Komentarai:
lkl
Ka cia stumet ant to Nevezio balvonai
2015-04-27
-4
Atsakyti
jpp
Crawfordas dar taip džiaugėsi ir komanda ir šalimi, o dabar? Jeigu tai tiesa ką jis pasako, vadinasi be jokių abejonių reikia mesti lauk. Jeigu ir su kitais taip elgsis, tai jau nežinau kokiais būdais šitaip galima būti keliamas LKL prestižas, kas yra ganėtinai aktualu. Tiek skandalų vienoj krūvoj paėmus...
2015-04-27
+2
Atsakyti
Na po kolkas panasu, kad Mazeikiai gali issaugoti vieta LKL'e. Nes tiek Prienai, tiek Nevezis prisidirbe skolu... O Kedainai dar veliasi ir kitokius konfliktus... Pritarciau abi komandas perkelti i zemesnias lygas, naudinga ir pacioms ekipoms perfomuoti gretas, apmazinti skolas, stabilizuoti situacija.. O ne kelintus metus is eiles, registrati grazius biudzetus, trauktus is oro, sezono starte ir po to "dreifuoti"
2015-04-27
+1
Atsakyti
Bus gėda LKL, jeigu šis klubas po visų skandalų liks lygoje... Bent jau prie Sakavicko. Jeigu kas nors perpirks ir sutvarkys tuos nešvarius reikalus, tebūnie lieka, bet toks yra dabar Nevėžis, tai sorry. Gėda tiesiog.
2015-04-27
+6
Atsakyti
Mesti reiktų Kėdainius į RKL ir tegul sportiniu keliu vėl kapstosi iki LKL, nes jei nebus jokių nuobaudų, tai ir kiti klubai pasijutę nebaudžiami darys tokias pačias lažybines makles bei neatsakingai planuos savo biudžetus.
2015-04-27
+4
Atsakyti
Anonimas
galbut...kada nors ateis laikas kai Kedainiai tures bent padoru vadova
2015-04-27
+3
Atsakyti
ai nu blyn gana cirkintis, eilinis sezonas prisiperka ne pagal savo kišenę, eilinis sezonas komandą paleiką/ateina po 10 žaidėjų vidury sezono, dar matai ir lažybose dalyvauja, meta lauk tegul ir tiek žinių, puikus šansas išpildyti savo žodžius brazauskui ir sumažint komandų skaičių :)
2015-04-27
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.