„Panathinaikos“ aistruoliai laukia komandos pastiprinimo
„Panathinaikos“ aistruoliai laukia komandos pastiprinimo
Nuotr. AP – Scanpix
Atėnų „Panathinaikos“ toliau dairosi pastiprinimo prieš Graikijos čempionato atkrintamųjų varžybų pradžią.

Su NBA veteranu Kenyonu Martinu derybas vedantis klubas taip pat tikisi sudaryti sutartį su Rusijoje šį sezoną rungtyniavusiu DJ Cooperiu.

Su „Panathinaikos“ įžaidėjas buvo siejamas jau praėjusią vasarą, tačiau tuomet jis apsivilko Krasnojarsko „Jenisej“ marškinėlius.

Vieningojoje lygoje Cooperis per mačą vidutiniškai pelnydavo po 11,4 taško, atlikdavo po 9,2 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 3,7 kamuolio.

Be to, amerikietis pagerino atvirojo Rusijos čempionato rezultatyvių perdavimų rekordą, susitikime su „Astana“ atlikęs jų net 23.

Pranešama, kad Atėnų ekipa į savo gretas taip pat bandė prisivilioti buvusį savo žaidėją Kostą Kaimakoglou, tačiau sezoną Kazanės UNIKS baigęs puolėjas nusprendė išvykti atostogauti.

Naujų žaidėjų registracijos laikotarpis Graikijos krepšinio lygoje baigsis pirmadienį.

Komentarai:
oops
super izaidejas,
2015-05-10
-6
Atsakyti
sitas
geras pg
2015-05-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.