Tado Klimavičiaus minutes sutrumpino asmeninės pražangos
Tado Klimavičiaus minutes sutrumpino asmeninės pražangos
Nuotr. telekom-baskets-bonn.de
Bonos „Telekom Baskets“ (23-11) ekipa su dviem lietuviais Vokietijos čempionate patyrė apmaudų pralaimėjimą. Ji namuose 73:75 (24:20, 15:16, 24:17, 10:22) nusileido Ulmo „Ratiopharm“ (21-13) klubui.

„Telekom Baskets“ pralaimėjimą nulėmė itin nesėkminga susitikimo pabaiga. Svečiai paskutinių 5 minučių atkarpą laimėjo net 18:4 ir kiek netikėtai išsivežė iš Bonos pergalę.

Lietuviai pralaimėtojų gretose buvo vieni rezultatyviausių. Benas Veikalas per 24 minutes pelnė 12 taškų (3/5 dvitaškiai, 2/6 tritaškiai) bei atkovojo 8 atšokusius kamuolius.

29 minutes ant parketo praleidęs Tadas Klimavičius taip pat įmetė 12 taškų (6/9 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai), atkovojo 7 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, 3 kartus suklydo ir 5 kartus prasižengė.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.