Samardo Samuelsas liks Milane, jei klubas padidins jo atlyginimą
Samardo Samuelsas liks Milane, jei klubas padidins jo atlyginimą
Nuotr. LaPresse – Scanpix
Milano „Emporio Armani“ vidurio puolėjas Samardo Samuelsas birželį taps laisvuoju agentu. Lino Kleizos komandos draugas neslepia noro likti Italijos čempionų gretose, tačiau sutartį pratęs tik su sąlyga, jei klubas padidins jo atlyginimą.

206 cm ūgio jamaikietis neatmeta ir galimybės pamėginti sugrįžti į NBA lygą. Tris sezonus Samuelsas praleido Klivlando „Cavaliers“ klube, tačiau nuolatos buvo siunčiamas į plėtojimosi lygos komandas.

Eurolygoje 2014-2015 metų sezono žygį „Emporio Armani“ pabaigė „Top 16“ etape. Antrus metus Milane rungtyniaujantis Samuelsas per mačą rinkdavo po 13 taškų ir 5,4 atkovoto kamuolio.

Rungtynėse su „Nižnij Novgorod“ šį sezoną „centras“ sublizgėjo pelnydamas net 36 taškus ir surinkdamas 47 naudingumo balus.

Komentarai:
jo nes javtokas 35 min tikrai gali atzaist ir po 18tasku 14reb daryt bet dbr to nereik tai ir nedarao
2015-05-12
+4
Atsakyti
Manbungo
galetu juo zalgiris pasidometi,manau Javtokui leistu pailseti pora minuciu, butu tikrai naudingas sitas samuelsas 5-8 min kaip atsarginis zalgiriui
2015-05-12
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.