Utenos moterų klubui – miesto mero čekis
Utenos moterų klubui – miesto mero čekis
Nuotr. Augustas Didžgalvis
Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempionėmis pirmą kartą klubo istorijoje tapusios „Utenos“ krepšininkės sulaukė Utenos rajono savivaldybės dėmesio.

Antradienį naujajame Utenos sporto bare buvo surengta čempionių pagerbimo ceremonija. Joje dalyvavo „Utenos“ direktorius Rolandas Jarutis, vyr. treneris Alfredas Vainauskas, kapitonė Rima Valentienė, Martyna Petrėnaitė, Eglė Tarasevičiūtė ir uteniškė Austėja Serbentaitė.

„Atsiprašome, bet daugiau merginų dalyvauti negalėjo, kadangi dauguma jų šiuo metu žaidžia moterų rinktinėje, o kitos tvarkė su mokslais susijusius reikalus“, – aiškino Jarutis.

Utenos meras Alvydas Katinas įteikė klubui 14,5 tūkstančių eurų vertės čekį. Beje, meras premijas už LMKL čempionių titulą žadėjo dar po pergalės LKF taurės finale ir savo pažada ištesėjo.

„Didžiuojamės komanda, kuri šį sezoną laimėjo ne tik moterų lygą, bet ir LKF taurę. Mūsų miestui tai tikrai didžiulis pasiekimas. Linkiu išlaikyti ekipos branduolį ir kitą sezoną vėl siekti pergalių“, – sakė Katinas

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.