Chandleris Parsonsas kenčia kelio skausmus
Chandleris Parsonsas kenčia kelio skausmus
Nuotr. USA Today – Scanpix
Dalaso „Mavericks“ komanda praėjusios nakties mače su Hjustono „Rockets“ vertėsi be Chandlerio Parsonso. Jeigu neįvyks kažko netikėtai teigiamo, puolėjas be krepšinio gali praleisti ir kitas artimiausias rungtynes.

„Aš dėl to susirūpinęs, – pripažino „Mavericks“ strategas Rickas Carlisle'as. – Daugiau žinosime po to, kai trečiadienį bus atlikti tyrimai, tačiau aišku tai, kad jo trauma rimtesnė, nei jis mums sakė. Jo kelis vis dar ištinęs ir negerai reaguoja į krūvius.“

26 metų 206 cm ūgio krepšininkas grįžo į aikštę pirmosioms atkrintamųjų rungtynėms su Hjustono „Rockets“, tačiau per 36 minutes pelnė 10 taškų ir pataikė vos 5 metimus iš 15.

Prieš tai jis buvo nesportavęs daugiau nei 2 savaites. 

„Mavericks“ pralaimėjo dvejas pirmas NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos rungtynes ir dabar du artimiausius mačus žais namie.

Komentarai:
3D begemotas
Dudlikai, tu esi subine i kurie visi kisa.
2015-04-22
-2
Atsakyti
3D begemotasTu neteisus, sude.... Puikus zaidejas jis, gerai losia, naudingas komandai. O tu niekam tikes, pezi cia su savo filosofijom p.s tau mama siuncia linkejimus is Kongo<(kur juodaodziai dvimetriniai tratina)<.


Kodėl tu tikiesi, kad kažkas su tavim normalia diskusija užsiims, kai tavo argumentavimas apsiriboja "tavo mama pisama juodukų, šūde tu"?
2015-04-22
Atsakyti
lol
jei jum sitas overateris yra geras kasioras :DD uz tokia suma kokia jam dalasas moka tai ..... patylesiu didziausias overateris per visa istorija
2015-04-22
+1
Atsakyti
3D begemotas
Tu neteisus, sude.... Puikus zaidejas jis, gerai losia, naudingas komandai. O tu niekam tikes, pezi cia su savo filosofijom p.s tau mama siuncia linkejimus is Kongo<(kur juodaodziai dvimetriniai tratina)<.
2015-04-22
-3
Atsakyti
gal is dalies ir gerai, vistiek Parsonas karts nuo karto isaudavo, role playeris ne daugiau...
2015-04-22
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.