (tiek puolime, tiek gynyboje). O kaip bus pamatysime... O kas dėl šios serijos, tai išvykoje Mavs ne daugiau 1 varžybas paims ir Raketos grįs namo užbaigti šia serija. Tikiuosi, iškritus šiems nevykėliams, doncovas piderovas šiame tinklapyje daugiau nebesilankys. Bent jau iki kito sezono.


Aisku, kad lankysis, tol kol Cavs zais PO, tol tas nevisprotis, 12metis, kuri kazkas kazkada tvirkino, rasines cia savo nesamones. Belieka tik nekreipt demesio, sudeti jam minusiukus ir move on to the next comment.
2015-04-22
+8
Atsakyti
Savaime aišku, kad Hardenas nežais kaip reg. sezone. Juk čia atkrintamosios. Su viena komanda žaidžiama kelias rungtynes išeilės, tad vien dėl to, kad priešininkai itin dėmesingai vieni kitus studijuoja kaip sustabdyti lyderius. Bet kaip jau sakiau prieš kelias dienas - jei tik Howardas pradės žaisti kaip anksčiau ir kaip iš jo tikimasi, tai Rockets tikrai gali labai toli eiti. Nenustebčiau jei ir iki konf. finalo eitų. Bet viskas priklausytų ne tik nuo Hardeno, bet daug ir nuo Howardo (tiek puolime, tiek gynyboje). O kaip bus pamatysime... O kas dėl šios serijos, tai išvykoje Mavs ne daugiau 1 varžybas paims ir Raketos grįs namo užbaigti šia serija. Tikiuosi, iškritus šiems nevykėliams, doncovas piderovas šiame tinklapyje daugiau nebesilankys. Bent jau iki kito sezono.
2015-04-22
-8
Atsakyti
nu bet ant kiek grybai Mvsai yra tai... :) ketvirtam keliny gal kokius 5 kartus is eiles alley oop dunk shot. :) ir idomiausia, kad kamuoli kabina ne izaidejas, o Smithas. :D kur gynyba? visiski pliuskiai. jei pernai su Spursais jau nuo pirmu vazybu kibo i atlapus, tai siemet kol kas atrodo nykokai.

na o bet taciau... kol kas barzda ir vel atejus PO nespindi ir neber to nesulaikomo monstro net pries Mavsus. ir asmeniskai galvoju, kad Mavsai dar serijoj pasispardys ir namie tikrai gali laimet netgi abi. kad laimes serija, tai cia tik fanas donce tiki, :) bet kad serija baigsis po 4-5 varzybu kazkaip irgi netikeciau.
2015-04-22
+2
Atsakyti
Aš nesuprantu ar tu skaityt nemoki ar tu matai, tik tai ka nori matyt? Gi aiškiai rašau, kad gaila man Mavs'ų ir jei tik jie išlygins serija, man nuo to tik geriau. Apie kokius klykimus ir tik dvi sužaistas tu rašai? Tau atrodo, kad komanda su tokia sudėtim 7 vietoj po reguliaraus turėtų sėdėt? Aš suprantu, kad tu gyveni kažkokiose liguistose fantazijose(kas yra liga), nu bet manau kažkaip nuo komentarų rašymo turėtum bandyt susilaikyt, nes iš šono atrodai beviltiškai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-22
+4
Atsakyti
To architektas
Ar tu kartais ne zydelis? Paskeisk geriau nuotrauka arba vapse nekimentuok, zydu atlieku cia nereikia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-22
-4
Atsakyti
Donce3000LMbackKapitonasIIIDonce3000LMbackRondo tikriausiai paskandins komanda si sezona visomis prasmemis, aisku kol serija nepralosta, tol yra vilties. Rezervu dar daug, laukia namie dvi rungtynes, Dirkas zaidzia kaip koks Utenos Balkis - komandai i minusa... Parsonas tai isvis.... Geriau man puse jo atlyginimo Cubanas moketu uz rungtyniu komentavima - nauda ta pati...Na bet tikiu, kad Dallase serija taps 2-2, per dideli grybai Rockets, kad visiskai sudominuotu Mavs serijoje.jo jo jo , dar pasakik , kad mavs laimes serija 4:2 :D :Do kodel negali laimet Mavs serijos 4:2? Tu bent vaike pasiziurek kaip pernai metu Spurs-Heat serija baigesi, kai po 2 rungtyniu rezas buvo 1:1 bei komandos keliavo i Miami? Ar tu teletabi bent nujautei, kad likusios rungtynes baigsis totalia Heat agonija, nors visi tokie kaip tu jauciu jau ziedus atidave Heat komandai ar bent intrigos tikejosi iki 7 rungtyniu? Tai kodel cia negali buti tokio varianto kad Mavs ims 4:2? Per mazai krepsinio suvokimo bagazo turite vaikai :D


:D :D pripažinsiu, kad įdomu tavo komentus pasiskaityt, dažnai į cavs ir mavs temas ateinu pasižiūrėt dėl tavo komentų, kas pakelia nuotaiką, bet čia jau persistengi. Rockets gal ir nėra kažkas tokio super, bet realiai nemanau, kad mavs squadas turi bent menkiausių šansų... Jei vienas kaip nors paims, tai bus superinis rezultatas atsižvelgiant į kontekstą
2015-04-22
+6
Atsakyti
KapitonasIIIDonce3000LMbackRondo tikriausiai paskandins komanda si sezona visomis prasmemis, aisku kol serija nepralosta, tol yra vilties. Rezervu dar daug, laukia namie dvi rungtynes, Dirkas zaidzia kaip koks Utenos Balkis - komandai i minusa... Parsonas tai isvis.... Geriau man puse jo atlyginimo Cubanas moketu uz rungtyniu komentavima - nauda ta pati...Na bet tikiu, kad Dallase serija taps 2-2, per dideli grybai Rockets, kad visiskai sudominuotu Mavs serijoje.jo jo jo , dar pasakik , kad mavs laimes serija 4:2 :D :D


o kodel negali laimet Mavs serijos 4:2? Tu bent vaike pasiziurek kaip pernai metu Spurs-Heat serija baigesi, kai po 2 rungtyniu rezas buvo 1:1 bei komandos keliavo i Miami? Ar tu teletabi bent nujautei, kad likusios rungtynes baigsis totalia Heat agonija, nors visi tokie kaip tu jauciu jau ziedus atidave Heat komandai ar bent intrigos tikejosi iki 7 rungtyniu? Tai kodel cia negali buti tokio varianto kad Mavs ims 4:2? Per mazai krepsinio suvokimo bagazo turite vaikai :D
2015-04-22
-3
Atsakyti
MiamiBig3Gaila Mavs, bet jau ir pries serija buvo aisku, kaip ji baigsis.Aišku buvo ir tokių juokdarių, kurie juos į kontenderius statė, vienas kaip tik šioje temoje pasireiškias, bet kas bent kiek domosi krepšiniu, ko gero suprato, kad mavsam šis sezonas nenusisekė, visų pirma buvo padaryta klaida komplektuojant komanda, per daug žvaigždžių pririnko, kurie dėja ant trenerio ir neturi jokios motyvacijos žaist.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Vaike, suzaistos tik 2 rungtynes ir tos isvykoje, laukia dvi svarbios namie. Ka tu vaike klyksi, kai Mavs ims dvi is eiles ir 2-2 serija taps, bei intriga sugrys? As suprantu ka sneku, o tokie vaikai kaip tu - tai tik verti teletabius ziuret, kur logikos mazai bei nereikia daug galvoti :D

Eik geriau prie Lebaby plakata pasivoliok is laimes :D
2015-04-22
-6
Atsakyti
Donce3000LMbackRondo tikriausiai paskandins komanda si sezona visomis prasmemis, aisku kol serija nepralosta, tol yra vilties. Rezervu dar daug, laukia namie dvi rungtynes, Dirkas zaidzia kaip koks Utenos Balkis - komandai i minusa... Parsonas tai isvis.... Geriau man puse jo atlyginimo Cubanas moketu uz rungtyniu komentavima - nauda ta pati...Na bet tikiu, kad Dallase serija taps 2-2, per dideli grybai Rockets, kad visiskai sudominuotu Mavs serijoje.


jo jo jo , dar pasakik , kad mavs laimes serija 4:2 :D :D
2015-04-22
+20
Atsakyti
ahapatylėk gal bent karta pusdurni, jau vakar gi sakiai, pirmos rungtynės nieko nereiškia ims Mavs kitas, dabar jau verki, kad Rondo ir Dirkas blogi, apsispresk gal nuopisa tu.


cia mano palaikoma komanda, kiek reikes tiek komentuosiu anonime, kuris per durnas ir net accounto nemoka susikurti, eik dar 3 klases kursa pakartosi, gal proto igausi :D

Taip Rondo blogas visu laikotarpiu, bunant Mavsuose tiek zaidybine prasme nuvilia, tiek neigiama vidini mikroklimata kuria.

O kad Dirkas prastai sianakt suzaide, tai net tokiam vaikui kaip tau turetu buti aisku...
2015-04-22
+1
Atsakyti
Atom
Tas durnius dar kazka svaigsta apie Mavs serija :D krito 2 is eiles - serija baigta jau matau. Nusisnekejo didysis super krepsinio sudas ekspertas eilini karta.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-22
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.