Nuotr. USA Today Sports-Scanpix
Stephenas Curry pergalingų ir „Golden State Warriors“ į Vakarų konferencijos finalą atvedusių rungtynių metu su trečiojo kėlinio sirena pataikė įspūdingą metimą iš savo aikštelės pusės.

Įžaidėjas po mačo teigė, kad šis metimas leido komandai gerokai užtikrinčiau pradėti lemiamą kėlinį bei tikino, kad tokie metimai yra ne sėkmės reikalas, o treniruočių rezultatas.

„Smagu, jog pavyko pataikyti. Tai suteikė daugiau užsivedimo prieš ketvirtąjį kėlinį. Tokius metimus atlikti praktikuojamės kiekvieną dieną“, – sakė Curry.

Geriausiam reguliariojo sezono krepšininkui antrino jo komandos draugas Mareese Speightsas, atskleidęs „Golden State Warriors“ treniruočių ypatumus.

„Nebaigiame nė vienos treniruotės, kol visi žaidėjai nebūna bent po kartą pataikę iš aikštelės vidurio“, – teigė vidurio puolėjas.

Oklando klubo vyriausiasis treneris Steve‘as Kerras džiaugėsi, jog Curry pasiryžo atlikti metimą ir nesibaimino susigadinti pataikymo procento.

„Tiesą sakant, vos jam paleidus kamuolį, buvau įsitikinęs, jog metimas bus taiklus. Labai vertinu Stepheną, nes jam nerūpi jo taiklumo procentas“, – tikino Kerras.

Tuo tarpu Memfio „Grizzlies“ aukštaūgis Marcas Gasolis šio Curry metimo nesureikšmino: „Tai įspūdingas metimas, tačiau tai viso labo 3 taškai. Už jį nėra skiriama 20 taškų.“

Stepheno Curry metimas su trečiojo kėlinio sirena:

http://www.youtube.com/watch?v=X9necA_prVM

Komentarai:
Katinėlis
Šiaip pagalvojus gali ir treniruočių būt. Manau kiekvienas šiek tiek palošiantis pataikytų 1 tokį metimą iš 20-30. O profesionalas ir dar Curry gali pataikyti daug dažniau.
2015-05-17
+6
Atsakyti
utenos uab Valančbalkis
Ką norit tą sakykit, bet Curry verčiausias iš visų nominantų mvp būt.
2015-05-16
-2
Atsakyti
Sekme cia,joks treniruociu rezultatas;)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-05-16
-2
Atsakyti
bybonas
dusk valkata :D
2015-05-16
Atsakyti
TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo
P.S.

O kur Byronas dingo? :D Tipo i kelnes pridejo kai as grizau ir bijo iskist vaikiskai mastancia galvele sto li? :D Ar tevai i Gariunus isveze pavasario apsipirkimui - maza kas, gal Lebaby fake maikute gaminta lenku angare bus pas kokia Sniežana po prekystaliu pakista :DD
2015-05-16
-4
Atsakyti
TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo
Koks rezultatas - greiciau lempinis fuksas ;)
2015-05-16
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.