Mike'as D'Antoni – kandidatas perimti Denverio ekipos vairą
Mike'as D'Antoni – kandidatas perimti Denverio ekipos vairą
Nuotr. AP-Scanpix
Denverio „Nuggets“ netrukus turės naują vyriausiąjį trenerį. Klubo vadovai intensyvina stratego paieškas ir tikisi jas baigti iki gegužės mėnesio pabaigos.

Pasak pranešimų, pagrindiniais kandidatais stoti už „Nuggets“ vairo laikomi buvęs Oklahomos „Thunder“ strategas Scottas Brooksas, buvęs Los Andželo „Lakers“ varininkas Mike‘as D‘Antoni bei „Golden State Warriors“ trenerio asistentas Alvinas Gentry.

Taip pat neatmetama galimybė, jog Denverio komandos vairas bus patikėtas Melvinui Huntui, kuris šį sezoną laikinai vadovavo „Nuggets“ po to, kai kovo pradžioje iš savo pareigų buvo atleistas Brianas Shaw.

Šį sezoną „Nuggets“ NBA pirmenybėse iškovojo 30 pergalių ir patyrė 52 pralaimėjimus bei Vakarų konferencijoje užėmė dvyliktąją vietą.

Komentarai:
MacLeod
Man irgi tokia reakcija buvo, bet jo braizas ir nuggets sudetis, kaip dideliam fanui sios ekipos kelia maloniu minciu. Labai panasaus kalibro ekipa su SUNS kuriai vadovavo butent sis treneris pries kelis metus - run and gun tipo komanda.
2015-05-06
-7
Atsakyti
;D
2015-05-06
-5
Atsakyti
russell
D'Antoni? Are you kidding me?
2015-05-06
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.